neki bi zli jezici rekli znaju odabrati prave vojnike

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ocigledno ne razumiješ sta pisem i ne mozes razlučiti o cemu pisem...
Ti si za Dostojevskog čuo prvi put kad si pročitao prije mjesec da ga neko zabranjuje.Vanja8 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 23:46Ocigledno ne razumiješ sta pisem i ne mozes razlučiti o cemu pisem...
Ali evo da shvatis bar malo...
Citirao sam rijeci ukrajinskih zvanicnika u vezi ofanzive za pomoć ljudima u Azovstalju...
Inace ,bilo kakve najave dejstava,akcija ili ofanziva s drze u najvecoj tajnosti,a ne najavljuju se mjesec ili dva ranije...
Kazes danas su pokrenuli dvije ofanzive na strateškim pravcima, super, jer ja i pisem da im je neophodan bilo kakav uspijeh,pa se nadam da ce se znati za koji dan rezultati djelovanja...
Vojni uspijesi trebaju , a ne zabrana citanja Dostojevskog,Puskina ili demontaza spomenika...
Citajuci tvoje postove ovdje ,siguran sam da kad si se ti rodio na sekundu prije nego sto ces ugledati svjetlost dana , da je prvo ispala enciklopedija najvecih svjetskih književnika...Drape je napisao/la: ↑05 maj 2022, 23:56Ti si za Dostojevskog čuo prvi put kad si pročitao prije mjesec da ga neko zabranjuje.Vanja8 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 23:46Ocigledno ne razumiješ sta pisem i ne mozes razlučiti o cemu pisem...
Ali evo da shvatis bar malo...
Citirao sam rijeci ukrajinskih zvanicnika u vezi ofanzive za pomoć ljudima u Azovstalju...
Inace ,bilo kakve najave dejstava,akcija ili ofanziva s drze u najvecoj tajnosti,a ne najavljuju se mjesec ili dva ranije...
Kazes danas su pokrenuli dvije ofanzive na strateškim pravcima, super, jer ja i pisem da im je neophodan bilo kakav uspijeh,pa se nadam da ce se znati za koji dan rezultati djelovanja...
Vojni uspijesi trebaju , a ne zabrana citanja Dostojevskog,Puskina ili demontaza spomenika...
Kakva kontra dojucerasnjih ruskih dupelizaca. Aleluja.Economy and Climate Minister Robert Habeck said Sunday that Europe’s largest economy has reduced the share of Russian energy imports to 12% for oil, 8% for coal and 35% for natural gas
a vala mi nekad bude i muka od ove Ukrajinske kuknjave, sad odjednom genocid u Srebrenici nije sporan, Milošević zločinac, a do jučer gledali u njega kao uzora, srbi im braća bili. Ono što su holanđani radili u Srebrenici isto se ponašali i Ukrajinski unproforci, samo sreća po Žepljake što su imali Avdu Palića. Žepa gori a oni se sunčaju. Fuj. Da ne govorim kako je Zelenski davao podršku izraelskom narodu u borbi za slobodu protiv kamenjem naoružanih palestinaca.
Zasto spominjete palestince? Jesu to samo u palestini muslimani? Btw jel znas mozda da dok je kod nas rat bio vlast palestine dogovarala poslovr sa srbimaLegendKiller je napisao/la: ↑06 maj 2022, 22:33a vala mi nekad bude i muka od ove Ukrajinske kuknjave, sad odjednom genocid u Srebrenici nije sporan, Milošević zločinac, a do jučer gledali u njega kao uzora, srbi im braća bili. Ono što su holanđani radili u Srebrenici isto se ponašali i Ukrajinski unproforci, samo sreća po Žepljake što su imali Avdu Palića. Žepa gori a oni se sunčaju. Fuj. Da ne govorim kako je Zelenski davao podršku izraelskom narodu u borbi za slobodu protiv kamenjem naoružanih palestinaca.
Tačno mi ih nekad i ne bude žao, kad počnu ovu šuplju prosipati.
Trebali su se braniti, nema sta UN ratovati za tebe, i Gorazde je bilo zasticena zona, pa kad su Srbi napali oni se odbranili, pusti UN uzdaj se u sebe. Srebrenici da je bio Naser branili bi se, ovako sta je tu je, ali to je druga polemika.LegendKiller je napisao/la: ↑06 maj 2022, 22:33a vala mi nekad bude i muka od ove Ukrajinske kuknjave, sad odjednom genocid u Srebrenici nije sporan, Milošević zločinac, a do jučer gledali u njega kao uzora, srbi im braća bili. Ono što su holanđani radili u Srebrenici isto se ponašali i Ukrajinski unproforci, samo sreća po Žepljake što su imali Avdu Palića. Žepa gori a oni se sunčaju. Fuj. Da ne govorim kako je Zelenski davao podršku izraelskom narodu u borbi za slobodu protiv kamenjem naoružanih palestinaca.
Tačno mi ih nekad i ne bude žao, kad počnu ovu šuplju prosipati.
Trenutno korisnika/ca: Quartararo, TefalTava i 27 gostiju.