Survivor 2022
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Survivor 2022
Da li je neko pohvalio Milicu? Zena duplo mladje cure uzima bez problema. Pravi takmicar i sportista. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Profesionalni vrhunski sportista ...bilo bi sramota da je trese glumica ili tako nesto
- napoleon72
- Kontakt:
Goran je "pametan", odnosno hinja, i pravi igrac Survivora. Cisti sebi konkurenciju iz svog plemena dok moze, poslije ujedinjenja ce se brinut za Crvene. Jbg, glasao je i za Kristijana onda, i za Hrvoja, sad i Nevenu koja bi bila bara-bara s njim u dosta ovih igara. Tomislav je samo glup, lik nema grama mozga. Pravi onaj praznoglavi maneken.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Goran je smiješan s izjavama da je Rubi jaka karika. To od početka govori, a ovaj bio odron. Popravio se, ali je to opet daleko od jake karike.
Inače, od 5 takmičara koji su ušli naknadno, 4 ih je već napustilo (Ramiz, Jovana, Hrvoje, Ivana). Nevena jedina ostala, ali i ona je iduća na tapeti, ako se ne ujedine plemena prije toga.
Šteta bi bilo za Mašu da zbog povrede otpadne. Tu je negdje s Milicom, Nikom i Nevenom. Tena, iako je statistički najjača, ne djeluje mi da je u rangu ovih navedenih. Kod muškaraca je top3 izvjestan, Stefan, Vladimir i Goran. Sad, lijepo bi bilo znati hoće li biti samo 1 pobjednik, ili 1 pobjednik po plemenu ili 1 pobjednik po spolu.
Inače, od 5 takmičara koji su ušli naknadno, 4 ih je već napustilo (Ramiz, Jovana, Hrvoje, Ivana). Nevena jedina ostala, ali i ona je iduća na tapeti, ako se ne ujedine plemena prije toga.
Šteta bi bilo za Mašu da zbog povrede otpadne. Tu je negdje s Milicom, Nikom i Nevenom. Tena, iako je statistički najjača, ne djeluje mi da je u rangu ovih navedenih. Kod muškaraca je top3 izvjestan, Stefan, Vladimir i Goran. Sad, lijepo bi bilo znati hoće li biti samo 1 pobjednik, ili 1 pobjednik po plemenu ili 1 pobjednik po spolu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015

Prijatelju jel ti uopste pratis...? Pa nju ne hvale ni njeni kod kuce najveci odron i licemjer cijelog rijatija.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- napoleon72
- Kontakt:
Nekad na pocetku je bila prica da ce bit jedan pobjednik po plemenu, al ne kontam kako to misle izvest, posebno nakon ujedinjenja. Mozda opet pravilo da jedno pleme ne moze imat 2-3 takmicara vise nego drugo, kao i ovo za zene..? A i kako ce birat pobjednika, ovi koji su ispali su se vratili kuci, prije su izbaceni takmicari formirali veliko vijece koje glasa za pobjednika, sad nema nikakve naznake da ce ovi izbaceni takmicari imat ikakvu ulogu pri izboru pobjednika.Mokes je napisao/la: ↑08 maj 2022, 01:46Goran je smiješan s izjavama da je Rubi jaka karika. To od početka govori, a ovaj bio odron. Popravio se, ali je to opet daleko od jake karike.
A ujedinjenje je valjda u ponedjeljak, na najavi je pisalo "party ujedinjenja", a i ima mi smisla jer i prije bude neka zabava, svi se srede, okupaju... Jedne godine Seka Aleksic pjevala na ujedinjenju

GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
negdje procita da ce se ujediniti al nastaviti igrati crveni kontra plavih i da ce dva pobjednika biti mislim nidje veze al eto ...
Po ovome što je Jovana rekla, izgledno da će biti po 1 pobjednik iz oba plemena. Nikoga iz plavih nije ni navela kao moguće pobjednike, a nije da nema tamo kvaliteta.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Meni je u startu Nika djelovala vrhunski.Medjutim kako takmicenje odmice ona je sve losija i losija.napoleon72 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 13:48Nekad na pocetku je bila prica da ce bit jedan pobjednik po plemenu, al ne kontam kako to misle izvest, posebno nakon ujedinjenja. Mozda opet pravilo da jedno pleme ne moze imat 2-3 takmicara vise nego drugo, kao i ovo za zene..? A i kako ce birat pobjednika, ovi koji su ispali su se vratili kuci, prije su izbaceni takmicari formirali veliko vijece koje glasa za pobjednika, sad nema nikakve naznake da ce ovi izbaceni takmicari imat ikakvu ulogu pri izboru pobjednika.Mokes je napisao/la: ↑08 maj 2022, 01:46Goran je smiješan s izjavama da je Rubi jaka karika. To od početka govori, a ovaj bio odron. Popravio se, ali je to opet daleko od jake karike.
A ujedinjenje je valjda u ponedjeljak, na najavi je pisalo "party ujedinjenja", a i ima mi smisla jer i prije bude neka zabava, svi se srede, okupaju... Jedne godine Seka Aleksic pjevala na ujedinjenju![]()
Ne bi se smio kladiti da bi u bilo kojem duelu recimo izbacila Nadju,Tenu pa cak i Sumeju.Jednostavno nema kvalitet posebno u gadjanju i koristenju mozga.Inicijalna snaga je tu ali tu prica zavrsava…
Hajmo ujedinjenje da ova konačno leti kući. Trebala je odavno.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
I ovo je survivor?,gasi mjesalicu motaj kablove.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
kakva papanka majku ti ****
Yebem ti tisuČu majki
Mina ni u kvizu ne može pobijediti
-
- Kontakt:
Joj al ce roko izludit milicu kad se spoje
ne mogu se gledat uopste

- napoleon72
- Kontakt:
Sumeja seljancura retardirana, yebem.joj tisucu puta milu majku.
Nika glupa ko tocak jbt, cuj ne zna koliko u satu ima minuta, i ne zna kad je email poslat, cuj elektronska posta 200 godina prije struje jbt (mada bi ova vjerovatno rekla da je Tesla zivio u 12. vijeku).
Nika glupa ko tocak jbt, cuj ne zna koliko u satu ima minuta, i ne zna kad je email poslat, cuj elektronska posta 200 godina prije struje jbt (mada bi ova vjerovatno rekla da je Tesla zivio u 12. vijeku).
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
-
- Kontakt:
Kroatizirala se nakon 45 dana. Aferim, Bosnjo je to.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kakva debilna pitanja
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.