I kad mu je posljednji uspjeh prije četrdesetak godina.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 13:41Tako je kad ti klub postoji 100 godina
Bayern, Inter, Juventus, Dortmund....
GOLEM SI VELEZ

I kad mu je posljednji uspjeh prije četrdesetak godina.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 13:41Tako je kad ti klub postoji 100 godina
GOLEM SI VELEZ
I opet je daleko najveći klub u državijoker90 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 13:54I kad mu je posljednji uspjeh prije četrdesetak godina.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 13:41Tako je kad ti klub postoji 100 godina
GOLEM SI VELEZ![]()
Ako se ugasimo mi, kone i Zrinjski.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 13:59I opet je daleko najveći klub u državijoker90 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 13:54I kad mu je posljednji uspjeh prije četrdesetak godina.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 13:41Tako je kad ti klub postoji 100 godina
GOLEM SI VELEZ![]()
![]()
Cuj Sarajevo i Zrinski. Hajde razumijem Željezničar, ipak su oni uz nas najveći klub u državi. Ali Sarajevo i Zrinski
Prošle godine konama nismo dali u Europu , ove godine nećemo njima i kvit . Nemojte se busat bezvezeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 14:06Cuj Sarajevo i Zrinski. Hajde razumijem Željezničar, ipak su oni uz nas najveći klub u državi. Ali Sarajevo i Zrinski![]()
![]()
Ako osvojite kup, izjednačit ćete se sa Olimpičkom po tome koliko ste bitan faktor u ovoj ligi.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 14:06Cuj Sarajevo i Zrinski. Hajde razumijem Željezničar, ipak su oni uz nas najveći klub u državi. Ali Sarajevo i Zrinski![]()
![]()
Ja kažem da smo mi qurac zadnjih 30 godina. Ali fudbal se je igrao i u kraljevini a i u SFRJ. Od današnjih prvoligaša zna se jeko bio najbolju u ovim državama.joker90 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 14:11Ako osvojite kup, izjednačit ćete se sa Olimpičkom po tome koliko ste bitan faktor u ovoj ligi.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 14:06Cuj Sarajevo i Zrinski. Hajde razumijem Željezničar, ipak su oni uz nas najveći klub u državi. Ali Sarajevo i Zrinski![]()
![]()
![]()
Znam, osvajali smo mi i kone i tad titule prvaka. Kažu da Velež nije, ali garant lažu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 14:14Ja kažem da smo mi qurac zadnjih 30 godina. Ali fudbal se je igrao i u kraljevini a i u SFRJ. Od današnjih prvoligaša zna se jeko bio najbolju u ovim državama.joker90 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 14:11Ako osvojite kup, izjednačit ćete se sa Olimpičkom po tome koliko ste bitan faktor u ovoj ligi.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 14:06
Cuj Sarajevo i Zrinski. Hajde razumijem Željezničar, ipak su oni uz nas najveći klub u državi. Ali Sarajevo i Zrinski![]()
![]()
![]()
Najveći si Veleže, daleko najveći![]()
4 puta bili u top 3 u 50 godinajoker90 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 14:21Znam, osvajali smo mi i kone i tad titule prvaka. Kažu da Velež nije, ali garant lažu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 14:14Ja kažem da smo mi qurac zadnjih 30 godina. Ali fudbal se je igrao i u kraljevini a i u SFRJ. Od današnjih prvoligaša zna se jeko bio najbolju u ovim državama.
ovo je tuznije citati nego bilo nekad navijača na Koševujoker90 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 13:54I kad mu je posljednji uspjeh prije četrdesetak godina.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 13:41Tako je kad ti klub postoji 100 godina
GOLEM SI VELEZ![]()
Kakva je ovo rečenica, jaraniko? Pa bolje Inzko sklapa rečenice, a bosanski naučio nedavno.Robust je napisao/la: ↑10 maj 2022, 14:33ovo je tuznije citati nego bilo nekad navijača na Koševujoker90 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 13:54I kad mu je posljednji uspjeh prije četrdesetak godina.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 13:41Tako je kad ti klub postoji 100 godina
GOLEM SI VELEZ![]()
![]()
![]()
Klub koji je dvaput trijumfovao u tim takmicenjima? Ili je bolji onaj koji nije trijumfovao nijednom?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 14:14Ja kažem da smo mi qurac zadnjih 30 godina. Ali fudbal se je igrao i u kraljevini a i u SFRJ. Od današnjih prvoligaša zna se jeko bio najbolju u ovim državama.joker90 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 14:11Ako osvojite kup, izjednačit ćete se sa Olimpičkom po tome koliko ste bitan faktor u ovoj ligi.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 14:06
Cuj Sarajevo i Zrinski. Hajde razumijem Željezničar, ipak su oni uz nas najveći klub u državi. Ali Sarajevo i Zrinski![]()
![]()
![]()
Jeste Zrinjskom, dobili stadion kao ratni plijen.
Izduri nekako brate, uz tebe smo!opalaopala je napisao/la: ↑10 maj 2022, 14:01Da li je Ikom ista zadnji rat dobro donio ? Nikom ništa ,osim fašistima
Toliko stradanja , ubijanja ,protjerivanja . A sve se to odnosi i na sport u našoj državi .
Nažalost prije agresijskog rata na našu državu , imali smo prejake klubove koji su bili veoma cijenjeni i uspješni u Europi , sto se ne može reci nakon rata gdje razni konobari izbacuju naše klubove .
Prije se igrali derbi sa klubovima iz komsiluka Hajduk , Dinamo , Partizan , Zvezda a gledaj danas na šta je došlo da igraš gradski derbi sa klubom iz Medjugorja , političkom prcijom koja je nastala samo da ne bude obična pepeljara nego hrvatska pepeljara .
I na kraju nekom rat nekom brat , seljacine iz medjugorja rat objeručke prihvatili za progone i nametanje lažnih istina .
Tužno i žalosno ali istinito .
Tako i jest , da im nebi rata nikad se za njih nebi čulo . Ili bi igrali negdje u Međugorju i u Citluku možda bi došli do Ljutog Doca . Ovako uz rat i protjerivanje i političke zasluge fasista , dobili su stadion . Al znaš kako se kaže halal bilo oteto i prokleto . Nema tu sreće vise , kad je taj stadion služio kao sabirni centar za civile i postrojavanje fasista .