Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Han!$;Lfc
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Han!$;Lfc » 06 feb 2011, 19:05

BluesForever je napisao/la:Čestitke Liverpoolu na pobijedi zasluzeno nema šta.Samo neka mi neko kaže realno jel bio ondje cist penal kad je pogodila Lucasa u ruku ili kad je Jonhson faulirao Ivanoviča.
da, iskreno da ti kazem trebao je biti penal i kad je Lucas igrao rukom i faul na Ivanovica, ali kad vidis sve Liverpool citavu sezonu nije imao srece sa sudijama a evo jednom na strani Liv'pool da budu i sudije :lol:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 06 feb 2011, 19:06

Ova ekipa sa Kingom na klupi ima odličnu perspektivu. :mrgreen: Ovo je onaj stari Liverpool. :D
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 06 feb 2011, 19:06

D1n0 je napisao/la:Nisam znao da ima Crveni Bus, Ali dobro ste ga parkirali danas
Why are ti takav ? Why ti don't cestitas nama, That's nije fair. :|
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 06 feb 2011, 19:06

Pobjedili jesmo, takticki smo unistili Celzi koji je imao veoma los dan. Medjutim meni se ne svidja ova previse defanzivna igra......
Sto se tice penala u oba slucaja su bili. Ali eto konacno i mi srece sa sudijama da imamo.
Ipak tri boda je ono sto se racuna... 8-)
Zadnja izmjena: Liverpool8, dana/u 06 feb 2011, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 feb 2011, 19:06

Jedino što sam pogodio danas je da će Meireles zabiti gol. Mislio sam da će Chelsea ovo dobiti, al' ovako bezidejan Chelsea nije mog'o ništa kontra nabrijanog Liverpoola.

Tri igrača su danas odigrala odličnu utakmicu: Merieles(zabio gol), Lucas(imao jednu grešku, kada mu je Drogba uzeo loptu, poslije toga je bio perfektan) i Carragher(ubio u pojam Drogbu i Torresa).

Pobjeda je zaslužena, samo sam pomislio da je sve gotovo kod onog promašaja Maxi-ja :o . Ono se moralo zabiti, al' s obzirom da ste pobijedili, onaj promašaj će se i zaboraviti. Chelsea je im'o samo jednu dobru akciju(šut Maloude) u 90. minuta. Tako se ne može pobijediti Liverpool; tako se ne može pobijediti niko.

Igrači od kojih sam očekiv'o mnogo više su bili, blago rečeno, loši:Torres, Lampard(Torres 2x bio nešto zapaženiji; kod poluprilike u prvom poluvremenu nakon proigravanja Drogbe i kod skoka u 2. poluvremenu kada je spustio loptu za Drogbu. Lampard katastrofalan; nikad lošiji nije bio). Gerrard je im'o 2 asistencije(Meirelesu kod gola i Maxi-ju za onaj promašaj, al' sam navik'o na njegove precizne pasove, kojih danas i nije bilo).

U svakom slučaju, čestitke na pobjedi, sada ste 6. na tabeli i sigurno da je dolazak Kenny-ja preokren'o klub u potpunosti.

Nadam se da će ostati na klupi ovog kluba; to je najmanje što je zaslužio s obzirom da je preuzeo Liverpool u najnezgodnijem mogućem trenutku.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 feb 2011, 19:06

Svi su ODLIČNO odigrali izuzev Maxija koji je solidno odigrao. Istina imao je čist zicer i nije iskoristi ali
se borio i to niko osporiti ne može. Jednostavno nemamo bolje rješenje od njega. Lucas i Kuyt također,
ovo je utakmica u kojoj je tempo strašan s toga svako ima pravo na greške. Nikoga ne mogu kritikovati sada,
presretan sam ! 8-)

Drago mi je zbog Torresa, neka je čuo YNWA za kraj Bog zna kada će opet imati priliku da čuje.

@ Ni jedno ni drugo nije penal.

@ Ma Rizo majstore, šta god ti kažeš je za udžbenika.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 06 feb 2011, 19:08

@Redd assaisn : Ja sam reko pobjeda ce biti nasa 8-) YNWA

Drago mi je sto smo pobjedili najvise zbog Torres-a on govori presao sam u veci klub
hahahahaha :lol:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 feb 2011, 19:09

Liverpool8 je napisao/la:Pobjedili jesmo, takticki smo unistili Celzi koji je imao veoma los dan. Medjutim meni se ne svidja ova previse defanzivna igra......
Ipak tri boda je ono sto se racuna... 8-)
E vidis meni se bash svidja ova defanzivna igra protiv arsenal, chelzija i manchestera u gostima, jer realno nemamo igrace za drugi stil igre protiv ovih klubova. Ovo je rafa forsirao 6 godine i mozda je svega 2 utakmice dobio, al je tuzno bilo sto je on isto igrao u gostima bio protivnik bolton ili chelsea i zbog toga je luzer.
nema potpisa

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 06 feb 2011, 19:10

Operacija "Gazenje Strumfova" uspjela,sledeca je na Anfieldu:)))))))))))
LALLLLLLLLLALALlALALALLALLALA
"You'll Never Walk Alone"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 feb 2011, 19:10

pobjeda koja me najvise obradovala ove sezone. ocekivao sam da cemo izvuci remi ovdje ali eto uspjeli smo pobjediti zahvaljujuci sjajnom Meirelesu i odlicnom Dalglishu. kad se sjetim da su neki ljetos pricali da on ne moze u modernom fudbalu raditi kao trener...
Odlicna partija svih igraca osim Maxija za kojeg se nadam da ga nikad vise necu vidjeti u dresu Liverpoola.
Kuyt i Lucas mozda jesu limitirani ali su nevjerovatno borbeni po meni je ovo jedna od najboljih utakmica Lucasa u dresu Liverpoola.
4 utakmice 12 bodova bez primljenog gola to je taj utjecaj Kinga i Clarkea
cesto smo se ove sezone zalili na sudije neki su cak i pred ovu utakmicu vec sudiji obukli plavi dres al po meni cak nas je i pogurao Mariner jer od one 2 situacije rijetko koji sudija da jednu ne bi okarakterisao kao penal. al eto nakon svih tih nesreca i nepravdi napakon i nama malo sreca da se okrene.
Torres HA-HA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ljudi izgleda da ipak ima nesto od mog laznog pesimizma od kad samo poceo nismo izgubili :D
You are someone else I am still right here

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 06 feb 2011, 19:11

Zajebali ste me na kladionici,ali mi je drago zbog vas ,jer mi Engleska liga nema smisla bez jakog Liverpoola
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 feb 2011, 19:11

feraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
još ti i ja peh pomažem :lol:
nemojte govoriti Raul (jedan je Raul ,znate ) :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 06 feb 2011, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 feb 2011, 19:11

Lukas se nikako ne moze svrstati u igrace koji su odlicno odigrali utakmicu, covjek je kriv za jedinu 100% sansu chelsija i covjek je napravio cist penal koji nije sviran.

Debelo limitiran igrac i nadam se da ce Kenny to shvatiti i da ga necu gledati sljedece sezone
nema potpisa

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 06 feb 2011, 19:12

Najbolja utakmica Liverpula od pocetka sezone.Konacno su redsi dobili trenera koji ne izmislja s taktikom,dovodenjem anonimusa i sl.Kujt je napadac i tu se puno bolje snalazi.Pogodio je s Dzonsonom,a Keli je za Konceskog izmislio fudbal.Da je Keni ranije dosao Liverpul bi se za titulu borio.Sad ostaje borba za LP i evropu ligu gdje Liverpul moze puno.Onaj strucnjak Benitez je napravio hrpu gresaka sto se tek ove sezone vidjelo.Hodzson nije za Liverpula jer igraci poput:Jovanovica,Poulsena,Konceskog ne mogu u Viganu igrat,a guranje N Goga(podsjeca na Lazara :mrgreen: )je vise dosadilo.Stavljaju ga tri godine nije dvije tekme kako treba odigrao.Maxi je bio jos jedan u nizu promasaja Beniteza.Konstanto pilanje Babela je pretvorilo u prosjecnog igraca koji je triput bolji bio sa18 nego sad :o

Kako god Liverpul ce igrati u evropi,a ako se nastavi ovako ni LP nije daleko.
Zadnja izmjena: kalimero, dana/u 06 feb 2011, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM!

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 06 feb 2011, 19:12

ljudi izgleda da ipak ima nesto od mog laznog pesimizma od kad samo poceo nismo izgubili
Samo tako nastavi ;)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 06 feb 2011, 19:13

Nego samo da vam kazem da sam uzivao. Iskreno smo ih takticki dotukli da nisu znali gdje njihov a gdje nas gol. Bravo Kenny Kralju nas!

Najvece pojacanje ovog ljeta ce biti ugovor na neodredjeno za Kennyja!

LONG LIVE THE KING!
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 06 feb 2011, 19:13

evo gledam Kenny-a na sky sportu daje izjavu 8-) 8-) 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 06 feb 2011, 19:13

Neka je Agger pokazao Torres-u ko je gazda :lol: lakat u glavu :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D
YOU'LL NEVER WALK ALONE

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 06 feb 2011, 19:13

Jos jedna RUTINSKA pobjeda. :mrgreen:

LONG LIVE THE KING !
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 06 feb 2011, 19:14

uljepsali su mi dan,nikad mi nije bilo drago da idem u skolu al sad jedva cekam da svane da zezam one sto navijaju za Celzi :) jos praksa sutra :) odavno nisam gledao bolju igru Liverpool-a steta sto Suarez nije dobio priliku al bit ce jos utakmica ;) odusevili su me borbenoscu :)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.