ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

Felixians4
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la Felixians4 » 08 maj 2022, 02:52

OldFashioned je napisao/la:
07 maj 2022, 20:03
KAKAV MEČ :clap: :clap:

Bravo Nole i Nadal mlađi, jedan od boljih mečeva u zadnje vrijeme na 2 dobivena.
Nole svoju šansu prokockao na 4-4 0:30 i onaj zicer.
Šteta da ovaj mali nije došao ranije pa da gledamo stvarnu veliku četvorku u prajmu.
potpisujem. ali ne,to bi zapravo bila i šteta,tko zna bi li koji pretekao samprasa,hebote.

možda nisam pogledao more dobrih matcheva,ne sjećam se,nisam kompetentan,al nadal-djokovic madrid 2009 i ovo,alcaraz-djokovic 2022 madrid oba polufinala,oba u tb trećeg poraz noleta... upadaju u najbolje matcheve best of three od pojave feda pa nadala i novaka.

jest,taj poen,FH da je prošao,3 BP, i meni je odmah po svršetku taj poen prošao kroz "pamet",no mali to izvuče u sekundi,tako možemo reći u ovakvim duelima za maltene svaki poen jer na prste jedne ruke dobiješ čiste gameove bez otpora.

ne znam zašto ističete viškovo komentiranje u nekom lošem svijetlu. pa vaši bh ili naši hrv kad komentiraju naše igrače ili klubove ,kogagod na nemjerljivo manjem levelu u nekim nebitnim duelima,odgovorno tvrdim,po 1000x su pristraniji,subjektivniji i navijački obojeni. i neistina je što je istaknuo VGS da nije ni riječ rekao za ono kad je Lichtenstein zahebo Garfiju.

Publika se ponašala skroz u redu,navijačina za svog i to je to.

nole je u trećem setu prvi dio se mučio,dijelom kondicijski,a i to da je od propuštene BP na 5-5 u drugome izgubio promptno set ga poremetilo,no onda kasnije do kraja su bili na trenutnom maximumu,to je bilo dostojno onih najjačih obračuna 3 Goatera međusobno kad su u zoni.

Carlos je hrabar,sexy,pametan,borben,spreman,smiren,angažiran,pravilno vođen,nadaren. Ko da je poslanik s misijom. Žao mi je da nitko nije iskomentirao na novootvorenoj temi,a tako sam se potrudio,no valjda bude prilike.

jakobsene- pa jesu li tsitsipas na us openu i u miamiju te berrettini u beču,sinner u parizu te bitne pobjede van zemlje? niti je imao kad ih skupiti niti protiv kog.

sascha lovi treću madridsku titulu,ima oružja,a i samopouzdanja da se nosi s domaćinom, a zaustavi li ga u pohodu da osvoji turnir preko nadala,đokovića i njega,prva 3 nositelja,a ujedno i najuspješnija aktivna igrača na ovom turniru i uzme drugi od 4 1000-ce godine par dana od 19.rođendana, bit će ovo još jedan spektakularan,zlatni trofej german rusu.

tsitsipas je pak 2019. u madridu prošao zvereva(trećeg),nadala(drugog) da bi poklekao od đokovića. alcaraz sad ima tu prigodu,a preostao mu je najlakši na papiru test. no ipak,zver je ubitačan uglavnom u finalima masters

interesantno,gotovo svaki put kad bi osvojio 500,1000,finals,olimp , to je radio najmanje protiv jednog ako ne i više top3-5 igrača,često upravo preko rafe,novaka. a na slamu u pravilu ima najlakši ždrijeb i dosad kako znamo,nema top10 grand slam pobjedu. prosto nevjerojatne stvari.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 08 maj 2022, 10:11

Meni lično Nole Nadal AO 2012 jedan od najboljih mečeva što sam gledao.
Bilo je tu dosta dobrih još ali ovaj, toliko drame i nenormalnih udaraca, pa ta dva titana su jedva stajala na nogama na kraju.
Jučer da se igralo na 3 dobivena, siguran sam da bi gledali dramu od pet setova.

slika
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 08 maj 2022, 10:25

Drago mi je što je sinoć Aco prošao jer bi mu u teoriji Alcaraz trebao mnogo više matchupom odgovarati nego li Cicipasu. Brži su uslovi u Madridu servis pravi veliku štetu a ova budala servira u prosjeku 210 prvi, a i Alcaraz još uvijek zna imati dosta problema da iskontroliše ritern. Neće patiti u bekend razmjenama kao što pati Cicipas, štaviše mišljenja sam da će tu imati i prednost u odnosu na Španca jer mu je bekend konzistentniji. Sad šta može stvoriti problem to je luđački intenzitet i dinamika koju Alcaraz posjeduje. Očekujem baš izjednačen meč i da moram staviti pare na nekoga mislim da bi to prije bio Zverev, tim više jer mali iza sebe ima preko 6 sati tenisa u dva dana protiv dvojice najboljih. Bit će umora sigurno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 08 maj 2022, 10:53

bodi123 je napisao/la:
08 maj 2022, 10:25
Drago mi je što je sinoć Aco prošao jer bi mu u teoriji Alcaraz trebao mnogo više matchupom odgovarati nego li Cicipasu. Brži su uslovi u Madridu servis pravi veliku štetu a ova budala servira u prosjeku 210 prvi, a i Alcaraz još uvijek zna imati dosta problema da iskontroliše ritern. Neće patiti u bekend razmjenama kao što pati Cicipas, štaviše mišljenja sam da će tu imati i prednost u odnosu na Španca jer mu je bekend konzistentniji. Sad šta može stvoriti problem to je luđački intenzitet i dinamika koju Alcaraz posjeduje. Očekujem baš izjednačen meč i da moram staviti pare na nekoga mislim da bi to prije bio Zverev, tim više jer mali iza sebe ima preko 6 sati tenisa u dva dana protiv dvojice najboljih. Bit će umora sigurno.
znas da je mali nedavno odigrao 2 meca za titulu u jednom danu:-)

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 08 maj 2022, 10:59

babino je napisao/la:
08 maj 2022, 10:53
bodi123 je napisao/la:
Busta i De Minaur su jedno, a Zverev u top formi na omiljenom turniru nešto sasvim drugo. Mali igra na adrenalin pa će ga to vući i ako nestane snage, ali da postoji mnogo akumuliranog umora definitivno postoji.

27-3 je u ovoj sezoni jbt, samo je Big4 slične omjere imao :crazy:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 08 maj 2022, 12:52

bodi123 je napisao/la:
08 maj 2022, 10:59
babino je napisao/la:
08 maj 2022, 10:53
bodi123 je napisao/la:
Busta i De Minaur su jedno, a Zverev u top formi na omiljenom turniru nešto sasvim drugo. Mali igra na adrenalin pa će ga to vući i ako nestane snage, ali da postoji mnogo akumuliranog umora definitivno postoji.

27-3 je u ovoj sezoni jbt, samo je Big4 slične omjere imao :crazy:
ma naravno, nesto kontam do french opena ce se toliko istrositi i tamo glatko zijaniti prije same zavrsnice:-)
australac je losiji svakako, ali mec je bas bio iscrpljujuci i mislio sam da u finalu nece moci hodati, on pomete bustu levata iz zayebancije.
onda zglob neki dan, mnogi bi odustali, momak iskusno ispita situaciju u 2. setu i razvali u trecem.
decko je cudo, sreca da se pojavio jer situacija nije bila obecavajuca poslije ovih monstruma.

mada, ova dva starca, uz laznog svabu, su meni veci favoriti od alcaraza u parizu.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 08 maj 2022, 13:34

08 maj 2022, 10:11
Bilo je tu dosta dobrih još ali ovaj, toliko drame i nenormalnih udaraca, pa ta dva titana su jedva stajala na nogama na kraju.
Jučer da se igralo na 3 dobivena, siguran sam da bi gledali dramu od pet setova.

slika
meni su duplo bolji njihovi polufinalu na RG 2013 i W 2018 iako je to izrazito nepopularno mišljenje.

bodi- alcaraz tsitsipasa tukao na američkom hardu dvaput,a od sasche izgubio u dvorani.stefanos se ravnopravno nosio s nadalom i đokovićem lani u finalima claya,vjerujem da bi imao što reći i s carlosom. preveć se troši na rasprave sa sucem,svaki bitni match dobije kaznu zbog apostolosa,a prije par godina djelovalo je da će imati najviše fanova od newgena uz zvereva,a sami se totalno sjebali raznim aferama pa su najomraženiji.

ako je đoković bio spreman u rimu(dakle,puno više trčanja i izmjena s neserverima) s preko 30 godina odigravati u 2 dana 2 i pol matcheva sve s dramatična seta te u potpunosti parirati nadalu u finalu,2x u par godina identičan rasplet, sigurno to more i garfia koji nije s ove hemisfere.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 08 maj 2022, 13:52

bodi123 je napisao/la:
Isto misljenje dijelim oko danasnjeg meca, nekako vise sanse dajem Zverevu da ce uzeti, ali da je nezahvalno ista prognozirati kad Alcaraz igra jeste.

Taj mec sa De Minaurom u 1/2 je bio vec skoro izgubljen, 40-15 i dvije mec lopte za De Minaura i onda onaj winer Alcaraza koji ni sam ne zna kako je izveo i okrenu mec u svoju korist i dobi ga

Evo nasao sam taj poena :bow:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 08 maj 2022, 14:11

Felixians4 je napisao/la:
08 maj 2022, 13:34
08 maj 2022, 10:11

slika
meni su duplo bolji njihovi polufinalu na RG 2013 i W 2018 iako je to izrazito nepopularno mišljenje.

bodi- alcaraz tsitsipasa tukao na američkom hardu dvaput,a od sasche izgubio u dvorani.stefanos se ravnopravno nosio s nadalom i đokovićem lani u finalima claya,vjerujem da bi imao što reći i s carlosom. preveć se troši na rasprave sa sucem,svaki bitni match dobije kaznu zbog apostolosa,a prije par godina djelovalo je da će imati najviše fanova od newgena uz zvereva,a sami se totalno sjebali raznim aferama pa su najomraženiji.

ako je đoković bio spreman u rimu(dakle,puno više trčanja i izmjena s neserverima) s preko 30 godina odigravati u 2 dana 2 i pol matcheva sve s dramatična seta te u potpunosti parirati nadalu u finalu,2x u par godina identičan rasplet, sigurno to more i garfia koji nije s ove hemisfere.
Pa neki dan u Barseloni na najsporijoj šljaci Alcaraz unakazio Cicipasa. Da nije bilo bezveznog pada u drugom setu meč je trebao završiti 6-4 6-2. Ništa mu Stef neće moć nikad, ni na jednoj podlozi, mečap ku.rac jbg-a. Zverev bi morao da može da se nosi koliko toliko.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 08 maj 2022, 16:11

unakaziti bi značilo nekih 6-2 6-2,a ne otići u treći set. ne stavljam ih u ravan,no od vjerojatnih 20-ak matcheva koje bi trebali odraditi ,vjerojatno će grk ih uzeti nekolicinu.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 08 maj 2022, 18:36

Hajmo Zverev do pobjede, za Carlosa ima jos vremena, on je zaduzen da pobjedjuje Rafu i Novaka :)

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 08 maj 2022, 18:51

kada se nakon Alcaraza pojave jos dvojica, trojica slicnih i onaj prime trojke bude djelovao kao druga liga :mrgreen:
Don't believe the hype.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 08 maj 2022, 19:04

mali je zver, strasna zverka.

Jakobsen91
Kontakt:

Post Postao/la Jakobsen91 » 08 maj 2022, 19:04

Kakav igrac. :tokralju:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 08 maj 2022, 19:04

Bum bum bum
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 08 maj 2022, 19:05

Kako igra bože sačuvaj

Hernandor
Kontakt:

Post Postao/la Hernandor » 08 maj 2022, 19:07

Broj 1 do kraja godine, jedino ga povreda može od toga odvojiti. :tokralju:
“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 08 maj 2022, 19:07

Svi poeni na drugačiji način osvojeni u gemu u kojem je break uzeo. Strašno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 08 maj 2022, 19:07

Alcaraz majstore!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 08 maj 2022, 19:07

akisarajevo92 je napisao/la:
08 maj 2022, 18:51
kada se nakon Alcaraza pojave jos dvojica, trojica slicnih i onaj prime trojke bude djelovao kao druga liga :mrgreen:
:mrgreen:

Ne bi me čudilo, sport napreduje nonstop tako da nije nemoguće da za 10 godina budemo imali bolju verziju trojke
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 08 maj 2022, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.