FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel izasla futa mirvicu iz dupeta, pa da oboje vide ko igra za svetinju
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Slušajte sad od koga smo mi izgubili, slušajte trenera njihovog
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hahahahhaa mozee, dobraa jeee, ona je nesto najbolje ove sezone u FK Sarajevu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Dal Varešanović ne smije početi protiv Veleža, igrao ne igrao Avramovski.
Ma nemam komentara više poslije ovoga.
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Hajdemo vratiti Husrefa.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 maj 2022, 22:11Tebe druže opasno puca neka vrsta Stokholmskog sindroma. Branio si Sabrinu životom sad ovu ublehu. Pa pameti moja, što ih onda nismo riješili?Nismo zato što skupina invalida zajedno sa invalidom u mozak od trenera nosi grb kojeg nisu dostojni. Sve im yebem od-do.

Meeeersoo samo nek se nastavi truditi, uci ce jedna, ima i sljedeća sezona.
Govorim za Dalaru bracu
Ovoj ekipi po meni fali discipline. Pitanje je da li je Vasoski može uspostaviti jer to često zavisi i od toga kako si počeo na klupi.
Mora udariti šakom jer ovako neće ići. Skoro svi igrači žive u nekom svom filmu, igraju kako oni misle da trebaju da igraju, zayebavaju se po terenu, driblaju, igraju za kameru itd. itd.
Moraće ih naučiti da zajedno igraju, u suprotnom ja sumnjam u njegovu budućnost na klupi Sarajeva.
Mora udariti šakom jer ovako neće ići. Skoro svi igrači žive u nekom svom filmu, igraju kako oni misle da trebaju da igraju, zayebavaju se po terenu, driblaju, igraju za kameru itd. itd.
Moraće ih naučiti da zajedno igraju, u suprotnom ja sumnjam u njegovu budućnost na klupi Sarajeva.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A je li stvarno misliš da ono makedonsko gu.zno crijevo može uraditi nešto ala Jakirović sa Zrinjskim ove sezone, pa kao da ga trebamo istrpiti?fks74 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 22:18Hajdemo vratiti Husrefa.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 maj 2022, 22:11Tebe druže opasno puca neka vrsta Stokholmskog sindroma. Branio si Sabrinu životom sad ovu ublehu. Pa pameti moja, što ih onda nismo riješili?Nismo zato što skupina invalida zajedno sa invalidom u mozak od trenera nosi grb kojeg nisu dostojni. Sve im yebem od-do.Dosta je više mijenjanja trenera, sve dok ih mijenjamo svakih 6 mjeseci nećemo biti ozbiljan klub. Dosta je više slušanja navijača.
- ElCartel11
- Kontakt:
Komentara bez.
Glupovac nastavlja po starom. Ili crveni ili autogol.
Glupovac nastavlja po starom. Ili crveni ili autogol.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Može i treba čovjeku dati šansu. Ne samo on, nego i drugi treneri kojima se nije dala šansa.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 maj 2022, 22:22A je li stvarno misliš da ono makedonsko gu.zno crijevo može uraditi nešto ala Jakirović sa Zrinjskim ove sezone, pa kao da ga trebamo istrpiti?fks74 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 22:18Hajdemo vratiti Husrefa.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 maj 2022, 22:11
Tebe druže opasno puca neka vrsta Stokholmskog sindroma. Branio si Sabrinu životom sad ovu ublehu. Pa pameti moja, što ih onda nismo riješili?Nismo zato što skupina invalida zajedno sa invalidom u mozak od trenera nosi grb kojeg nisu dostojni. Sve im yebem od-do.Dosta je više mijenjanja trenera, sve dok ih mijenjamo svakih 6 mjeseci nećemo biti ozbiljan klub. Dosta je više slušanja navijača.
Jeb.em li im majke nesposobne !!! Najdebilniji Catakovic, pravi Bosnjo, zabio Romi, i evo ga Lewandovski !!! Jeb.em li im majke glupe, svi u Simm Bau zavrsili aBd !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Hvala na svemu Dupovcu i Ahmi ali jos veceras trebaju stisnut muda i reci od nas toliko. Da ne bi bilo kasno poslije da ih raja ne pljuje ali moraju biti i oni svjesni da oni vise ne mogu igrati.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Svaka častfks74 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 22:25Može i treba čovjeku dati šansu. Ne samo on, nego i drugi treneri kojima se nije dala šansa.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 maj 2022, 22:22A je li stvarno misliš da ono makedonsko gu.zno crijevo može uraditi nešto ala Jakirović sa Zrinjskim ove sezone, pa kao da ga trebamo istrpiti?

Dok je debila u klubu, ova ljubav sve vise jenjava...dabogda zauvijek nestalaa, ovo je vise nepodnosljivo, na sve zivo mi se odrazava...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.