Da li te boli što u čitavoj sezoni jedino na Grbavicu možeš doći bez kišobrana?fks74 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 21:01Niste ni vi napravili, vi ste dobri samo u prosjačenju.svrakino1921 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 17:54Prvo napravite stadion
Pa cemo onda sjest i rijesiti pitanje karata i derbija
Da je natkriven zapad pa hajd 20 maraka
Nego ovaj dosao iz Amerike i skontao kako da nam plati jazuk na LJEPOTICI
Bistar neki decko![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
- svrakino1921
- Kontakt:
Ok.fks74 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 21:01Niste ni vi napravili, vi ste dobri samo u prosjačenju.svrakino1921 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 17:54Prvo napravite stadion
Bistar neki decko![]()
Al hajd vi napravite vise stadion
I onda cemo o kapacitetu kartama i tribinama s krovom itd.
Godinama tamo ne idem, već sam u godinama i strah me da neku bolešćinu ne pokupim.Simi je napisao/la: ↑08 maj 2022, 21:06Da li te boli što u čitavoj sezoni jedino na Grbavicu možeš doći bez kišobrana?fks74 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 21:01Niste ni vi napravili, vi ste dobri samo u prosjačenju.svrakino1921 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 17:54Prvo napravite stadion
Bistar neki decko![]()
Čekamo malo da i nama država pokloni kao i vama.svrakino1921 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 21:08Ok.fks74 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 21:01Niste ni vi napravili, vi ste dobri samo u prosjačenju.svrakino1921 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 17:54Prvo napravite stadion
Bistar neki decko![]()
Žao mi je što takvo mišljenje imaš, očigledno i nisi za nešto bolje od lavora.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
- svrakino1921
- Kontakt:
Ok.fks74 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 21:11Čekamo malo da i nama država pokloni kao i vama.svrakino1921 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 21:08Ok.
Hajd da sacekamo i to malo i da voljena BiH pokloni i vama
samo priznaj da ti je predaleko cc
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Šta mislite kad dodje Dino Merlin i hoće da ima koncert na gradskom stadionu ko ima prednost Dino ili Sarajevo 

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
najgore je kad sebe lazes

nasa noc traje danima
Bolje da ga savez koristi za fudbal, nego Dino za koncert.. Razlika je
- Meraak1921
- Kontakt:
Pa zasto jug 10 a vama besplatno bilo ? Jel to posteno ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 maj 2022, 18:14Prvo skontaj da je svima 20 maraka. Ko ima clanske 15, i to u fanshopu, ispred stadiona cemo i mi cvaju placati( odnosno, vecina ce platiti 20 jer ne mogu ili im je mrsko otici do Titove )Meraak1921 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 18:12Posteno je ovo od pitica, ku.ravele prave.. sljedecu na Grbavici 20km
Nije da je nama 10 zapad, a vama duplo spucali. Niti to moze, koliko ja znam.
- napoleon72
- Kontakt:
Nasi su svakako ispali cigani i trebali su vam dat 1500 ulaznica za jug dzaba, ne ulazeci u razloge sto ste vi nama dali. Odgovori na gest istom mjerom pa naredne sezone vagaj sta i kako. A zapad je skup i nama, to je jos jedna u nizu genijalnih odluka Ajlice i kompanije.
Derbi je svakako unistavan godinama i obje strane su imale svojih aferima u tom. Meni je pojam derbija onaj iz maja 2015. godine kad je na Kosevu bilo skoro 25 hiljada. Pun jug i gostujuci sektor zapada, puni istok i sjever, dobro popunjen domaci sektor zapada. Poslije toga je uslijedio pad i dosli smo do ovog sad. I ovi sto ocekuju 10k su optimisti, na derbiju nece ni 6k bit ukupno.
Derbi je svakako unistavan godinama i obje strane su imale svojih aferima u tom. Meni je pojam derbija onaj iz maja 2015. godine kad je na Kosevu bilo skoro 25 hiljada. Pun jug i gostujuci sektor zapada, puni istok i sjever, dobro popunjen domaci sektor zapada. Poslije toga je uslijedio pad i dosli smo do ovog sad. I ovi sto ocekuju 10k su optimisti, na derbiju nece ni 6k bit ukupno.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Mislim da će ovo biti najlošiji derbi po posjeti.. Uništava se čar sarajevskog derbija, nešto što nas je godinama krasilo. Tužno je ovo.
Situacija u državi je zabrinjavajuća, pola grada i ne zna da je derbi. Truju nas trulom politikom i novim ratom, raja u brašnu.
Otišle mase raje, mojih drugova ne zna se broj. Teško da će ikad više igrači istrčati pred punim Koševom pa da željovcima damo i čitav zapad pored juga sa sve besplatnim kartama.
Obje grupe moraju sjesti sa predstavnicima svojih klubova i tražiti dogovor o ustupcima gostima. Osjećam se kao da i nije derbi. Još ga stavili utorak. Baš omalovažavaju naša dva najveća kluba. Karte ispričana priča za ovo treba neko da odgovara.
Sarajevo dok ne renovira stadion i ne smanji kapacitet teško da će biti više od 3000 na nekoj manjoj tekmi. To je drugi par cipela.
Željezničar dok ne digne zapad na nivo istoka, teško da će se moći sa njima naći kompromis za više prostora.
Uglavnom, prisustvovat ćemo još jednom derbiju koji se igra za prestiž u gradu i ništa više. Malo jadno, ali tako je kako je.
Otišle mase raje, mojih drugova ne zna se broj. Teško da će ikad više igrači istrčati pred punim Koševom pa da željovcima damo i čitav zapad pored juga sa sve besplatnim kartama.
Obje grupe moraju sjesti sa predstavnicima svojih klubova i tražiti dogovor o ustupcima gostima. Osjećam se kao da i nije derbi. Još ga stavili utorak. Baš omalovažavaju naša dva najveća kluba. Karte ispričana priča za ovo treba neko da odgovara.
Sarajevo dok ne renovira stadion i ne smanji kapacitet teško da će biti više od 3000 na nekoj manjoj tekmi. To je drugi par cipela.
Željezničar dok ne digne zapad na nivo istoka, teško da će se moći sa njima naći kompromis za više prostora.
Uglavnom, prisustvovat ćemo još jednom derbiju koji se igra za prestiž u gradu i ništa više. Malo jadno, ali tako je kako je.
🇵🇸
Sezona 1937/38, zadnje kolo
Mostarska liga
Zvanicna utakmica
Vardar - HSK Zrinjski 23-1
U tom kolu je jos bila utakmica
Velez - JSK 5-0
Mostarska liga
Zvanicna utakmica
Velez - JSK 5-0
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Ma yebo i broj ulaznica, al nema smisla uzimati ljudima 20 maraka da gledas Pidru i Vucenovica kako igraju. To treba korigovati, vjerujem da bi bar dvije hiljade vise ljudi bilo na Kosevu da je zapad 10napoleon72 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 22:44Nasi su svakako ispali cigani i trebali su vam dat 1500 ulaznica za jug dzaba, ne ulazeci u razloge sto ste vi nama dali. Odgovori na gest istom mjerom pa naredne sezone vagaj sta i kako. A zapad je skup i nama, to je jos jedna u nizu genijalnih odluka Ajlice i kompanije.
-
- Kontakt:
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 23:00Sezona 1937/38, zadnje kolo
Mostarska liga
Zvanicna utakmica
Velez - JSK 5-0

Mostar u srcu, Velež do groba