mozda si alergican na vaginu, jesi to ubo sta pa zahunjio

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
mozda si alergican na vaginu, jesi to ubo sta pa zahunjio
Nisam ub'o ništa preko dvije godineFabioMiretti je napisao/la: ↑08 maj 2022, 16:44mozda si alergican na vaginu, jesi to ubo sta pa zahunjio![]()
Šta sam onda jaMarsal je napisao/la: ↑08 maj 2022, 17:30Nisam ub'o ništa preko dvije godineFabioMiretti je napisao/la: ↑08 maj 2022, 16:44mozda si alergican na vaginu, jesi to ubo sta pa zahunjio![]()
tj. nisam ni kafe popio s nekim kamoli ubado. Pravi pravcati asket
![]()
Troll.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 17:46Šta sam onda jaMarsal je napisao/la: ↑08 maj 2022, 17:30Nisam ub'o ništa preko dvije godineFabioMiretti je napisao/la: ↑08 maj 2022, 16:44
mozda si alergican na vaginu, jesi to ubo sta pa zahunjio![]()
tj. nisam ni kafe popio s nekim kamoli ubado. Pravi pravcati asket
![]()
![]()
![]()
Kamo te u Tr, da pijemo kafu
Oke je ako neko par statusa opuca u vezi toga, komentar je bio jako neukusan ali ne dopada mi se social justice warrior ponašanje u našem taboru.
Pa eto ima iz RS ljudi da rade, oni svakako se hrane i griju od domacih proizvoda i drva. 1000 KM im je plata kao kada ja dobijem 2000 KM.Neutral je napisao/la: ↑08 maj 2022, 14:01Jedva cekam robovlasnike kada se budu hvatali za glavu jer im ne prolazi prica ako ti neces ima ih desetero koji hoce.
Znate sta se u Mo radi? Fis, plata 650KM, nece ni Bosnjaci ni Hrvati da rade, sada imate dvadesetak, ako ne i vise Srba koji iz Nevesinja po petero u autu dolaze na posao. Cega su se likovi sjetili.
Nevesinje 30+km udaljeno od Fisa.
Dok je jeftine radne snage, robovlasnici trljaju ruke.
Ljudi godinama imaju istu platu, mijenjaju se radnici kao na traci, kolega je tu radio pet godina. Kakav napredak, nisu znali sta ce pa poceli uvoziti ljude iz rsa.tuzlak1987 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 18:40Pa eto ima iz RS ljudi da rade, oni svakako se hrane i griju od domacih proizvoda i drva. 1000 KM im je plata kao kada ja dobijem 2000 KM.Neutral je napisao/la: ↑08 maj 2022, 14:01Jedva cekam robovlasnike kada se budu hvatali za glavu jer im ne prolazi prica ako ti neces ima ih desetero koji hoce.
Znate sta se u Mo radi? Fis, plata 650KM, nece ni Bosnjaci ni Hrvati da rade, sada imate dvadesetak, ako ne i vise Srba koji iz Nevesinja po petero u autu dolaze na posao. Cega su se likovi sjetili.
Nevesinje 30+km udaljeno od Fisa.
Dok je jeftine radne snage, robovlasnici trljaju ruke.
Kada i njima bude malo imaju Azijati, rade Azijati po Hrvatskoj godinama.
To sto neko nece 650 KM shvatam jer bi neko radio za tu platu godinama. Vec ima ljudi koji ne zele za 1000, a potencijalno ce imati za 2 3 4 godine 2000 na istom radnom mjestu kako budu sticali iskustvo jer zele sve i odmah. To je vec problem lijenosti i razmazenosti kod roditelja.
e i ovo da cujem
Šta tačno?
FabioMiretti je napisao/la: ↑08 maj 2022, 16:44
mozda si alergican na vaginu, jesi to ubo sta pa zahunjio![]()