FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sad ću ko onaj na temi Tuzla City početi pisati dove. Idi makedonska futo i ne dolazi više ni na ekskurziju u Sarajevo.
Trener je ne zna lica
Igraci su ok kakav amater ih vodi
Kepcija teski amater veceras treba dobit odkaz ako nista radi preporuke ovog tipa za trenera
Suljic
Avramovski
Nihad
Kobiljar
Secerobic
Catakovic
Vasovski
Ubjedjen sam da sa 50% para sto ovim ublehama dajemo mogli smo se rijesit ahmeta krste oremusa cmiljenica i sa ostalih 50% para da smo dali juniorima nista gori od ovog sto smo danas nebi bili..
Zeljo koji daje 800 km platu igracima ce bit bolje plasiran nakon 33 kola.. u slucaju istog broja bodova oni ce bit ispred nas..
Niko Gorana za ovo ne moze krivit jer covjek je imao 3-4 bodavise vise od ovih 1-2 manje od vice
Igraci su ok kakav amater ih vodi
Kepcija teski amater veceras treba dobit odkaz ako nista radi preporuke ovog tipa za trenera
Suljic
Avramovski
Nihad
Kobiljar
Secerobic
Catakovic
Vasovski
Ubjedjen sam da sa 50% para sto ovim ublehama dajemo mogli smo se rijesit ahmeta krste oremusa cmiljenica i sa ostalih 50% para da smo dali juniorima nista gori od ovog sto smo danas nebi bili..
Zeljo koji daje 800 km platu igracima ce bit bolje plasiran nakon 33 kola.. u slucaju istog broja bodova oni ce bit ispred nas..
Niko Gorana za ovo ne moze krivit jer covjek je imao 3-4 bodavise vise od ovih 1-2 manje od vice
-
- Kontakt:
Cirkus se nastavlja svaka 2 mjeseca novi trener. Brukamo se, lutamo ne znamo gdje udaramo.
Eto vam jwbo vas on . Uvijek ćemo biti kar.ne dok se sluša mahala i zato će naši igrači nizati uspjehe u drugim klubovima. 

Nikad mi nećemo napredovati dok plaćamo Hebibovica, Duovca i slične igrače po 5 6 hiljada mjesečno a djeca željna dokazivanja gledaju utakmice s tribina. Ne znam stvarno koja je logika uopšte imati ovakve igrače u timu nista korisno ne daju jos te ukopaju konstantno nekim van serijskim neobjasnjivim potezima. I da treba jos zena u klub dovesti ipak su one vrsni poznavaoci najvaznije sporedne stvari na svijetu. Svaki ozbiljan klub se trudi da dovede nekoga ko poznaje igru sistem rada u fudbalu, samo naši dovode neke instagramuse. U finalu će nas velez rastaviti Al za to se izgleda samo navijači brinu, ruku dajem ako Ajla i kepcija znaju koliko imamo titula.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ismire dogovori sad Safeta ima da te na celo istetoviram
Hahaha pa majke vam yebem elitisticke i rođendane koje slavite, ko na Majamiju da ste. A Hebib vam igra i najgluplji igrac u istoriji Glupovac kapitensku nosi! Yebem vam sve pomrle znate li da je Klub naš a ne vaš!? Znacete uskoro koga ponižavate! Vrlo brzo. Sad cemo se i mi malo igrati...
Naš problem nisu treneri već jbni igrački kadar. Kada u timu budeš imao tri klase, tri beton akademca i 4 fina igrača PL BiH možemo nešto čekivati.
Ovako to ni Mirinjo ne može naučiti igrati, em su glupi, em nemaju kondicije (ponavljanje gore/dole) ma užas živi...
Šta kaže mag sa šugavice, razbili nas drugo, pa jbm ti familiju jedan šut na gol i autogol, jel te stid firaunu????
https://sportsport.ba/fudbal/aleksandar ... vka/425216
Ovako to ni Mirinjo ne može naučiti igrati, em su glupi, em nemaju kondicije (ponavljanje gore/dole) ma užas živi...
Šta kaže mag sa šugavice, razbili nas drugo, pa jbm ti familiju jedan šut na gol i autogol, jel te stid firaunu????
https://sportsport.ba/fudbal/aleksandar ... vka/425216
- SedrenikHz
- Kontakt:
Za razliku od nase legende Husrefa, Vasoski podnosi ostavku gospodski i nece marke uzeti 

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Sta ce ona znat koliko titula imamo mrtvi zeljovac od malena. Svi koji misle da je do trenera varaju se isto kao sto sam rekao i za Sablica,ovo je do vanago od igraca to dobro zapamtite,da dodje Guardiola isto ce biti,nema volje,energije,zara likovi su splacine zestokemensur55 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 22:44Nikad mi nećemo napredovati dok plaćamo Hebibovica, Duovca i slične igrače po 5 6 hiljada mjesečno a djeca željna dokazivanja gledaju utakmice s tribina. Ne znam stvarno koja je logika uopšte imati ovakve igrače u timu nista korisno ne daju jos te ukopaju konstantno nekim van serijskim neobjasnjivim potezima. I da treba jos zena u klub dovesti ipak su one vrsni poznavaoci najvaznije sporedne stvari na svijetu. Svaki ozbiljan klub se trudi da dovede nekoga ko poznaje igru sistem rada u fudbalu, samo naši dovode neke instagramuse. U finalu će nas velez rastaviti Al za to se izgleda samo navijači brinu, ruku dajem ako Ajla i kepcija znaju koliko imamo titula.
-
- Kontakt:
Nikad, niko, ozbiljan nece doci da vodi Sarajevo... Zapamtite to! Mi smo mahalski klub i to je naš maksimum! Ne znam kakva je vizija Mirvica, ali ako on ne izbaci mahalu iz kluba bolje mu je da ide i on... Jer ce ovde samo bacati pare u bunar. Ja kod Mirvica nista ne vidim novo, sve isto radi kao i oni prije njega.
Ne mozey tako praviti klub!
Ne mozey tako praviti klub!
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 10 maj 2022, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
Preuzima nas Husref do kraja sezone
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nemoj mi dodatno gaditi noc.Meni je gore što je nakon gaženja 1:3 od Želje izasao preko zapada, nego što nas je opljačkao za 200.000 maraka.SedrenikHz je napisao/la: ↑10 maj 2022, 22:49Za razliku od nase legende Husrefa, Vasoski podnosi ostavku gospodski i nece marke uzeti![]()
Ništa nema druge Mirviću, pljuni pare i neko jako trenersko ime dovedi. Eto pio si kafu sa Safetom pa bujrum
Sve smo zivo promijenili, od uprave pa do trenera al Hebu, Krleta i kompaniju ne moze NATO izbaciti iz kluba.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Evander, miguelramos, propoklopac i 39 gostiju.