Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Jbte granica mu manja nego kod @justina 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Dok ne nađe neku stariju, valja mu sa cvijeta na cvijet skakati 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Zamisli kidnapuju te Kinezi. U Brčkom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Malo sam ljubomoran.
Zenski um je fascinantan. Ovom tipu je pozeljnost mnogo skocila nakon prevare.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kaze lik tražim neku rastavljenu, pa bi ja to zimus pomalo sastavljao

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Imamo li mi konkretno razloga za slavlje i "Aleluja", buduci da koliko cujem, zbog ovih novih sankcija na naftu kod nas ce vec u narednim danima ponovno porasti cijena goriva? Za nas zivotni standard previse je bilo i 2.5km, a kamoli 3km. A kako je krenulo, uskoro cemo se moliti i Bogu i Allahu da se vrati na te tri marke, posto uskoro ide na blizu 3.5 km.
Definitivno cu se pokajati sto sam rekao da kod nas nece moci zazivjeti bicikli jer nemamo infrastrukture za to.. Izgleda da ce morati. Vozice makar oni koji ostanu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
dscile je napisao/la: ↑06 maj 2022, 19:10
Imamo li mi konkretno razloga za slavlje i "Aleluja", buduci da koliko cujem, zbog ovih novih sankcija na naftu kod nas ce vec u narednim danima ponovno porasti cijena goriva? Za nas zivotni standard previse je bilo i 2.5km, a kamoli 3km. A kako je krenulo, uskoro cemo se moliti i Bogu i Allahu da se vrati na te tri marke, posto uskoro ide na blizu 3.5 km.
Definitivno cu se pokajati sto sam rekao da kod nas nece moci zazivjeti bicikli jer nemamo infrastrukture za to.. Izgleda da ce morati. Vozice makar oni koji ostanu.
Moguce da ce cijene skociti cak na 3.7 KM, ali glede nafte, clanice OPEC-a posjeduju mogucnost smanjiti i ublaziti taj udar. Naravno na tom polju ima jos dosta prostora za napredak obzirom na nesto hladnije odnose SAD-a i Arabije, pa jos uvijek vazece sankcije Iranu itd.
Trenutno je na udaru i elektrifikacija autoindustrije obzirom na nenormalne cijene litija, kobalta, plus nemogucnost EU da prati trend brzom izgardnjom punionica i potrebne infrastrukture uz rasterecenje elektro mreze.
Dalje, Svabija je odlucila ukinuti subvencije na plug-in hibride te ozbiljno diskutuju za smanje potpore na cista elektro vozila. To bi se kao lancana rekacija moglo prenijeti i na ostala, veca trzista.
Kako god, ceka nas jedan period poskupljena, gdje ce polovnjaci pogotov oni od iole renomiranih proizvodjaca, biti itekako papreni.
Sad, da li imamo razloga za "Aleluju", mozemo tumaciti na vise nacina. Imamo situaciju koja sa sobom nosi nestasicu, a na prvoj liniji udara bit ce oni slabijih primanja, koji ce bez drzavne protekcije sigurno jos vise potonuti etc. Ali dugorocno gledano msm da ipak imamo, jer svaki veci udar na rusku ekonomiju je dobrobit za nasu zemlju u pogledu smanjenja uticaja i prepreka na putu ka EU i clanstvu u NATO savez.
Politicka stabilnost privlaci investicije a iste su kljuc nekog lagodnijeg zivota.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Pa sta mislis odakle joj pare i putovanja i ZG:mrgreen:
Doduse nije samo Smrk, ima jedan bogatiji u BiH kojeg je yebavala

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Šmrk joj je i menadjer sad

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
MŠ
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Da bi joj bio menadžer morao je da pristane da je j.ebe

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pušta li Inasu bar da ga prisloni 

Inas voda mostarske/konjicke kurvice od 18 godina, nije on ni blizu ta razina

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- alan_kardec
- Kontakt:
Kultna izjava nakon koje sam ih i počeo pratitibombaysaphire je napisao/la: ↑06 maj 2022, 10:15Mislio sam da ide na bolje poslije operacije , ali nažalost nije ...Čeka ga Džeks i Joca Ubica , Avdulja nema ... Ni Armandija nema , nije to taj Kafe Zale ...
Poslednji pozdrav Iliji Bokseru - NAJJAČI !!!
Lik koji je proslavio Kafe Zale sa ovim :
![]()
![]()
![]()

Imam par drugova i kolega koji ih takođe prate i svi se slažemo u jednom, nije više to to, nije to taj Kafe Zale više. Hose Armanda nema, nema Darkića, nema Zeke jajare, nema Avdulja...
Sad su im glavni smarači lošMi i njegova stara

To me nervira kod njih. Svaki dan se snimaju, maltene su ko porodica i onda samo odjednom paff, nestane lika kao da nije ni postojao. Pa reci šta je, gdje je, šta se dešava. Bokser zaglavio u bolnici, operisao se, nema ga, nestao par mjeseci sa klipova, maltene niko ga ni spomenuo nije

Evo sad Baltazar nestao, niko ništa...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma i ova prica oko Muftije dosadila i Bogu i narodu, jos ce i Uskrsnuti koliko ga velicaju.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.