FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nema nastavlja se agonija od ovog kluba, majkemi vise snage nemam da se nerviram, radi koga ocm !!!!!!
04.10.2009 !
sramota, ovakvog kmelju da ne mozes dobiti.. jos sto je najzalije ne igramo lose al ne da se usranom do potoka i gotovo
1946-1987
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Isto sam pomislio Bogamii
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Bruka
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Fuuj yebem ti 100 majki i fudbaal
Poskidat ih i poredat na treningu
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Šefe, vrijeme je...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Je li bivši ovaj pokušaj od trenera?
Očajno drugo poluvrijeme. Ekipa bez karaktera i ideje. Vasoski nije pokušao ništa smisleno promijenit u igri.
Sve manje nade za Zenicu, iskreno.
Sve manje nade za Zenicu, iskreno.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Tuga,čemer,jad...
Koji mrtvac je catakovic pa jel.realno ovo ??? Da li se ufurao da je igracina, pa nece, ili koji mu je vec qrac ne znam, ali se lik nije vidio. Zivahniji od njega yebeni Bekric sa 4o godina. STATUTOM ZABRANITI DOVODJENJE BIVSIH IGRACA PA DA SU ROBEN LICNO !!!
Skupina bezbudnih igraca, pogubljen trener i vlasnik koji realno nema pojma "đe goni" !!!
Skupina bezbudnih igraca, pogubljen trener i vlasnik koji realno nema pojma "đe goni" !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Suljić ne postoji u odbrani, ne zna dodati i igra sve sam. U par situacija je izgubio loptu driblajući poslije kojih je moglo biti opasno po nas, u par situacija je prodao loptu.
Generalno našoj ekipi fali discipline. Dribla se kad ne možeš dodati, kod nas se dodaje kad ne možeš driblati.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Tebe druže opasno puca neka vrsta Stokholmskog sindroma. Branio si Sabrinu životom sad ovu ublehu. Pa pameti moja, što ih onda nismo riješili?Nismo zato što skupina invalida zajedno sa invalidom u mozak od trenera nosi grb kojeg nisu dostojni. Sve im yebem od-do.
Kakvog mi debila imamo na klupi, yebem ti zeno majku
-
- Kontakt:
Dizdarević nije golman koji može zamijeniti Kovačevića, treba dati šansu Šahinovicu.
Iskreno, nisam ništa bolje ni očekivao od vecerasnje utakmice. Nekome napisao da Suljic ne zna dodti loptu i u pravu je, sve je super ali kada treba gurnuti ili nabaciti lik ne zna...
Iskreno, nisam ništa bolje ni očekivao od vecerasnje utakmice. Nekome napisao da Suljic ne zna dodti loptu i u pravu je, sve je super ali kada treba gurnuti ili nabaciti lik ne zna...
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 10 maj 2022, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
Ubijemo ih u prvom poluvremenu i umjesto da nastavimo isto u drugom poluvremenu, oni sa par izmjena preuzmu incijativu. Ocito je bilo da cemo ga primiti a Vasoski nista ne mijenja... Identicna situacija kao onaj derbi sa Marinovicem...
**** ti i ekipu kojoj uzmu bod Zec, Bekric i Stilic sa 105 godina zajedno...
Uvodis kasnije Kobiljara od kojeg nikada nije bilo fajde, Dal opet ocajan na jacoj utakmici...
Vasoski je do danas imao moju maximalnu podrsku, ali je pocinje gubiti. Ako u finalu krene sa Dupovcem, Dalom i Hebibovicem onda je defintivno nogu zasluzio bez obzira na ishod jer neke stvari su ocite.
**** ti i ekipu kojoj uzmu bod Zec, Bekric i Stilic sa 105 godina zajedno...
Uvodis kasnije Kobiljara od kojeg nikada nije bilo fajde, Dal opet ocajan na jacoj utakmici...
Vasoski je do danas imao moju maximalnu podrsku, ali je pocinje gubiti. Ako u finalu krene sa Dupovcem, Dalom i Hebibovicem onda je defintivno nogu zasluzio bez obzira na ishod jer neke stvari su ocite.
Zadnja izmjena: pitartz, dana/u 10 maj 2022, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
Kad’ jednom prodje sve...