bili kod tome u srijedu na selmi bajrami pa nemaju kad igrat manekeniPashoni je napisao/la: ↑06 maj 2022, 17:10![]()
Kod Zrinjskog jedino Jakovljevic I Savic iz prve, Corluka Basic, Jukic, Bilbija svi klupa cak su i golmana zamijenili. Ovi nam daju bodove ko na tacni, sad ako ih ne dobijemo necemo nikad. Spaha utakmicu pocinje bez Saida,Jusica,Sase,?
Simone sta je sa Adija i Abida?
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nema Spaha nista s ovim vec ovi klosari raspali na terenu, nadam se da je istina da plate nisu dobili od oktobra i nadam se da je nece ni dobit ni u Slobodi ni nigdje drugo.
Jedina pozitivna stvar je sto nasim ispadanjem u federalnu tu ispadaju i ovi igrači pa ce im se karijere polagano gasiti.
Ovdje ne mislim na ove nase mladje, od njih ni ne ocekuje niko neku konstantu i da nas vode ka opstanku.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Sehovic je kriv sto ne mogu dobiti drugu ekipu Zrinjskog, ako im je ovo uopste i druga postava.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Sramotno,koliko ne znaju i ne mogu , lopte šutnuti ne znaju a ovako hljeb zarađuju.
Pricao sam s jednim igracem kaze pokrali su nas i nisu oni nista krivi sudija je
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Šta kaže, dođite, podržite nas?! Nećemo se zalagati, vi ćete pokisnuti, ali bitno je da vam izbijemo lovu . A da, sutnucemo loptu što dalje od šesnaesterca
Samo je Sloboda iz Tuzle
I ja sam čuo, kaže nije nam dao da primimo lopte
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- Beduin
- Kontakt:
I opet zahvaljujici sudijama gubimo bodove. Jednistavno Savez nas zeli izbaciti iz nekog zvog razloga i salje nam ove sudije po zadatku da unistavaju leprsavu pass igru nase Slobode. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nedo bog sta rec odma si negativac i neprijatelj kluba.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Ocaj. Zreli za Prve Federalne. Uz Leotar najgora ekipa lige
Volim tebe, više od sebe
ima li neki tata da se javi, da nam objasni.cccc ni u federalnoj ne bi dobro stojali
& $ ?
Ovi iz Zrinjskog su sup c ine izveli juniore jer su znali da sudije nece nasima dat spustit lopte, kamoli odigrati silne akcije koje su uigrane na treningu. Od sad im lomit noge i u Mostaru i u Tuzli!!!
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Nisam ni očekivao da ćemo Zrinjski pobijediti a još vise da će nam oni i pustiti ….da se na njima vadimo malo sutraaaa
Idemo glavu gore Velež vodi spremati se za ssh
SAMO SLOBODA

Idemo glavu gore Velež vodi spremati se za ssh
SAMO SLOBODA
-
- Kontakt:
Zizovicu vrati se hahaha. Kakva nonsalancija mehmedovica prije penala auuu. Civic, devedzic, predragovic, kurtalic, spahic.... puno losih da bi se lijepo necemu nadali
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
-
- Kontakt:
A nista ocajni Dzenis, Karisik, Sasa, Mehmedovic i Osmic???crvenocrnitz je napisao/la: ↑06 maj 2022, 21:37Zizovicu vrati se hahaha. Kakva nonsalancija mehmedovica prije penala auuu. Civic, devedzic, predragovic, kurtalic, spahic.... puno losih da bi se lijepo necemu nadali
Mislim glupo je traziti danas ko je dobar bio, al Fedor je jedini koji je pokusavao nesto u sredini, Devedzic ne moze krpit ocajnog CIvu i Karisika. Pored Karisika igraci trce kao da ga nema na terenu. On i Civa direktni krivci za prvi gol. Kenin je vec od 70.- 80. min fizicki pao, jer vise nije mogao igrat za trojicu. Jusa je za Civu i Karisika izmislio stopera
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 06 maj 2022, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
Hvala velikom Velezu sto je odigrao ozbiljno i dobio Rudar. Da su izgubili ovdje bi se pisalo kako su mrtvi Vrapcici protiv nas i idu da nas izbace.
Jedina sansa za opstanak je da Rudar ne osvoji ova 4 boda do kraja. Od ovih nasih idiota nema nista.
Jedina sansa za opstanak je da Rudar ne osvoji ova 4 boda do kraja. Od ovih nasih idiota nema nista.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
ako nas Azmir dobije bit ce prica hoce da nas izbaci iz lige.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Zašto Eldar u svojih 16, sa loptom u nogama, napada Jukića? Malo sam zbunjen. Zašto se niko ne zna ubaciti na jedan centaršut u 90 minuta? Zašto i nema nekog top centaršuta? Jesmo li stvarno toliko netalentovana nacija za ovaj sport, s tim da je to u ovom gradu (kod naše djece) baš, baš primjetno, ili jednostavno trening služi da se okine par slika?
Rekao sam da nećemo ispasti i da garantujem za ovu ekipu.
Garantujem da su loši, ali da imaju 2 gora. I to više nema smisla, da se svake sezone bori za opstanak i ostaje jer imaju 2 gora.
Ne tražim više ni titule ni kupove ni Europu, daj mi jednu sezonu na 7om, 8om mjestu ali uz neku lijepu igru i jaku borbu, pa niste djevojčice j3bem mu...
Garantujem da su loši, ali da imaju 2 gora. I to više nema smisla, da se svake sezone bori za opstanak i ostaje jer imaju 2 gora.
Ne tražim više ni titule ni kupove ni Europu, daj mi jednu sezonu na 7om, 8om mjestu ali uz neku lijepu igru i jaku borbu, pa niste djevojčice j3bem mu...
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Tesko je bilo sta reci.Ocajni smo.Neznam da li su u pitanju isplate plata ili nesto drugo ali cinimi se da nema znanja i energije.Gledam veceras Velez-Rudar i kako se bore i jedni i drugi i svaka im cast.Rudar sasvim solidan i za klasu bolji od nas.Prosli puta sam rekao da treba istrpiti ovog malog Kapetanovica a sada kazem sreca je da je dobio crveni karton i da ga nece biti u slijedece dvije utaknice.
Nije on jedini vecina ih je bila katastrofalna,ali nemogu razumjeti da neznaju aut da izvedu a kamoli sta drugo.
Ako nas Azmir nepostedi u srijedu lose nam se pise.
Nije on jedini vecina ih je bila katastrofalna,ali nemogu razumjeti da neznaju aut da izvedu a kamoli sta drugo.
Ako nas Azmir nepostedi u srijedu lose nam se pise.
Simone ako ti ne znas ko ce onda znatisimonknows je napisao/la: ↑06 maj 2022, 22:15Zašto Eldar u svojih 16, sa loptom u nogama, napada Jukića? Malo sam zbunjen. Zašto se niko ne zna ubaciti na jedan centaršut u 90 minuta? Zašto i nema nekog top centaršuta? Jesmo li stvarno toliko netalentovana nacija za ovaj sport, s tim da je to u ovom gradu (kod naše djece) baš, baš primjetno, ili jednostavno trening služi da se okine par slika?

Ako iko od nasih pomisli da pita Azmira da povuku ručnu, jezik mu se osušio. A oni nek nas trpaju dok im se ne zgadi ako su u prilici.
Sve sam se nadao onoj nekoj utakmici kad frljoka udje i pobjedis ali to smo ispucali protiv Leotara.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.