Brat optimisticni, gdje nadje 800spezial je napisao/la: ↑06 maj 2022, 16:54Apsolutno nikakvog
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Aahahaha prije toga kaze slobodni udarac izvodi krpic (kapic)Ahmoveliki je napisao/la: ↑06 maj 2022, 18:24Jasta![]()
![]()
Nije dobar frajer, odvratno ga slusat... sve nesto prica, samo da kaze... satraaa se frajer i mene i moje usi

1946-1987
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jel moguce da je ovaj kloc jos uvijek trener?
Ma 5 ih ima da valjaju, ovo ostalo sve protjerat, panjevi od igraca za goska, radnika, leotara..
Ma 5 ih ima da valjaju, ovo ostalo sve protjerat, panjevi od igraca za goska, radnika, leotara..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Sluso sam radio prenose gdje komentator manje prica i detalja dajeAhmoveliki je napisao/la: ↑06 maj 2022, 18:24Jasta![]()
![]()
Nije dobar frajer, odvratno ga slusat... sve nesto prica, samo da kaze... satraaa se frajer i mene i moje usi
-
- Kontakt:
8 igraca iz akademije al nikakve ni igre ni želje. Sramota kako "igramo"
-
- Kontakt:
Hahah kakav odron od ekipe, agonija se nastavlja jel ovo normalno vise ????
04.10.2009 !
Isto neki seoski turnir Allaha mi, samo fali da neko šarafciger izvadi iz štucne
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ovo isto ko da nam je Sablić trener
-
- Kontakt:
De međede..ko ti kavez trese...šta ti je..samo sam rekao da je slaba posjeta...je neću prema tvojoj staroj ništa jer joj je dovoljna kazna što je rodila takvog idiota..mogu samo da je poštujem i ako je ne znam
Najgore poluvrijeme u zadnjih 10 godina
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ne bi oni meni iz Butmira izlazili. Nije cilj driblati već iz što manje poteza napraviti prostor za gurnuti/šutnuti loptu.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Za gol više sto kaze nas vrli trener..
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Babuka31, Giuseppe1, rimljanin90 i 27 gostiju.