Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pastete, hrenovke, salame. Najveci otpad medju hranom.KSG je napisao/la: ↑09 maj 2022, 13:40Argeta je vec godinama bas losa, lovacka ima u bingu. Dosle skoro i one Gavrilovic pilece, bolje od sadasnje Argete. Snizili ih na 0.9 bili, a rok daleko od isticanja. Bajra kad je tek krenuo praviti pastete bile su dobre, sad su najgore. Sve je to isto smece, osim onih Polijevih sto su poceli pravit al to nisam uzimao. Bolje uzet 6 jaja nego pastetu.
Don't believe the hype.
- Marsal
- Kontakt:
Ja hladno nosam havajke u Magnum PI stilu. Odusto od života.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Cemu tolika mrznja prema kosuljama kratkih rukava, ne znam da sam u zivotu obuko takvu. Ima ljudi koji mogu to pull off, ne mora svaka bit ona ruzna karirana sto nose nastavnici historije i slicno.
GTA VC se ne slaze.

GTA VC se ne slaze.

Istina, pasteta samo uz vrele kifle i caj od zove za dorucak.akisarajevo92 je napisao/la: ↑09 maj 2022, 13:46Pastete, hrenovke, salame. Najveci otpad medju hranom.KSG je napisao/la: ↑09 maj 2022, 13:40Argeta je vec godinama bas losa, lovacka ima u bingu. Dosle skoro i one Gavrilovic pilece, bolje od sadasnje Argete. Snizili ih na 0.9 bili, a rok daleko od isticanja. Bajra kad je tek krenuo praviti pastete bile su dobre, sad su najgore. Sve je to isto smece, osim onih Polijevih sto su poceli pravit al to nisam uzimao. Bolje uzet 6 jaja nego pastetu.

Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Ma humus je bolji od paštete ako je fino začinjen.
Mada ja sam sebi napravim pastetu, ako imaš blender to ti je čas posla.
Mada ja sam sebi napravim pastetu, ako imaš blender to ti je čas posla.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ma to je druga prica.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
I skuplji je, ili je bar bio prije. Ne jedu jer je dobra nego jer je jeftina.
Ma to ostane od djetinjstva, uz čaj, meni je bila dobra ona podravka crvena jedno vrijeme.
Ma i hummus se da spremiti, imaš ga u marketima slanutak Hoše, Bingo 2KM 500g u pakovanjima, mislim ko ima vremena i zna spremiti šta, nema boljeg nego sam napraviti, staviš začine koje gotivis, znaš šta jedeš.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- OldFashioned
- Kontakt:
Navikli smo se jesti žešća sranja, što pašteta bilo koja svakako jeste nego eto haj, jednostavno, jeftino..
Ja sam primjetio da su one argete u manjim pakovanjima kud i kamo ukusnije.
Ja sam primjetio da su one argete u manjim pakovanjima kud i kamo ukusnije.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Dok sam studirao manje vise prinudjen morao zivit na pastetama i nudlama, sad mi je to bas zadnja opcija. Jaja su najbolja stvar ikad sto se tice omjera cijena/kvalitet/ukus.
Joj one su mi tako neudobne, baš se fuj u njima osjećam
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Tudors, ima akcija možeš uzeti dobrih stvari.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 maj 2022, 14:28Ne znam tačno kako se zove radnja kod dm-a u Ferhadiji. Ima finih stvari a nisu skupe
Provjeri Foste, vjerovatno nađeš tu nešto.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Bravo, to je toemir18 je napisao/la: ↑09 maj 2022, 14:30Tudors, ima akcija možeš uzeti dobrih stvari.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 maj 2022, 14:28Ne znam tačno kako se zove radnja kod dm-a u Ferhadiji. Ima finih stvari a nisu skupe

Pozdrav za brata @Nikolu uz Jura se furaaa 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
ŽM
Najjaca emisija u historiji.

Najjaca emisija u historiji.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- OldFashioned
- Kontakt:
GoLJemo hahaahah.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Jel još za BKC trebaju covid potvrde or ?
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino