Postao/la ultrasstyle_tz » 07 maj 2022, 10:15
tuzna realnost je da ako nam Azmir ne pusti sve sto mozemo da radimo je da gledamo rezultate protivnika. I hvala im svima sto igraju korektno, da je ovo 2012, a ne 2022 vec bi bili ispod crte.
situacija sama po sebi nije znacajno promjenjena nakon jucerasnje utakmice, i sa rezultatske strane ne treba dizati paniku, jer dobro neko napisa, ko je ocekivao da se vadimo na Zrinjskom.
ima i pozitivnih strana, tipa ove formacije sa 3 stopera, u kojoj nekako lakse dolazimo do sansi naprijed. Samo treba ubaciti Sasu umjesto Kapetanovica lijevo, mislim da defanzivno necemo izgubit nista, a ofanzivno mozemo dobiti. I mozda da proba sa oba spica i Hadzic i Ramic skupa. Ali tesko je sada pricati, ostali su nam teski protivnici, vazne utakmice gdje nema puno prostora za eksperimente, ali opet mozda cudno zvuci ali nemamo mi puno sta izgubit protiv Borca i Sarajeva, tu treba probati iznenaditi nekim pristupom.
Spaha stvarno treba da prestane da mase rukama, nepotrebno skace ko cirkusant kraj klupe i unosi nervozu u i onako lose i psihicki nestabilne igrace. Ima nekih finih ideja tipa ovaj dolazak u napad, gdje malo bolje izgledamo i nek se fokusira da doradi ovo gdje izgledamo lose. Momke treba podic, jer koliko god da su losi to nam je sto imamo.
a jest mi u jednu ruku i malo drago sto se pokazuje da nije do trenera nego do igraca, i da je Zizovic ipak cupao maksimum dok je bilo plata i dok nije doslo do raspada svlacionice zbog para. Nije on trener za Zrinjski, Sarajevo, Zelju, ali za ovakvu Slobodu koja ima 2 fudbalera fudbalerom u kadru je bio dobar.
Spaha nek se fokusira da podigne momke i proba iznenadit nekog. Inace nafaka nam je da gledamo u Azmira i Mulalica, te u postenje ostalih ekipa. Sreca pa su sad neka druga vremena.
svejedno valja nam zajedno svima pregurati ovo, ostati u ligi, pa onda se na ljeto pozabaviti osnovnim problemom, a to je tjeranje osnovnog kancera iz kluba, ovih neznalica koje godinama samo maglu prodaju
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!