English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
RJ je POTY po meni. Balon mu ovisi o tome hoće li flopina GS chokirati sa ENG na WC.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- wadethegreat
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ima on taj neki kompleks ili nije ni kompleks, ne znam kako bi mazvao to, ali te kao hvali, al te prca u isto vrijeme. Ocajno. Kakav posjed je Liverpool imao u finalu LP protiv istog protivnika, jbga.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
wadethegreat je napisao/la: ↑08 maj 2022, 13:53Brate govorimo o napadu gubis se Bega opet.
Ovdje je uracunata odbrana gdje Trent iza Jamesa i Cancela. Da ne spominjem da se racunaju zracni dueli i ostalo.
Da ne spominjem da Cancelo ima veci broj tekmi odigranih.
Ne kontas ti Bega izgleda o cemu ja pricam.
U pravu si brate da ne bi i dalje postavljao statistiku koja nema veze sa poentom. U pravu si evo bitniji je Cancelo od Trenta...

Očajan je napadački.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Dijeli bega pljuske
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mislim da je bega dovoljno pokazao ko je najbolji poslije dzejmsa.
Dabogda vas james plodio.
Dosade.
Dosade.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Nadam se da će Topnici danas pružiti istu količinu navijanje za City, kao što su i sinoć navijali Liverpool 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- wadethegreat
- Kontakt:
Znaci da sumiramo. Ja ako sam rekao da je trent bitniji u sistemu Kloppa znaci da sam rekao da je cancelo napadacki ocajan igrac. Ako igrac u 5 tekmi ima gol vise I 4 manje asistencije to je isti ucinak. Ako jedna ekipa procentualno najvise napada preko desne strane I beka i krila na toj strani to ne znaci nista. I da ako je igrac u vrhu pas statistics a igra u Pepovom sistemu to znaci nesto?
Po svemu ovome se da zakljuciti da je James najbolji bek lige.
Po svemu ovome se da zakljuciti da je James najbolji bek lige.
- HuseinKapetan9
James je nivo iznad svih ostalih desnih bekova,momak igra na nestvarnom nivou od kada je Tuchel na klupi
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Zašto je Lončarević ovoliko opčinjen Aylingom, plješće mu lik u kabini 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Eddie ljepoto.
3die poludio
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- akisarajevo92
- Kontakt:
jedina sansa da Leeds ostane je da oni nekim cudom uzmu bod iz meceva protiv Brightona i Brentforda a da Burnley izgube sve preostale meceve protiv Ville, Spursa i Newcastlea
Don't believe the hype.
Kako je dobro Bielsa vodio ekipu.. samo -35 gd
-
- Kontakt:
Eddieeeeeeee 

Svaki statistički podatak u kojem je Laporte bolji od Diasa ne treba uzimati za ozbiljno
Ne bi ih ja još otpisivao u srijedu protiv Tuchelove družine.akisarajevo92 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 15:09jedina sansa da Leeds ostane je da oni nekim cudom uzmu bod iz meceva protiv Brightona i Brentforda a da Burnley izgube sve preostale meceve protiv Ville, Spursa i Newcastlea