evo jedna pp od njega
Pozdrav kolege moje, Kao što znate, nova sezona je počela i naša ekipa ima za cilj samo jedno - povratak u drugu ligu te pokušaj osvajanja kupa. Mislim, da ako budemo redovno i promišljeno tipovali, ništa nije nemoguće, pogotovo ne liga a za kup ćemo vidjeti. Prvo nešto o historiji kluba;
BackSpace United je jedan od najstarijih klubova ss.ba lige i igrao je, ne tako davno, u Prvoj SportSport.ba ligi.
Vremenom, zbog neozbiljnosti pojedinaca, ispao je u drugi, pa sada i u treći rang takmičenja.
Tim je, mogao bih reći u zlatnim danima, kada smo igrali ja, fanatikos i Zavidovicanin bio u polufinalu SportSport.ba Kupa i malo je falilo da prođemo u finale (izgubili 1:2), ima tu još dobrih stvari ali neću dužiti.
Meni je cilj da vratimo BackSpace gdje mu je mjesto, svi mi zajedno, jer to možemo.
Da se dogovorimo par stvari, ukratko, što se tiče funkcionisanja nas kao tima;
- Svi moraju moraju REDOVNO tipovati, bez izostanaka, u slučaju toga, "lete" iz tima, ovo je samo upozorenje.
- Ako neko nije u stanju to raditi svako kolo, neka slobodno napiše da NAPUŠTA tim, jer je izgubio povjerenje saigrača i mene kao osobe koji sam ČLAN SAVEZA ove lige.
- Primjer kako bi trebali izgledati naši tipovi;
Ja sam tipovao ovo kolo na sljedeći način:
AulleTa
Parovi za domacine:
Blackpool-Sunderland 1:2
Newcastle-Tottenham 1:1
Chievo-Genoa 0:1
Dortmund-Stuttgart 2:1
Mainz-Wolfsburg 4:2
Sevilla-Levante 2:1
Bonus par:
Lens-Caen 1:0
fanatikos
Parovi za domacine:
Blackpool-Sunderland 0:1
Newcastle-Tottenham 1:2
Chievo-Genoa 0:0
Dortmund-Stuttgart 3:1
Mainz-Wolfsburg 3:1
Sevilla-Levante 2:0
Bonus par:
Lens-Caen 3:0
lech
Parovi za domacine:
Blackpool-Sunderland 1:1
Newcastle-Tottenham 2:1
Chievo-Genoa 0:0
Dortmund-Stuttgart 2:0
Mainz-Wolfsburg 2:0
Sevilla-Levante 3:0
Bonus par:
Lens-Caen 2:1
Evo, ja sam vam sugerisao bitne stvari, ako ste pročitali PM i slažete se, pošaljite PM i, ako želite, iznesite neke svoje prijedloge. Ovo tipovanje ne izuzima vašu SLOBODU TIPOVANJA, ovo je samo način funkcionisanja velikih timova (Joint, Delfin, Gongashi) jer svi oni na ovaj način, grabe trofeje. Tako želim da i mi radimo.
Pozdrav svima, nadam se da ćete se držati upustava i biti aktivni.
u ovom kolu je skoro bilo sve regularno
lech je si li ti u ovim kolu promjenio rezultate svoje a ja i aulleta smo kao sto je navedeno u pp isto tipovali i u ovim kolu su golovi od aulleta regularni i netrebaju se ponistiti