potpisujem. ali ne,to bi zapravo bila i šteta,tko zna bi li koji pretekao samprasa,hebote.OldFashioned je napisao/la: ↑07 maj 2022, 20:03KAKAV MEČ![]()
![]()
Bravo Nole i Nadal mlađi, jedan od boljih mečeva u zadnje vrijeme na 2 dobivena.
Nole svoju šansu prokockao na 4-4 0:30 i onaj zicer.
Šteta da ovaj mali nije došao ranije pa da gledamo stvarnu veliku četvorku u prajmu.
možda nisam pogledao more dobrih matcheva,ne sjećam se,nisam kompetentan,al nadal-djokovic madrid 2009 i ovo,alcaraz-djokovic 2022 madrid oba polufinala,oba u tb trećeg poraz noleta... upadaju u najbolje matcheve best of three od pojave feda pa nadala i novaka.
jest,taj poen,FH da je prošao,3 BP, i meni je odmah po svršetku taj poen prošao kroz "pamet",no mali to izvuče u sekundi,tako možemo reći u ovakvim duelima za maltene svaki poen jer na prste jedne ruke dobiješ čiste gameove bez otpora.
ne znam zašto ističete viškovo komentiranje u nekom lošem svijetlu. pa vaši bh ili naši hrv kad komentiraju naše igrače ili klubove ,kogagod na nemjerljivo manjem levelu u nekim nebitnim duelima,odgovorno tvrdim,po 1000x su pristraniji,subjektivniji i navijački obojeni. i neistina je što je istaknuo VGS da nije ni riječ rekao za ono kad je Lichtenstein zahebo Garfiju.
Publika se ponašala skroz u redu,navijačina za svog i to je to.
nole je u trećem setu prvi dio se mučio,dijelom kondicijski,a i to da je od propuštene BP na 5-5 u drugome izgubio promptno set ga poremetilo,no onda kasnije do kraja su bili na trenutnom maximumu,to je bilo dostojno onih najjačih obračuna 3 Goatera međusobno kad su u zoni.
Carlos je hrabar,sexy,pametan,borben,spreman,smiren,angažiran,pravilno vođen,nadaren. Ko da je poslanik s misijom. Žao mi je da nitko nije iskomentirao na novootvorenoj temi,a tako sam se potrudio,no valjda bude prilike.
jakobsene- pa jesu li tsitsipas na us openu i u miamiju te berrettini u beču,sinner u parizu te bitne pobjede van zemlje? niti je imao kad ih skupiti niti protiv kog.
sascha lovi treću madridsku titulu,ima oružja,a i samopouzdanja da se nosi s domaćinom, a zaustavi li ga u pohodu da osvoji turnir preko nadala,đokovića i njega,prva 3 nositelja,a ujedno i najuspješnija aktivna igrača na ovom turniru i uzme drugi od 4 1000-ce godine par dana od 19.rođendana, bit će ovo još jedan spektakularan,zlatni trofej german rusu.
tsitsipas je pak 2019. u madridu prošao zvereva(trećeg),nadala(drugog) da bi poklekao od đokovića. alcaraz sad ima tu prigodu,a preostao mu je najlakši na papiru test. no ipak,zver je ubitačan uglavnom u finalima masters
interesantno,gotovo svaki put kad bi osvojio 500,1000,finals,olimp , to je radio najmanje protiv jednog ako ne i više top3-5 igrača,često upravo preko rafe,novaka. a na slamu u pravilu ima najlakši ždrijeb i dosad kako znamo,nema top10 grand slam pobjedu. prosto nevjerojatne stvari.