And he is gone!!
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Nemam riječi kojom mogu da opišem Carlosa Alcaraza, nema je
Nadjačati ovakvog Novaka u mentalno-fizičkoj borbi od preko tri i pol sata, izdržati sve nalete i ostati hladne glave u TB koje je Novak na stotine odigrao i dobio na isti način na koji je sada poražen... šta smo dobili, kakav šampion sunce ti

Carlos će stvoriti nerealnu popularnost, i onaj ko nije znao šta je reket do danas će početi pratiti tenis uz njega. Na nama je samo da uživamo, ovo je jednom rađa u 20 godina, pravi zamijenik velike trojke.
Niko nikada za ovih 15 godina nije uvezao Nadala i Đokovića na šljaci, sve do danas
Nadjačati ovakvog Novaka u mentalno-fizičkoj borbi od preko tri i pol sata, izdržati sve nalete i ostati hladne glave u TB koje je Novak na stotine odigrao i dobio na isti način na koji je sada poražen... šta smo dobili, kakav šampion sunce ti

Carlos će stvoriti nerealnu popularnost, i onaj ko nije znao šta je reket do danas će početi pratiti tenis uz njega. Na nama je samo da uživamo, ovo je jednom rađa u 20 godina, pravi zamijenik velike trojke.
Niko nikada za ovih 15 godina nije uvezao Nadala i Đokovića na šljaci, sve do danas

Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 07 maj 2022, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Nemam rijeci za malog, svaka cast yebena muda ima. Vezati Rafu i Novaka dan za dan sa 19 godina…
Zadnja izmjena: harden, dana/u 07 maj 2022, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nisam odavno uživao kao danas što se tenisa tiče.
“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
- OldFashioned
- Kontakt:
Raduje povratak Noleta, fali tu još svježine što je i normalno ali ogroman je napredak od Beograda.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Karlitos 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo, bravo. Vezati Nadala i Đokovića nije mala stvar, kakva mentalna snaga, kakva igra. Dostojan zamjenik trojke. Možda će tenis biti malo dosadan jer ne vjerujem da će mu ijedan od ove mlađe garde predstavljati ikakvu prijetnju ubudućnosit, već je bolji od njih. Strašno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Alcaraz ima izgledne šanse da završi godinu ko broj 1, i onako momački preuzme tron koji je trojka držala evo 20 godina. Slem može uzeti svako, al završiti godinu kao najbolji samo najveći igrači. Nerealan je Carlos, nerealan
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
samo jednom da podviknem za **** Viška:
Diiiivnooooooooooo
Diiiivnooooooooooo
marstralno… dobi mali noleta u meču kakve nole ne gubi …strava 

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Baš o ovom i ja razmišljamOldFashioned je napisao/la: ↑07 maj 2022, 20:03Šteta da ovaj mali nije došao ranije pa da gledamo stvarnu veliku četvorku u prajmu.

Kud ne dođe 10 godina ranije, uff kako bi se rokali... ovako će Đodal moći s njime još ove godine, dogodine je to već deranje guzova, i onda u ovoj konkurenciji će se lik zajebavati sa ovim Medvedevima, Zverevima i Cicipasima dok se ne pojavi neko sličan njemu.
Znači ostalo mu još kao Nadal da uzme RG sa 19, ali pretjerano je to.
Koliko će se popeti na ATP ako uzme ovo i još Rim.
Koliko će se popeti na ATP ako uzme ovo i još Rim.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
vidjećemo kako će izgledati na best of five kad nešto krene naopako. ako to prebrodi onda nema dileme šta nam slijedi. ostaje mu samo ta prepreka … ali povelika posebno poslije ovog turnira, sad će se i nole i rafa naložiti da ga oderu ko što odavno nisu
tenis postaje opet zabavan
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zastrašujuće koliko je momak dobar igrač. Zastrašujuće. Kad je ovaj nivo sad, šta onda očekivati za 2-3 godine. 15+ GS titula u najavi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Uzimanjem RG-a bi se mogla već kačiti zavjesa na tenis - počinje era Carlosa Alcaraza.jestamaji je napisao/la: ↑07 maj 2022, 20:19vidjećemo kako će izgledati na best of five kad nešto krene naopako. ako to prebrodi onda nema dileme šta nam slijedi. ostaje mu samo ta prepreka … ali povelika posebno poslije ovog turnira, sad će se i nole i rafa naložiti da ga oderu ko što odavno nisu
Ima da gori u Parizu
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 07 maj 2022, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
- OldFashioned
- Kontakt:
Nadam se da će se neko od ovih lažnih next gen malo razbuditi pogotovo kada uisitnu ode velika trojka, da ne bi bila jednosmjerna ulica za Nadala mlađeg inače nas čeka jako dosadan period. Kakva mentalna snaga malog, zaista za pohvaliti.bodi123 je napisao/la: ↑07 maj 2022, 20:16Baš o ovom i ja razmišljamOldFashioned je napisao/la: ↑07 maj 2022, 20:03Šteta da ovaj mali nije došao ranije pa da gledamo stvarnu veliku četvorku u prajmu.![]()
Kud ne dođe 10 godina ranije, uff kako bi se rokali... ovako će Đodal moći s njime još ove godine, dogodine je to već deranje guzova, i onda u ovoj konkurenciji će se lik zajebavati sa ovim Medvedevima, Zverevima i Cicipasima dok se ne pojavi neko sličan njemu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.