Ova teorija da vam poturamo odsarafljene stolice kako bi vam izvukli pare je ravna srpskoj propagandi za vrijeme rata. Da nije smijesno bilo bi zalosnoTorino je napisao/la: ↑08 maj 2022, 17:35Rečeno je da se da slovo G na Grbavici i dobit ćete jug i dio zapada. Mi dobili odšarafljene stolice i par modrica od padanja. Godinama ste na nama uzimali pare za ruševinu istoka koju niste smjeli puštat u prodaju. Kad ste napravili istok odjednom ne može. 1000 zašto 1000 zato. Popustili smo prvi jednom, pa ostali izigrani i naučili lekciju.
Karte su te cijene da se pokrije šteta koju smo mi napravili na Grbavici, a u tome ste i vi kumovali poturanjem stolica koje ko zna koji put naplaćujete.
Druga stvar daš krv i sjedneš ovamo i pratiš utakmicu, nikad belaj nije zabilježen osim onog ćelavog degena, što je psovao pitarske majke.
Treba svi sa svojim klubovima da sjednu i riješe pitanje karata i derbija po 5 jug i sjever i 10 zapad na Koševu. 10 sjever i istok na Grbavici i da se odredi još prostora za goste. To da bude sveto slovo na papiru inače nam ode derbi u materinu.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sjever na Grbavici gratis gostima, Jug na Koševu 10 KM, Zapad 20 KM gostima. Ima logike.... al pitarske
Pametnom dosta.
Pametnom dosta.
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To nije teorija, to je cinjenica. Dohvatis ih i one su pomaknute. Ne sve naravno, ali 80% definitivno.zeljovac21 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 18:28Ova teorija da vam poturamo odsarafljene stolice kako bi vam izvukli pare je ravna srpskoj propagandi za vrijeme rata. Da nije smijesno bilo bi zalosnoTorino je napisao/la: ↑08 maj 2022, 17:35Rečeno je da se da slovo G na Grbavici i dobit ćete jug i dio zapada. Mi dobili odšarafljene stolice i par modrica od padanja. Godinama ste na nama uzimali pare za ruševinu istoka koju niste smjeli puštat u prodaju. Kad ste napravili istok odjednom ne može. 1000 zašto 1000 zato. Popustili smo prvi jednom, pa ostali izigrani i naučili lekciju.
Karte su te cijene da se pokrije šteta koju smo mi napravili na Grbavici, a u tome ste i vi kumovali poturanjem stolica koje ko zna koji put naplaćujete.
Druga stvar daš krv i sjedneš ovamo i pratiš utakmicu, nikad belaj nije zabilježen osim onog ćelavog degena, što je psovao pitarske majke.
Treba svi sa svojim klubovima da sjednu i riješe pitanje karata i derbija po 5 jug i sjever i 10 zapad na Koševu. 10 sjever i istok na Grbavici i da se odredi još prostora za goste. To da bude sveto slovo na papiru inače nam ode derbi u materinu.
Bolan ne bio grupa tvoja nije dala da se nama naplacuje jer niste htjeli da mi ucestvujemo u humanitarnoj akciji spasavanja kluba. Sami ste krivi kakve mi veze imamo , mislili da ce prodati 10 hiljada vi prodali 5,6, i radi cega da mi vama djaba dajemo eto reci razlog ?
Pitari puni sebe ko Stjepan Kljuic.
-
- Kontakt:
Ne treba nama davati džabalesku karte, sam si naveo razlog gore. Najpoštenije je 5% gostima na obje strane ili skroz zabraniti gostujuće ito je to jer prepucavanjima nema kraja. Slovo G na istoku nećete nikada dobiti iz X navedenih razloga i mislim da se nema šta više ovdje dodati.guadalupe je napisao/la: ↑08 maj 2022, 18:45Bolan ne bio grupa tvoja nije dala da se nama naplacuje jer niste htjeli da mi ucestvujemo u humanitarnoj akciji spasavanja kluba. Sami ste krivi kakve mi veze imamo , mislili da ce prodati 10 hiljada vi prodali 5,6, i radi cega da mi vama djaba dajemo eto reci razlog ?
PS 20km je previše za bilo koju utakmicu naše lige, pogotovo za navijačku tribinu.
Željezničar za život cijeli!
Najpoštenije bi bilo 5% na Grbavici, 5% na Koševu.
Ali gdje prestaje logika, tu počinje pitarsko razmišljanje
Ali gdje prestaje logika, tu počinje pitarsko razmišljanje
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam da ste nam uvijek mogli obezbjediti 1500 ulaznica i prije nego što je istok bio izgrađen. Vi ste počeli sa ovom praksom a naši su samo nastavili. Tada je dobar dio navijača Željezničara pisao kako tako treba biti, pišaj glupe pitare, ja im ne bi ništa dao itd. Nisu svi ali je to podržano u dobroj mjeri. Jednostavno niste htjeli nastaviti. Pristali ste na malo veći broj ulaznica nakon niza sastanaka ali nedovoljno. Mi smo tražili samo 1500 ulaznica dok bi vi dobili čitav jug (4700) pa čak i dio zapada prema jugu koji isto može primiti par hiljada ljudi što je više nego što bi ikad i mogli napuniti, mislim da ste se približili cifri od 6000 (?) samo jednom kada ste bili u borbi za titulu, ispravi me ako griješim. Zamisli kakav papak moraš biti da ponudiš 700 ulaznica za derbi.SudoHusika je napisao/la: ↑08 maj 2022, 14:33Evo ja sam mortema pitao za hronologiju ove zavade oko karata, ali evo samo da nešto ponovim što je važno prije nego što odgovori - koševo ima 3x veći kapacitet od Grbavice, to je broj 1. Drugo, mi jednostavno ne možemo vama ustupiti tek tako dio istoka iz 2 razoga: Desetogodišnje/ sezonske ulaznice i tampon zone. Valjda vam je to jasno, valjda ne moramo crtati zašto to nije izvodivo. Mi Grbavicu u 90% slučajeva sami možemo napuniti bili vi prisutni ili ne. Znači mi ne moramo praviti ustupke ako ćemo već mak na konac.
I taj reciprocitet ako se gleda, to ispadne da vam damo cca 750 mjesta a vi nama cca 1700? Je li vam to možda odgovara? To je nama najmanji problem.
Iskreno, ne znam šta je najpametnije rješenje što se tiče broja ulaznica. A realno, vama je čak i u interesu da nam date čutav jug jer on bukvalno zjapi prazan tj ne koristite ga nikako.
O cijenama je i suvišno raspravljati. 20km je puno za naše uslove, osim možda za evropske utakmice. Bilo je puno i prije, a pogotovo je puno u sadašnjoj ekonomskoj situaciji.
''Iz Željezničara su prvo ponudili 700 ulaznica što su iz FK Sarajevo kategorično odbili. Zatim su iz kluba s Grbavice ponudili 1090 ulaznica, no iz bordo tabora nisu pristali ni na tu ponudu.''
''Sarajevo uzvraća Želji: Ograničen broj ulaznica za Manijake na Koševu''
''Fudbalski klub Sarajevo poziva rukovodstvo FK Željezničar da preispita svoju odluku o štampanju 1090 karata za navijače Fudbalskog kluba Sarajevo, jer ukoliko ista ostane pravosnažna, posljedica će biti narušavanje najvećeg bosanskohercegovačkog derbija, koji predstavlja istinsko sportsko i navijačko nadmetanje već desetljećima. Izostanak navijača Fudbalskog kluba Sarajevo zbog nedovoljnog broja ulaznica, u cijelosti bi pokvario atmosferu u gradu i na samom stadionu, te bi sportsko nadmetanje na terenu između dvije ekipe, koje se nalaze u vrhu tabele, palo u drugi plan.
Također, u skladu sa najavama predstavnika kluba, u toku današnjeg sastanka, u slučaju da rukovodstvo Željezničara ne promijeni svoju nedomaćinsku odluku, Fudbalski klub Sarajevo će prekinuti svoju višegodišnju praksu u vidu razumijevanja za navijače FK Željezničar kada je u pitanju gradski derbi na Olimpijskom stadionu “Asim Ferahtović-Hase” – Koševo. Odnosno, klub će postupiti prema pravilima krovne kuće bh. fudbala, te će za gostujuće navijače obezbijediti najmanje 5% smještajnog kapaciteta koševskog stadiona, to jeste 1725 ulaznica na Tribini “Jug – BH Telecom”.
Imajući u vidu sve prethodno navedeno, nadamo se da će rukovodstvo Fudbalskog kluba Željezničar kao jedina odgovorna adresa za nastalu situaciju, imati razumijevanja, te omogućiti veći broj ulaznica za navijače FK Sarajevo, kako bi očuvali sarajevski derbi.''
Ne moraš ti nikome ništa crtati jer to nije tačno, niko nikada nije tražio dio istoka. Mi smo ovdje pisali kako bi bilo lijepo da nam ustupite malo više ulaznica na sjeveru ali klub je samo tražio ovih 1500 koje i sad dobijamo. Vi dobijete pun jug i dio zapada ako bude bilo potrebe. Ne znam sad koliko taj dio na zapadu prima ali nije ispod 8000 ulaznica kombinovano. Koševo je mnogo veće od Grbavice i to treba gledati. Iskreno mi odgovori, da li bi ti pristao na preko 10000 navijača Željezničara i samo 2000-2500 navijača Sarajeva na Grbavici za derbi uključujući tampon zonu? Dođeš na Koševo i imaš pun jug i trećinu zapada ako bude bilo potrebe što je mnogo više nego što vi nama dajete ali s obzirom na kapacitet stadiona to je ok. Imali ste mnogo puta dostupan čitav jug pa ga niste napunili u većini slučajeva ali kažem da možete dobiti i trećinu zapada zajedno sa jugom ako bude nekad bilo potrebe za tim. Vaša uprava je poslije potpisala nešto sa našom i sada je na bazi reciprociteta, na vašu štetu.
Da se ja pitam dao bi vam šta god budete zahtjevali ali bi insistirao da nam radi toga samo malo izađete u susret, da budemo dobri domaćini na najvećoj utakmici ove države. Ispade navijača ne podržavam i za mene je svako notorni debil ko kida česme, stolice i slične stvari a to su obje grupe radile. Ja vas ne mogu smisliti i to dobro znaš ali bi dao čitav jug za 5 KM da što više Manijaka podrži svoj klub, fudbal se igra radi navijača. Isto tako, ja ti ne bi imao obraza ponuditi 700 ulaznica za derbi ili tražiti da platiš cvaju za zapad. To nije u duhu sarajevskog derbija.
Iako mi nismo tražili džaba ulaz ili bilo šta slično prošli derbi, ja bi vam izašao u susret i ponudio bi 1500 besplatnih ulaznica za južnu tribinu pa podijelite u udruženju navijača, zapad bi stavio 10 KM za navijače oba kluba a europske utakmice bi više naplaćivao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Jadan ne bio je li te stid imalo.. Manijaci odlucili da vama ulaz na prosli derbi bude dzaba i opet nemas obraza da bar uputis kritiku prema uhljupima koji su vam se nakotili u te klupske strukture koje odlucuju o ovim stvarima.. Niko ne trazi da dajete dzaba.. Mogli ste dati kompletan jug po cenera i svi sretni.. Al eto neka si ti sretan sto ste nam "suknuli" sa cijenama.. Na sledecem na grbavici cete dobiti 700 karata po cijeni od 20KM.. Posto ste sad sretni onda sledeci put nemojte kmecati..guadalupe je napisao/la: ↑08 maj 2022, 18:45Bolan ne bio grupa tvoja nije dala da se nama naplacuje jer niste htjeli da mi ucestvujemo u humanitarnoj akciji spasavanja kluba. Sami ste krivi kakve mi veze imamo , mislili da ce prodati 10 hiljada vi prodali 5,6, i radi cega da mi vama djaba dajemo eto reci razlog ?
Na derbiju nece biti vise od 10k ljudi i umjesto da napunite stadion vasi hamelji odluce da stave cvaju za ulaz.. Zaebali su i one krimose iz saveza.. I vas vecina je to skontala.. Zato vas i bude po milju dvije na tekmama..
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Uglavnom, slažemo se oko primarnih stvari a to je broj ulaznica i cijena istih.MortemHz je napisao/la: ↑08 maj 2022, 18:58Znam da ste nam uvijek mogli obezbjediti 1500 ulaznica i prije nego što je istok bio izgrađen. Vi ste počeli sa ovom praksom a naši su samo nastavili. Tada je dobar dio navijača Željezničara pisao kako tako treba biti, pišaj glupe pitare, ja im ne bi ništa dao itd. Nisu svi ali je to podržano u dobroj mjeri. Jednostavno niste htjeli nastaviti. Pristali ste na malo veći broj ulaznica nakon niza sastanaka ali nedovoljno. Mi smo tražili samo 1500 ulaznica dok bi vi dobili čitav jug (4700) pa čak i dio zapada prema jugu koji isto može primiti par hiljada ljudi što je više nego što bi ikad i mogli napuniti, mislim da ste se približili cifri od 6000 (?) samo jednom kada ste bili u borbi za titulu, ispravi me ako griješim. Zamisli kakav papak moraš biti da ponudiš 700 ulaznica za derbi.SudoHusika je napisao/la: ↑08 maj 2022, 14:33Evo ja sam mortema pitao za hronologiju ove zavade oko karata, ali evo samo da nešto ponovim što je važno prije nego što odgovori - koševo ima 3x veći kapacitet od Grbavice, to je broj 1. Drugo, mi jednostavno ne možemo vama ustupiti tek tako dio istoka iz 2 razoga: Desetogodišnje/ sezonske ulaznice i tampon zone. Valjda vam je to jasno, valjda ne moramo crtati zašto to nije izvodivo. Mi Grbavicu u 90% slučajeva sami možemo napuniti bili vi prisutni ili ne. Znači mi ne moramo praviti ustupke ako ćemo već mak na konac.
I taj reciprocitet ako se gleda, to ispadne da vam damo cca 750 mjesta a vi nama cca 1700? Je li vam to možda odgovara? To je nama najmanji problem.
Iskreno, ne znam šta je najpametnije rješenje što se tiče broja ulaznica. A realno, vama je čak i u interesu da nam date čutav jug jer on bukvalno zjapi prazan tj ne koristite ga nikako.
O cijenama je i suvišno raspravljati. 20km je puno za naše uslove, osim možda za evropske utakmice. Bilo je puno i prije, a pogotovo je puno u sadašnjoj ekonomskoj situaciji.
''Iz Željezničara su prvo ponudili 700 ulaznica što su iz FK Sarajevo kategorično odbili. Zatim su iz kluba s Grbavice ponudili 1090 ulaznica, no iz bordo tabora nisu pristali ni na tu ponudu.''
''Sarajevo uzvraća Želji: Ograničen broj ulaznica za Manijake na Koševu''
''Fudbalski klub Sarajevo poziva rukovodstvo FK Željezničar da preispita svoju odluku o štampanju 1090 karata za navijače Fudbalskog kluba Sarajevo, jer ukoliko ista ostane pravosnažna, posljedica će biti narušavanje najvećeg bosanskohercegovačkog derbija, koji predstavlja istinsko sportsko i navijačko nadmetanje već desetljećima. Izostanak navijača Fudbalskog kluba Sarajevo zbog nedovoljnog broja ulaznica, u cijelosti bi pokvario atmosferu u gradu i na samom stadionu, te bi sportsko nadmetanje na terenu između dvije ekipe, koje se nalaze u vrhu tabele, palo u drugi plan.
Također, u skladu sa najavama predstavnika kluba, u toku današnjeg sastanka, u slučaju da rukovodstvo Željezničara ne promijeni svoju nedomaćinsku odluku, Fudbalski klub Sarajevo će prekinuti svoju višegodišnju praksu u vidu razumijevanja za navijače FK Željezničar kada je u pitanju gradski derbi na Olimpijskom stadionu “Asim Ferahtović-Hase” – Koševo. Odnosno, klub će postupiti prema pravilima krovne kuće bh. fudbala, te će za gostujuće navijače obezbijediti najmanje 5% smještajnog kapaciteta koševskog stadiona, to jeste 1725 ulaznica na Tribini “Jug – BH Telecom”.
Imajući u vidu sve prethodno navedeno, nadamo se da će rukovodstvo Fudbalskog kluba Željezničar kao jedina odgovorna adresa za nastalu situaciju, imati razumijevanja, te omogućiti veći broj ulaznica za navijače FK Sarajevo, kako bi očuvali sarajevski derbi.''
Ne moraš ti nikome ništa crtati jer to nije tačno, niko nikada nije tražio dio istoka. Mi smo ovdje pisali kako bi bilo lijepo da nam ustupite malo više ulaznica na sjeveru ali klub je samo tražio ovih 1500 koje i sad dobijamo. Vi dobijete pun jug i dio zapada ako bude bilo potrebe. Ne znam sad koliko taj dio na zapadu prima ali nije ispod 8000 ulaznica kombinovano. Koševo je mnogo veće od Grbavice i to treba gledati. Iskreno mi odgovori, da li bi ti pristao na preko 10000 navijača Željezničara i samo 2000-2500 navijača Sarajeva na Grbavici za derbi uključujući tampon zonu? Dođeš na Koševo i imaš pun jug i trećinu zapada ako bude bilo potrebe što je mnogo više nego što vi nama dajete ali s obzirom na kapacitet stadiona to je ok. Imali ste mnogo puta dostupan čitav jug pa ga niste napunili u većini slučajeva ali kažem da možete dobiti i trećinu zapada zajedno sa jugom ako bude nekad bilo potrebe za tim. Vaša uprava je poslije potpisala nešto sa našom i sada je na bazi reciprociteta, na vašu štetu.
Da se ja pitam dao bi vam šta god budete zahtjevali ali bi insistirao da nam radi toga samo malo izađete u susret, da budemo dobri domaćini na najvećoj utakmici ove države. Ispade navijača ne podržavam i za mene je svako notorni debil ko kida česme, stolice i slične stvari a to su obje grupe radile. Ja vas ne mogu smisliti i to dobro znaš ali bi dao čitav jug za 5 KM da što više Manijaka podrži svoj klub, fudbal se igra radi navijača. Isto tako, ja ti ne bi imao obraza ponuditi 700 ulaznica za derbi ili tražiti da platiš cvaju za zapad. To nije u duhu sarajevskog derbija.
Iako mi nismo tražili džaba ulaz ili bilo šta slično prošli derbi, ja bi vam izašao u susret i ponudio bi 1500 besplatnih ulaznica za južnu tribinu pa podijelite u udruženju navijača, zapad bi stavio 10 KM za navijače oba kluba a europske utakmice bi više naplaćivao.

O ostalim stavkama bi se dalo pregovarati i diskutovati. Ne treba ignorisati krivicu odnosno nesposobnost MUP-a i zaštitarskih agencija, pogotovo kada se igra na Grbavici.
Ovo sada je sranje za obje strane. Mislim, ovaj derbi će, prema svemu sudeći, biti jedan od lošije posjećenih u zadnje vrijeme prvenstveno zbog situacije u oba kluba a onda zbog cijena i vremenske prognoze.
Željezničar za život cijeli!
- kontrasviju
- Kontakt:
Nećete nikada dobiti slovo G na istoku sve dok Grbavica ima ovakav kapacitet. To ti je valjda jasno iz milion razloga, razmišljaj logički. Nerealno je očekivati da vam damo gotovo 2 i po hiljade ulaznica na stadionu koji sa tampon zonama na derbiju ima kapacitet od otprilike 11.200 sjedećih mjesta.Torino je napisao/la: ↑08 maj 2022, 17:35Rečeno je da se da slovo G na Grbavici i dobit ćete jug i dio zapada. Mi dobili odšarafljene stolice i par modrica od padanja. Godinama ste na nama uzimali pare za ruševinu istoka koju niste smjeli puštat u prodaju. Kad ste napravili istok odjednom ne može. 1000 zašto 1000 zato. Popustili smo prvi jednom, pa ostali izigrani i naučili lekciju.
To bi značilo da dobijate 22-23% mogućeg kapaciteta. Znači ništa od toga, ne tražimo ni mi 8-9 hiljada na Koševu, iako je gotovo tri puta veći stadion.
Drugi, a možda i važniji razlog jeste taj sigurnosti aspekt. Nemoguće je "podijeliti" istok zbog strukture tribine, nije kao zapad na Koševu.
Ali šuti, ti si i dobar, bio je onaj jedan sa vaše teme koji je govorio da je "najpoštenije" da mi vama damo čitav sjever (5.300 mjesta) a vi nama jug na Koševu.

Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 08 maj 2022, 19:47, ukupno mijenjano 2 puta.
1921
Da sam nisam pao na glavu, možda bi i išao u dalju raspravu.zeljovac21 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 18:28Ova teorija da vam poturamo odsarafljene stolice kako bi vam izvukli pare je ravna srpskoj propagandi za vrijeme rata. Da nije smijesno bilo bi zalosnoTorino je napisao/la: ↑08 maj 2022, 17:35Rečeno je da se da slovo G na Grbavici i dobit ćete jug i dio zapada. Mi dobili odšarafljene stolice i par modrica od padanja. Godinama ste na nama uzimali pare za ruševinu istoka koju niste smjeli puštat u prodaju. Kad ste napravili istok odjednom ne može. 1000 zašto 1000 zato. Popustili smo prvi jednom, pa ostali izigrani i naučili lekciju.
🇵🇸
- Osttribine
- Kontakt:
A gdje na Grbavici da se smjestimo mi pitari kojima vise nije do navijanja koji smo u cetrdesetim godinama pa i stariji, nego sjedi kuci ili po kaficima i prati jer ti se ne da vise skakati po sjeveru. Iskreno zadnji derbi na Grbavici nisam ni isao iz tog razloga. To sto ste dali besplatno zadnji derbi je iskljucivo vasa odluka tj grupe jel, tako da je to bezveze uzimati u raspravu jer svako ko je odlucio ici na Grbavicu od Hz bio je spreman i platiti kartu.
Tako da, dok god mi dole na Grbavici ne dobijemo vise mjesta ne bih vam dao ni cijeli Jug. A da su cijene ulaznica za sve skupe i jesu i mnogo ce iste odbiti i navijaca Sarajeva od tekme, nedavno smo na nasem pdf pisali o tome da je tajming za poskupljenje ulaznica nikakav.
Tako da, dok god mi dole na Grbavici ne dobijemo vise mjesta ne bih vam dao ni cijeli Jug. A da su cijene ulaznica za sve skupe i jesu i mnogo ce iste odbiti i navijaca Sarajeva od tekme, nedavno smo na nasem pdf pisali o tome da je tajming za poskupljenje ulaznica nikakav.
Crtalo vam se kako to da izvedete, jednostavno ne postoji dobra volja ni da saslušate, pa ste se krili iza MUPa da isti ne mogu da nas sprovedu u tolikom broju, pa komandir kaže 10 000 ćemo ih sprovesti i ispod juga, ako želimo, pa prebaci lopticu na vas opet.kontrasviju je napisao/la: ↑08 maj 2022, 19:38Nećete nikada dobiti istok na Grbavici sve dok je ovakav kapacitet stadiona. To ti je valjda jasno iz milion razloga, razmišljaj logički. Nerealno je očekivati da vam damo gotovo 2 i po hiljade ulaznica na stadionu koji sa tampon zonama na derbiju ima kapacitet od otprilike 11.200 sjedećih mjesta.Torino je napisao/la: ↑08 maj 2022, 17:35Rečeno je da se da slovo G na Grbavici i dobit ćete jug i dio zapada. Mi dobili odšarafljene stolice i par modrica od padanja. Godinama ste na nama uzimali pare za ruševinu istoka koju niste smjeli puštat u prodaju. Kad ste napravili istok odjednom ne može. 1000 zašto 1000 zato. Popustili smo prvi jednom, pa ostali izigrani i naučili lekciju.
To bi značilo da dobijate 22-23% mogućeg kapaciteta. Znači ništa od toga, ne tražimo ni mi 8 hiljada na Koševu, iako je gotovo tri puta veći stadion.
Drugi, a možda i važniji razlog jeste taj sigurnosti aspekt. Nemoguće je "podijeliti" istok zbog strukture tribine, nije kao zapad na Koševu.
Ali šuti, ti si i dobar, bio je onaj jedan sa vaše teme koji je govorio da je "najpoštenije" da mi vama damo čitav sjever (5.300 mjesta) a vi nama jug na Koševu.![]()
Postavljam pitanje kako taj isti istok nije bio sporan kad je bio goli kamen, pa bili do lokomotive. Tad se uzimalo na 1500 karata fini novci. Sad odjednom ne može ni LJ ni G. Vadiona vam godišnje? Ko sad kupuje godišnje za sjever pored istoka?
Umjesto da se digne derbi na viši nivo pa da bude evo im sjever čitav, godišnje ko ima pravi se izuzetak za derbi utakmice i prelaze se na istok. Napraviš tampon zonu gdje je zdenka i imaš istok i jug krcate i spojene, ovamo goste zadovoljne sa brojkom.
Sutra dođeš na Koševo imaš zapad za porodice i imaš jug za navijanje. Ljepota.
Oko cijena je suvišno pričati, da se ja pitam jug bi bio besplatan da se vrati dobar gest. Jeste počeli prvi zatezat oko ulaznica, pa smo vraćali, jenom ostali izigrani dogovorom, ali ovo se trebalo vratiti. Cijene su katastrofa, treba ti 50KM da bi gledo poniženje fudbala, kakve su nam ekipe. Utorak, zima, tv prenos, pare u đepu, sutra na posao. Razumijem svakog ko će ovaj derbi gledati na Areni.
🇵🇸
cek, pricamo sad o tekmi sa Radnikom, koliko vas je bilo? Koliko vidim 1300 zvanicno. Opet uvecana pored akcija sa paketima i slicnoMiljacka je napisao/la: ↑08 maj 2022, 17:27Kako to ako nas je bilo 1500 na zadnjoj utakmici? Ili opet trebamo vjerovati tvojoj računici, a ne zvaničnoj?
Kukate zbog šatro malog broja ulaznica, a evo na ovom derbiju ste dobili sve do zadnjeg sektora do istoka, pa šta bi?
Inače, radi se o derbiju 1:3, zadnjem derbiju pred koronu.
Ovo su činjenice, a ne bajke i mitomanija o sokovima, jelima i paketima.
Prvo se potrudite da prodate tih 1500 ulaznica, pa se poslije žalite.

ne moras vjerovati mojim racunicama, vjeruj svojim ocima

inace na tom derbiju 1:3 je bila slicna situacija kao npr. na zadnjem na Kosevu, kao toliko i toliko ulaznica pa ako se predje broj i dobro je, ulaznica uredno ima jos. Vasa trenutno skroz nelogicna ali ustaljena procedura

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
A to bi vas bilo aman nesto vise da nisu sjever istok i zapad natkriveni?dejavu je napisao/la: ↑08 maj 2022, 20:03cek, pricamo sad o tekmi sa Radnikom, koliko vas je bilo? Koliko vidim 1300 zvanicno. Opet uvecana pored akcija sa paketima i slicnoMiljacka je napisao/la: ↑08 maj 2022, 17:27Kako to ako nas je bilo 1500 na zadnjoj utakmici? Ili opet trebamo vjerovati tvojoj računici, a ne zvaničnoj?
Kukate zbog šatro malog broja ulaznica, a evo na ovom derbiju ste dobili sve do zadnjeg sektora do istoka, pa šta bi?
Inače, radi se o derbiju 1:3, zadnjem derbiju pred koronu.
Ovo su činjenice, a ne bajke i mitomanija o sokovima, jelima i paketima.
Prvo se potrudite da prodate tih 1500 ulaznica, pa se poslije žalite.![]()
ne moras vjerovati mojim racunicama, vjeruj svojim ocima![]()
inace na tom derbiju 1:3 je bila slicna situacija kao npr. na zadnjem na Kosevu, kao toliko i toliko ulaznica pa ako se predje broj i dobro je, ulaznica uredno ima jos. Vasa trenutno skroz nelogicna ali ustaljena procedura![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Niste ni vi napravili, vi ste dobri samo u prosjačenju.svrakino1921 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 17:54Prvo napravite stadion
Pa cemo onda sjest i rijesiti pitanje karata i derbija
Da je natkriven zapad pa hajd 20 maraka
Nego ovaj dosao iz Amerike i skontao kako da nam plati jazuk na LJEPOTICI
Bistar neki decko

Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 23 gosta.