Jedino što sam pogodio danas je da će Meireles zabiti gol. Mislio sam da će Chelsea ovo dobiti, al' ovako bezidejan Chelsea nije mog'o ništa
kontra nabrijanog Liverpoola.
Tri igrača su danas odigrala odličnu utakmicu: Merieles(zabio gol), Lucas(imao jednu grešku, kada mu je Drogba uzeo loptu, poslije toga je bio perfektan) i Carragher(ubio u pojam Drogbu i Torresa).
Pobjeda je zaslužena, samo sam pomislio da je sve gotovo kod onog promašaja Maxi-ja

. Ono se moralo zabiti, al' s obzirom da ste pobijedili, onaj promašaj će se i zaboraviti. Chelsea je im'o samo jednu dobru akciju(šut Maloude) u 90. minuta. Tako se ne može pobijediti Liverpool; tako se ne može pobijediti niko.
Igrači od kojih sam očekiv'o mnogo više su bili, blago rečeno, loši:Torres, Lampard(Torres 2x bio nešto zapaženiji; kod poluprilike u prvom poluvremenu nakon proigravanja Drogbe i kod skoka u 2. poluvremenu kada je spustio loptu za Drogbu. Lampard katastrofalan; nikad lošiji nije bio). Gerrard je im'o 2 asistencije(Meirelesu kod gola i Maxi-ju za onaj promašaj, al' sam navik'o na njegove precizne pasove, kojih danas i nije bilo).
U svakom slučaju, čestitke na pobjedi, sada ste 6. na tabeli i sigurno da je dolazak Kenny-ja preokren'o klub u potpunosti.
Nadam se da će ostati na klupi ovog kluba; to je najmanje što je zaslužio s obzirom da je preuzeo Liverpool u najnezgodnijem mogućem trenutku.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”