Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Snishodljivi Nenad kao i obično
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Kljujara je veliki gospodin i patriota, ali ova izjava mu uistinu nije trebala.
“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
Ako podignes stambeni kredit na 30 godina i nakon npr 10 godina ostanes bez posla da li u tom slucaju ti banka zaplijeni imovinu i proda taj stan koji si kupio i to je sve ili ti mora naplatiti I kamatu?
I am Lumis, EC3s younger brother
Ne,
u tom slučaju banka nastavi da isplaćuje rate kredita dok se ne snađeš i još ti daje mjesečno milju da imaš.
41:34
Ozbiljan sam, da li naplatu vrse iskljucivo iz imovine na kojoj je hipoteka

odes kod ovih jos ti i halale sve pare

Bas vam hvala na savjetima, kontaktirat cu ih jako brzo. Je li to domaca banka, nisam nikad cu za taj Merhamet, moze li se kod njih dici kredit na 30 godina
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Moraš imati radni odnos na neodređeno...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Al Bundy

- Antipolitika3
- Kontakt:
Kredit na 30 godina je ropstvo
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Bmk ko je i sta je,sramotna izjava,sovinizam sa dna kace.Ovo ni Dodik ne bi izjavio

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Marsal
- Kontakt:
Neki dan sam baš gledao cijene stanova i zaključio sam da nema šanse da ikad kupim stan. Cijene su jednostavno otišle dođavola.
Novogradnja u Zenici i to izvan grada

Prije 3 godine mamina drugarica ovaj od 37m2 kupila za 55 hiljada. Isti investitor, isti stan, zgrada udaljena od ove nekih 50 metara.
Razlika skoro 40 hiljada u cijeni.

Prije 3 godine mamina drugarica ovaj od 37m2 kupila za 55 hiljada. Isti investitor, isti stan, zgrada udaljena od ove nekih 50 metara.
Razlika skoro 40 hiljada u cijeni.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Znači moj stan sad vrijedi 200k bez problemaMarsal je napisao/la: ↑07 maj 2022, 16:04Neki dan sam baš gledao cijene stanova i zaključio sam da nema šanse da ikad kupim stan. Cijene su jednostavno otišle dođavola.
Razlika skoro 40 hiljada u cijeni.![]()

"Stan" ispod 70m2 nije stan nego supa.
Skocile cijene materijala svigdje po svijetu zbog covida, i logicno je da ako im je trebalo bubam 20 hiljada km da naprave stan sad im treba 35km, logicno da ce dici cijenu tog istog stana. A i to ti govori koliko su nekretnine extra investicija, eto za 3 godine ti toj maminoj prijateljici skocio stan za 40 hiljada km. Neko kaze 30 godina ropstvo, pa bolje ti davati pare u tu nekretninu nego na bankovski racun, u nekretnini ti rastu te pare a u banci opadaju. Slobodno ti uzmi stan ako mozes placati, ako se desi da izgubis posao ili sta vec ne, uvijek mozes prodati i u najgorem slucaju izvuc ulozene pare.Marsal je napisao/la: ↑07 maj 2022, 16:04Neki dan sam baš gledao cijene stanova i zaključio sam da nema šanse da ikad kupim stan. Cijene su jednostavno otišle dođavola.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jesu ekstra investicija kad imaš već sređeno stambeno pitanje pa investiraš tako i onda rentaš.alemsa je napisao/la: ↑07 maj 2022, 17:16Skocile cijene materijala svigdje po svijetu zbog covida, i logicno je da ako im je trebalo bubam 20 hiljada km da naprave stan sad im treba 35km, logicno da ce dici cijenu tog istog stana. A i to ti govori koliko su nekretnine extra investicija, eto za 3 godine ti toj maminoj prijateljici skocio stan za 40 hiljada km. Neko kaze 30 godina ropstvo, pa bolje ti davati pare u tu nekretninu nego na bankovski racun, u nekretnini ti rastu te pare a u banci opadaju. Slobodno ti uzmi stan ako mozes placati, ako se desi da izgubis posao ili sta vec ne, uvijek mozes prodati i u najgorem slucaju izvuc ulozene pare.Marsal je napisao/la: ↑07 maj 2022, 16:04Neki dan sam baš gledao cijene stanova i zaključio sam da nema šanse da ikad kupim stan. Cijene su jednostavno otišle dođavola.
Inače 40 hiljada ti je kamata banci, na tih 120 hiljada vrijednosti kredita, tako da ništa ne dobiješ, moraš odmah uračunati i to u tu vrijednost.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Samo pokretne nekretnine , ništa drugo .rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑07 maj 2022, 17:21Jesu ekstra investicija kad imaš već sređeno stambeno pitanje pa investiraš tako i onda rentaš.alemsa je napisao/la: ↑07 maj 2022, 17:16Skocile cijene materijala svigdje po svijetu zbog covida, i logicno je da ako im je trebalo bubam 20 hiljada km da naprave stan sad im treba 35km, logicno da ce dici cijenu tog istog stana. A i to ti govori koliko su nekretnine extra investicija, eto za 3 godine ti toj maminoj prijateljici skocio stan za 40 hiljada km. Neko kaze 30 godina ropstvo, pa bolje ti davati pare u tu nekretninu nego na bankovski racun, u nekretnini ti rastu te pare a u banci opadaju. Slobodno ti uzmi stan ako mozes placati, ako se desi da izgubis posao ili sta vec ne, uvijek mozes prodati i u najgorem slucaju izvuc ulozene pare.Marsal je napisao/la: ↑07 maj 2022, 16:04Neki dan sam baš gledao cijene stanova i zaključio sam da nema šanse da ikad kupim stan. Cijene su jednostavno otišle dođavola.

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
E pa to je mene zanimalo. Ako imas kucu pa hoces da kupis stan da rentas da li ukoliko izgubis posao da li ti banka samo oduzme postojeci stan ili ti kamatu naplati iz ostale imovine. Ozbiljan samrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑07 maj 2022, 17:21Jesu ekstra investicija kad imaš već sređeno stambeno pitanje pa investiraš tako i onda rentaš.alemsa je napisao/la: ↑07 maj 2022, 17:16Skocile cijene materijala svigdje po svijetu zbog covida, i logicno je da ako im je trebalo bubam 20 hiljada km da naprave stan sad im treba 35km, logicno da ce dici cijenu tog istog stana. A i to ti govori koliko su nekretnine extra investicija, eto za 3 godine ti toj maminoj prijateljici skocio stan za 40 hiljada km. Neko kaze 30 godina ropstvo, pa bolje ti davati pare u tu nekretninu nego na bankovski racun, u nekretnini ti rastu te pare a u banci opadaju. Slobodno ti uzmi stan ako mozes placati, ako se desi da izgubis posao ili sta vec ne, uvijek mozes prodati i u najgorem slucaju izvuc ulozene pare.Marsal je napisao/la: ↑07 maj 2022, 16:04Neki dan sam baš gledao cijene stanova i zaključio sam da nema šanse da ikad kupim stan. Cijene su jednostavno otišle dođavola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.