Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- FabioMiretti
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
moral bit p.ederski sa zakopcanim svim dugmadima ili
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- bavariapivo
- Kontakt:
sa il` bez drobine?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Lanene, ljetne uz šorc i mokasinke 

- FabioMiretti
- Kontakt:
znaci mora p.ederski ipak
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Velahavle

Jedino su kosulje kratkih rukava jos ispod.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- OldFashioned
- Kontakt:
Košulja kratkih rukava raritet za dobar izgled.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Hahaha imam ja pofinu ručku, nije baš 50 cm ali nije ni zanemarljivaAshburtonG je napisao/la: ↑10 maj 2022, 12:07Imas sigurno u Zari, Granoffu i slicnim radnjama, ali ti ja ne bih preporucio da oblacis takve kosulje, pogotovo ne za svecaniju priliku, osim ako nemas ruku od 50cm+. Na svemu ostalom ces izgledat kao ofinger ili konobar iz neke kafancuge na kraju sela, posebno ako to ukombinujes sa svecanim tamnijim hlacama "na peglu".![]()
Sa jeansom na +35C i rukom od 50cm je to vec jeb.acki outfit, ali u svim ostalim situacijama apsolutni NO GO.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- ASD
- Kontakt:
Čitam neku poeziju sa takmičenja što osvajaju nagrade po Bosni. Cura od 20 godina.
U pm kako dosadno i nezrelo. Možda je to do mene jer sam stariji dosta i da je to stvarno talentovano ali iz ovog ugla nema šanse nastaviti čitati
U pm kako dosadno i nezrelo. Možda je to do mene jer sam stariji dosta i da je to stvarno talentovano ali iz ovog ugla nema šanse nastaviti čitati
Mislim da bi se trebao zapitati zasto je uopste doslo do toga da citas takve stvari.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vozač koji je prije dva dana automobilom udario studenta na Drveniji u Sarajevu, a zatim se udaljio s mjesta nesreće, je iz Zenice i za njim je raspisana potjernica, saznaje Klix.ba.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 maj 2022, 14:32Automobil udario pješaka na Drveniji, vozač pobjegao s mjesta nesreće
Policijski službenici Kantona Sarajevo nedugo nakon nesreće su pronašli terenac na području Općine Stari Grad i identifikovali vlasnika, no za muškarcem koji je tog dana upravljao Porscheom se i dalje traga jer u prvim momentima nije bilo poznato ko je tačno vozio.
"Vozač se udaljio u nepoznatom pravcu. Policija poduzima dalje radnje na pronalasku i identifikaciji osumnjičenog", kažu iz policije.
Saobraćajna nesreća se dogodila kod pješačkog prijelaza prekoputa Fakulteta političkih nauka, a povrijeđen je student prve godine, također iz Zenice.
Na tom dijelu ulice Hamdije Kreševljakovića dozvoljena brzina kretanja vozila je 40 km/h.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Edit
A nije to
A nije to

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Je li to Benjo opet ?MortemHz je napisao/la: ↑12 maj 2022, 11:47Vozač koji je prije dva dana automobilom udario studenta na Drveniji u Sarajevu, a zatim se udaljio s mjesta nesreće, je iz Zenice i za njim je raspisana potjernica, saznaje Klix.ba.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 maj 2022, 14:32Automobil udario pješaka na Drveniji, vozač pobjegao s mjesta nesreće
Policijski službenici Kantona Sarajevo nedugo nakon nesreće su pronašli terenac na području Općine Stari Grad i identifikovali vlasnika, no za muškarcem koji je tog dana upravljao Porscheom se i dalje traga jer u prvim momentima nije bilo poznato ko je tačno vozio.
"Vozač se udaljio u nepoznatom pravcu. Policija poduzima dalje radnje na pronalasku i identifikaciji osumnjičenog", kažu iz policije.
Saobraćajna nesreća se dogodila kod pješačkog prijelaza prekoputa Fakulteta političkih nauka, a povrijeđen je student prve godine, također iz Zenice.
Na tom dijelu ulice Hamdije Kreševljakovića dozvoljena brzina kretanja vozila je 40 km/h.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Hah sta covjek polupa trgovinu u Sanskom mostu.
Nažalost upravu je ali će sve što je porazbijao on iz svog dzepa platiti jer to tako ide u ovoj nakaradnoj drzavi.
Nažalost upravu je ali će sve što je porazbijao on iz svog dzepa platiti jer to tako ide u ovoj nakaradnoj drzavi.
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Bas gledam, bezobrazluk od trgovina. Samo sto opet na kraju ovdje nisu nista krivi radnici nego glavesine.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑12 maj 2022, 14:28Hah sta covjek polupa trgovinu u Sanskom mostu.
⚽FK Garaže⚽
najjace sto je zakon na njegovoj strani i morali su mu pare vratiti jer ludnica je koliko raje ne zna koja sve prava imaju samo je vazno fiskalni racun sačuvatiFCB1986 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 18:06Bas gledam, bezobrazluk od trgovina. Samo sto opet na kraju ovdje nisu nista krivi radnici nego glavesine.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑12 maj 2022, 14:28Hah sta covjek polupa trgovinu u Sanskom mostu.
meni tako pukle forsice prije godinu dana iz nike shopa nisam ih mjesec dana nosio odobrena mi reklamacija i uzmem nazad svoje pare i odem u taf i uzmem gazele
cuvajte racun jer je on zakon svi trgovci za svu robu moraju po dati pola godine garancije na sve od odjece i obuce i godinu dana roka za zalbe ako su neke skuplje stvari kao frizideri koji imaju po pet godina garancije uslika se racun jer zna izblijediti racun
Treba se dosta peglat s tim pa narod odustane.Robust je napisao/la: ↑12 maj 2022, 18:56najjace sto je zakon na njegovoj strani i morali su mu pare vratiti jer ludnica je koliko raje ne zna koja sve prava imaju samo je vazno fiskalni racun sačuvatiFCB1986 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 18:06Bas gledam, bezobrazluk od trgovina. Samo sto opet na kraju ovdje nisu nista krivi radnici nego glavesine.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑12 maj 2022, 14:28Hah sta covjek polupa trgovinu u Sanskom mostu.
meni tako pukle forsice prije godinu dana iz nike shopa nisam ih mjesec dana nosio odobrena mi reklamacija i uzmem nazad svoje pare i odem u taf i uzmem gazele
cuvajte racun jer je on zakon svi trgovci za svu robu moraju po dati pola godine garancije na sve od odjece i obuce i godinu dana roka za zalbe ako su neke skuplje stvari kao frizideri koji imaju po pet godina garancije uslika se racun jer zna izblijediti racun
Ja u sportvisionu uzeo patike tj probao izložak i dobio patike iz skladišta,platio,patike odlijepljene

Vratim se nakon pola sata bukvalno i farbaju me da sam ja to uradio,nosio bla bla

- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni su ovako u Planici bili bas korektni. Zamjenili mi dva puta za nove i to je upitno jel samo od sebe ili sam ja negdje zavalio cipelom na brdovitim Tuzlanskim trotoarima.
Dok oko ove tehnike je Mobis servis dobar ako sta ode na mobitelu mijenjaju i vracaju, samo nemoj razbiti i utopiti u vodu.
Oko televizora, masina, frizidera itd nisam imao iskustva. To rikne nakon 5 do 7 godina, kaze ti majstor ne isplati se popravljati. Garancija mozda bila 2 3 godine. Kupis novo i idemo dalje.
Dok oko ove tehnike je Mobis servis dobar ako sta ode na mobitelu mijenjaju i vracaju, samo nemoj razbiti i utopiti u vodu.
Oko televizora, masina, frizidera itd nisam imao iskustva. To rikne nakon 5 do 7 godina, kaze ti majstor ne isplati se popravljati. Garancija mozda bila 2 3 godine. Kupis novo i idemo dalje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.