Pa i igra slicno kao Harden u Rocketsima i mislim da su svi poprilicno sigurni da sa takvom igrom nece moci do prstena. Ovo sad je svakako maksimum Dallasa i treba vidjeti sta ce biti u buducnosti ako mu sastave bolji tim, kako ce izgledati i on i tim. A ne vidim sta se treba braniti neko ko je sa 23 godine uradio sta je uradio. Mjesta za napredak imaju i on i Dallas.alemsa je napisao/la: ↑07 maj 2022, 16:51Pa paralela je da Luka igra slicno kao Harden u Hou, a to je ovdje svojevremenom bilo kritikovano, a Luka se brani. Malo dvostruki arsinidscile je napisao/la: ↑07 maj 2022, 16:42Koga boli k*rac za Lukom kad pricamo o Hardenu? Kako su oni to povezani, ima li neka nevidljiva pupcana vrpca? Sta sad, sud o Hardenovoj igri se treba donositi na osnovu igre nekog drugog igraca?
Na ovoj temi tacno ljudi ne znaju diskutovati. Isto da neko prica o Butleru a ja uletim sa pricom o Morantu.
I opet postavljam pitanje, sto prebacujes lopticu na Luku kad ga ja nisam uopste spominjao niti diskutovao o njemu? Osvrnuo sam se samo na Hardena i njegovu igru, dok Luku nisam ni spomenuo pa da pricas o nekim dvostrukim arsinima. Ali opet, dobro ti znas i dobro ti vidis koliko je Harden opao, samo sto tjeras neku kontru. A kad smo vec kod tih dvostrukih arsina, mogu misliti sta bi bilo da je Luka nekad u zivotu odigrao seriju sa 38% suta iz igre.