Neka je yebo mu mladunce Dal, reprenzetativni kalibar, sve mrtvo i zivo. Kad si glup pa te naguzyo Ismir, kog su zalizani i caršijanerske kujice navukle na sve lose za klub.SedrenikHz je napisao/la: ↑10 maj 2022, 22:49Za razliku od nase legende Husrefa, Vasoski podnosi ostavku gospodski i nece marke uzeti![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MaroonBjelave
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Opet je ispao gospodin za razliku od mnogih. Vidio da ne ide i sklonio se.
Nevjerovatno šta se nama dešava...gdje, kome i šta smo mi zgriješili da se ovo nama svaki puta dešava... svašta.
Nevjerovatno šta se nama dešava...gdje, kome i šta smo mi zgriješili da se ovo nama svaki puta dešava... svašta.
Treba samo sa Zeljeznicarom igrati kad nam dodije trener,oni nam svakog smjene
Hajmo Dzeno po taj kup

Hajmo Dzeno po taj kup

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa **** te sta je ovo, svi hoce nesta da placu.. Tako i treba kad se drze pojedini igraci, a treneri mijenjaju ko carape.. Boze sacuvaj
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
-
- Kontakt:
Hvala i dovidjenja.Nisi ti jos dorastao da vodis Sarajevo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
100%
Kreni cistiti ove pokusaje igraca u rosteru, velkoski, hebib, palic, cmiljanic, bodul, dupovac, kobiljar, secerovic, ahmo ne moze u isti kos s njima al i njemu je vakat.. Znaci nema smisla mijenjati sve, a ovi diletanti i dalje tu. Ok, vasoski nije neki kvalitet ali i neko bolji ne vjerujem da bi imao izuzetno vece rezultate, mozda bi uzeo koji bod vise al nista preko toga
1946-1987
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa šta će uzeti kad mu ugovor svakako ističe sadSedrenikHz je napisao/la: ↑10 maj 2022, 22:49Za razliku od nase legende Husrefa, Vasoski podnosi ostavku gospodski i nece marke uzeti![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Treba se priznati na kraju ipak ispade gospodin. Nije islo, podnesi ostavku i odi kao gospodin. A ne kao naše legende koje ni topom ne mozes izbaciti, jos te gule sa parama, da mu isplatis sve do zadnjeg centa.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ceka se potez Mirvica. Sudeci po dosadasnjim potezima novi trener je SAMIRA HUREM !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ovaj momak je gospodin ispao. Kakvih mi govan.a imamo među igracima koji ovako nesto ni nakon 5 godina ne/igranja nece da odstupe. Fuuujjj kyrvicama i pijavicama kluba.
Kapa do poda treneru.
Kapa do poda treneru.
+1. Kriv je Vasoski jedino jer nije ove invalide izbacio iz ekipe. Sto kazes Merso je isto beskoristan, ali ide na drugu stranu.leo1946 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 22:58100%
Kreni cistiti ove pokusaje igraca u rosteru, velkoski, hebib, palic, cmiljanic, bodul, dupovac, kobiljar, secerovic, ahmo ne moze u isti kos s njima al i njemu je vakat.. Znaci nema smisla mijenjati sve, a ovi diletanti i dalje tu. Ok, vasoski nije neki kvalitet ali i neko bolji ne vjerujem da bi imao izuzetno vece rezultate, mozda bi uzeo koji bod vise al nista preko toga
Ja sam znao da ide primljen gol nakon sto ne das drugi, ali opet su nevjerovatne stvari koje ti se desavaju. Moje pitanje je ko ce voditi ekipu u kupu i ono bitnije sta cemo dalje. Ko god dodje ne bih mu bio u cipelama.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Mirvic nema nikakvu viziju i ne bih se začudio da vrati Musemica.
Razočarao me Mirvic, misli i da će i in brzo dici sidro
Razočarao me Mirvic, misli i da će i in brzo dici sidro
Evo i oni tebe selame!
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
TRIVUNOVIC VULE 

1 mjesec ugovoraSedrenikHz je napisao/la: ↑10 maj 2022, 22:49Za razliku od nase legende Husrefa, Vasoski podnosi ostavku gospodski i nece marke uzeti![]()
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, mosarajvosa83 i 45 gostiju.