Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Znam samo da će u srijedu biti više gostiju 

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- 19BordoBijeli46
Strumfovi opasne komplekse imaju
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jos jedna zanimljivost.
Zrinjski je ove godine u 29 kola. cak 20 utakmica odigrao bez primljenog gola.
Jedina utakmica u kojoj je Zrinjski primio vise od jednog gola je bila protiv Leotara pod BB.
Zrinjski je ove godine u 29 kola. cak 20 utakmica odigrao bez primljenog gola.
Jedina utakmica u kojoj je Zrinjski primio vise od jednog gola je bila protiv Leotara pod BB.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- svrakino1921
- Kontakt:
- Osttribine
- Kontakt:
Koliko s.erendate o tim posjetama, evo upravo gledam CZV i njenu posjetu danas, bore se za titulu jos vikend, dobar i termin a stadion zjapi, nekoliko hiljada trenutno mozda ako i toliko. A treba li pricati uopste o bazi navijaca CZV, definitivno milionska baza, s toga nasim klubovima se nema sta reci za posjete. U bivsoj YU imas Hajduka koji ima sigurno tu najvecu konstantu ne racunajuci derbije sa Dinamom.
Medan izašao, a umjesto njega Govedarica na terenu. Po navici, Leotar zaobilazi pravilo zaštićenog godišta.
Svako ko ovo radi treba ga kaznit oduzimanjem bodova,pa pusti covijeka makar 45minuta ..
Svako ko ovo radi treba ga kaznit oduzimanjem bodova,pa pusti covijeka makar 45minuta ..
- Bazinga12345
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Imate vi i previse mladih igraca, i sta dobijas sa njima. Mehedovic udje i ne moze isprati igraca u odbranu. Pravilo je bezvezno, ako je dobar mladi igrac normalno da ce dobiti priliku, ovako te savez tjera da ovo radis. Kvalitet lige treba podici, a ne ogranicavati klubove.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Posusje je sve zasluzilo osim da se bori za opstanak. Svaka im cast
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Ono sto upada u oci je suđenje u prvom poluvremenu i jos jedan dokaz da ova grobina zna sudit ko i svi ostali kad imaju priliku sudit bez pritiska.

Misliš kad nije poslan da sudi po zadatku. Jbga imamo mi potencijalno dosta dobrih sudaca, ali kad pojedini moraju odraditi određene zadaće onda je problem.GradKamena2 je napisao/la: ↑07 maj 2022, 17:52Ono sto upada u oci je suđenje u prvom poluvremenu i jos jedan dokaz da ova grobina zna sudit ko i svi ostali kad imaju priliku sudit bez pritiska.
Sa budalama ne valja raspravljati, prvo te spuste na svoj nivo, a zatim te dokrajče iskustvom.
Ostaviti nekog bez teksta i bez odgovora neprocjenjivo...
Ostaviti nekog bez teksta i bez odgovora neprocjenjivo...
-
- Kontakt:
Bravo HŠK Posušje
. Kakav je stadion u Konjicu, je li bi Igman igrao tamo ako upadnu u pl?
-
- Kontakt:
Mislim da ne ispunjava ni blizu.Fourteenwords je napisao/la: ↑07 maj 2022, 19:08Bravo HŠK Posušje. Kakav je stadion u Konjicu, je li bi Igman igrao tamo ako upadnu u pl?
Morat ce igrati u Mostaru/Sarajevu
Igman 4 boda bjezi Gosku i to bi trebalo biti to.3/5 zadnji utakmica igraju kuci.Bas se moraju potruditi da ne udju.
Eh sad,stadion u Gabeli ispunjava uslove.Jedino da ih tako nekako ne zayebu
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 07 maj 2022, 19:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Gdje ce Igman igrati domace utakmice?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Otoka u Sarajevu je SanSiro za stadion u Konjicu. Ozbiljna ulaganja moraju biti tamo ako misle svoje utakmice igrati u svome gradu.Fourteenwords je napisao/la: ↑07 maj 2022, 19:08Bravo HŠK Posušje. Kakav je stadion u Konjicu, je li bi Igman igrao tamo ako upadnu u pl?
- FKS -
kad vec spomenu Otoku,sta je sad sa tog stadiona ? Meni je ono bilo simpaticno,ona tribina sa svim bojama,a i teren nije bio toliko los u odnosu na nas Tusanj ili BijeljinuHajdeee je napisao/la: ↑07 maj 2022, 19:32Otoka u Sarajevu je SanSiro za stadion u Konjicu. Ozbiljna ulaganja moraju biti tamo ako misle svoje utakmice igrati u svome gradu.Fourteenwords je napisao/la: ↑07 maj 2022, 19:08Bravo HŠK Posušje. Kakav je stadion u Konjicu, je li bi Igman igrao tamo ako upadnu u pl?

Toliko se potencira los teren na Tusnju (a evo sinoc na TVu pristojno izgledao s obzirim na padavine) a niko ne spominje da se na Tusnju u ovoj sezoni odigralo skoro 70 utakmica liga i kup Slobode i TCa, sto nije opravdanje al je cinjenica i sigurno bi i drugi tereni bili i u gorem stanju sa takvim opterecenjem.admirrx je napisao/la: ↑07 maj 2022, 19:39kad vec spomenu Otoku,sta je sad sa tog stadiona ? Meni je ono bilo simpaticno,ona tribina sa svim bojama,a i teren nije bio toliko los u odnosu na nas Tusanj ili BijeljinuHajdeee je napisao/la: ↑07 maj 2022, 19:32Otoka u Sarajevu je SanSiro za stadion u Konjicu. Ozbiljna ulaganja moraju biti tamo ako misle svoje utakmice igrati u svome gradu.Fourteenwords je napisao/la: ↑07 maj 2022, 19:08Bravo HŠK Posušje. Kakav je stadion u Konjicu, je li bi Igman igrao tamo ako upadnu u pl?
![]()
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Daj ne zayebaji ono je katastrofa teška,na ekranu se vide neravnine i rupeklasik je napisao/la: ↑07 maj 2022, 19:53Toliko se potencira los teren na Tusnju (a evo sinoc na TVu pristojno izgledao s obzirim na padavine) a niko ne spominje da se na Tusnju u ovoj sezoni odigralo skoro 70 utakmica liga i kup Slobode i TCa, sto nije opravdanje al je cinjenica i sigurno bi i drugi tereni bili i u gorem stanju sa takvim opterecenjem.
- svrakino1921
- Kontakt:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni, i ne znaju to. Tamo sam ja, htio bih da niti dinara, nikoga, tamo, ne stoji jedna ulaznica."