Pa realno i treba, on je domaci ovdje

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ismir je inače vrlo blizak sa Papetom, kućni su prijatelji. Pape je čak trebao doći na onu proslavu u Vijećnicu, međutim žena mu je nešto bolesna bila. Nemojte se iznenaditi ako se kad i pojavi na nekoj utakmici na Koševu ili u gradu.
Ova slika mi je sedmicu popravila. Koliko samo volim ova dva covjeka. Koliko smo mi samo veliki a trenutno ne znamo kud gonimo...
Ma hajde, ima da nam daju vode preko mašica kad vidimo Papeta na tekmi ili u graduPapirnaMarka je napisao/la: ↑06 maj 2022, 15:53Ismir je inače vrlo blizak sa Papetom, kućni su prijatelji. Pape je čak trebao doći na onu proslavu u Vijećnicu, međutim žena mu je nešto bolesna bila. Nemojte se iznenaditi ako se kad i pojavi na nekoj utakmici na Koševu ili u gradu.
Brzo bismo mi i njih ocrnili. Volio bih kada bi bio boom neki da jedan od njih bude trener a jedan SD
Pa zar imamo razloga za ikakvu euforiju?
Postavi jeJavierBosnia je napisao/la: ↑06 maj 2022, 16:27Da sam Ajlinu golu sliku okacio ne bi me ovoliko citirali ko za ovu trojicu. Obavjestenja na pretek polako momci![]()
Sta to fali papetu
Apsolutno nikakvog