Bolje da su došli na finale kupa, jjebo ovo sutra realnoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 maj 2022, 15:24Neko napisa prije par dana da Copa90 dolazi opet na ovaj derbi?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bolje da su došli na finale kupa, jjebo ovo sutra realnoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 maj 2022, 15:24Neko napisa prije par dana da Copa90 dolazi opet na ovaj derbi?
put Koševa krećem i karte za sjmiky_hz je napisao/la: ↑09 maj 2022, 15:19Moze danas do 18 na stadionu se uzet i za clanoveSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑09 maj 2022, 15:17Pitanje - mogu li se kod stadiona uzeti karte SA članskom ili je to moguće jedino u fanshopu?
Slazem se.Totalno nebitna utakmica i za nas i za njih,bit ce tanko navijanje na obe strane.MortemHz je napisao/la: ↑09 maj 2022, 15:25Bolje da su došli na finale kupa, jjebo ovo sutra realnoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 maj 2022, 15:24Neko napisa prije par dana da Copa90 dolazi opet na ovaj derbi?![]()
Ozbiljno?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 maj 2022, 15:24Neko napisa prije par dana da Copa90 dolazi opet na ovaj derbi?
Ima Vasoski bisera. Recimo na pressici pred Radnik čovjek hladno reče da smo bili bolji od Tuzle, da se više šansi stvorilo od TuzlePapirnaMarka je napisao/la: ↑09 maj 2022, 15:07Mislim da je ovo Merso izjavio, što je zabrinjavajuće još više. Posebno jer je Vasoski to spominjao pred utakmicu. Znači da ga ili igrači ne slušaju ili frajer ne prenese njima stvari koje zamisli kako treba. U svakom slučaju pokazatelj neznanja.LegendKiller je napisao/la: ↑09 maj 2022, 14:44“Željezničar nas je tada iznenadio, izašli su agresivno, nismo to toliko očekivali"
Čuj izjave našeg vrlog trenera. Pa ovdje na forumu se 10 dana pisalo kako će željo igrati agresivno jer to jedino Sabljine ekipe i znaju. Kada te Mulalić iznenadi, poderi trenersku licenci i bježi iz sporta.
Previse mi nekako kombinatorike u sredini, a krila su prebrza pa bi lako mogli imati puno ofsajda.GalileoGalilei je napisao/la: ↑09 maj 2022, 13:04Dizdarević
Hebib Dupovac Mujakić Pidro
Ramić Đokanović Kobiljar
Dal Ahmetović Bagarić
Najbolja u ovom trenutku.
Jos gore, tolike si godine sprcao u ovoj ligi i ovo izvalis, a mi jos ocekujemo da Merso u buducnosti postane kao neki trener eto. Tugo moja. Sto kaze momak, prosli derbi na forumu im se vrtio sastav i da ce onaj veznjak im igrati spica i nasi opet iznenađeni. Pa 500 maraka je puno i za naseg trenera i fudbalere.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 maj 2022, 15:21Samo sto ovo nije vasoski rekao nego merso.joker90 je napisao/la: ↑09 maj 2022, 15:16Kad procitas ovako nesto, tacno ti bude zao svake marke koju od fudbala ovi ljudi uzmu. Nije ocekivao da ce agresivno izaci.LegendKiller je napisao/la: ↑09 maj 2022, 14:44“Željezničar nas je tada iznenadio, izašli su agresivno, nismo to toliko očekivali"
Čuj izjave našeg vrlog trenera. Pa ovdje na forumu se 10 dana pisalo kako će željo igrati agresivno jer to jedino Sabljine ekipe i znaju. Kada te Mulalić iznenadi, poderi trenersku licenci i bježi iz sporta.![]()
Ma ne mora znacit. Poslije onog haosa u finalu kupa 2017. i baksuznog poraza, pa prijetnji igracima, odigrali smo vrhunski derbi (jedan od boljih u zadnjih 10 godina). Tad smo svi ocekivali fijasko i proslavu Manijaka na Kosevu, njima bod bio dovoljan za titulu (zadnje kolo je samo formalnost). Mozda bi nas pobjeda u derbiju samo uljuljkala u osjecaj da smo jaki, pa nas Velez preslusa lakse od ocekivanog.
I kamen za kiseli kupus umjesto Bagarica... Nek i Vasoski ispadne manga kao Mulalic, bolje da gurne npr Kobiljara u spic, Palica... Niko ne moze bit gori od one sline, garantujem.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑09 maj 2022, 17:31Dizdarević
Šabanović Mujakić Lazić Pidro
Kapić Đokanović
Hebibović Čataković Varešanović
Bagarić
mislim da je ovo najrealnija prognoza iako bi volio Kobiljara umjesto Hebiba
Plus što je Hamza totalno neupotrebljiv na 10-cinapoleon72 je napisao/la: ↑09 maj 2022, 17:41I kamen za kiseli kupus umjesto Bagarica... Nek i Vasoski ispadne manga kao Mulalic, bolje da gurne npr Kobiljara u spic, Palica... Niko ne moze bit gori od one sline, garantujem.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑09 maj 2022, 17:31Dizdarević
Kapić Đokanović
Bagarić
Upravo... Sto momci kazu, najbolje bi bilo izac u 433 formaciji, napunit sredinu igracima. Uvijek poslije mozes vadit jednog centra a ubacit prednjeg veznog ili drugog spica.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 maj 2022, 18:08Plus što je Hamza totalno neupotrebljiv na 10-cinapoleon72 je napisao/la: ↑09 maj 2022, 17:41I kamen za kiseli kupus umjesto Bagarica... Nek i Vasoski ispadne manga kao Mulalic, bolje da gurne npr Kobiljara u spic, Palica... Niko ne moze bit gori od one sline, garantujem.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑09 maj 2022, 17:31Dizdarević
Kapić Đokanović
Bagarić
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, bosnas_, Dobrinja12345, galia95, hibrid, kogmagie46, Kyle88, NazorUso, riki46, ventilateur i 75 gostiju.