Lik je alfa. Gleda sebe i boli ga qrac za glupe rave.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Joj sto Konakovic našamara ove sa HRT1 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Nadam se da ovi momci sa foruma uce neke stvari.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
I imaju od koga uciti

I am Lumis, EC3s younger brother
-
- Kontakt:
Jedine Alfe na ovom forumu su oni forumaši koji su otkrili svoj identitet .
Kakva to Alfa krije svoj identitet ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ja sam Lumis, Ec3 - jev mladji bratbombaysaphire je napisao/la: ↑05 maj 2022, 23:59Jedine Alfe na ovom forumu su oni forumaši koji su otkrili svoj identitet .
Kakva to Alfa krije svoj identitet ?

-
- Kontakt:
Slika sa jaranima , đe živiš i čime se baviš . Ustvari ne moraš ovo zadnje , ti ništa ne radiš .Lumis je napisao/la: ↑06 maj 2022, 00:00Ja sam Lumis, Ec3 -jev mladji bratbombaysaphire je napisao/la: ↑05 maj 2022, 23:59Jedine Alfe na ovom forumu su oni forumaši koji su otkrili svoj identitet .
Kakva to Alfa krije svoj identitet ?drago mi je da smo se upoznali.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Nemam ni jaranebombaysaphire je napisao/la: ↑06 maj 2022, 00:02Slika sa jaranima , đe živiš i čime se baviš . Ustvari ne moraš ovo zadnje , ti ništa ne radiš .Lumis je napisao/la: ↑06 maj 2022, 00:00Ja sam Lumis, Ec3 -jev mladji bratbombaysaphire je napisao/la: ↑05 maj 2022, 23:59
Jedine Alfe na ovom forumu su oni forumaši koji su otkrili svoj identitet .
Kakva to Alfa krije svoj identitet ?drago mi je da smo se upoznali.

Nije bitno kakao je izvana, bitna je nutrina.
Ako je dom topao ne treba ti fasada
Ako je dom topao ne treba ti fasada

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Zna li neko treba li punomoc za upravljanje tudjim vozilom pri ulasku u Hrvatsku ako mi je auto na ocu?
Trebaš imat saobraćajnu od auta uz sebe, ne bi trebalo biti problem, ali eto ako hoćeš da budeš 100% siguran uradi u općini punomoć 6 mjeseci važi.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑06 maj 2022, 00:21Zna li neko treba li punomoc za upravljanje tudjim vozilom pri ulasku u Hrvatsku ako mi je auto na ocu?
Imaš ovdje na tu temu, a meni nisu tražili ni u HR, ni u Sloveniji.
https://forum.klix.ba/auto-f14/putovanj ... 36511.html
https://****.ba/vijesti/bosna- ... lom/234269
Imaš i ovdje, jeste da je iz 2016 ali vjerovatno to važi i danas.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- alan_kardec
- Kontakt:

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Marsal
- Kontakt:
Meni nisu tražili ali sam imao za svaki slučaj. Besplatno to uradio u BIHAMK-u, ne znam da li sad naplaćuju.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑06 maj 2022, 00:21Zna li neko treba li punomoc za upravljanje tudjim vozilom pri ulasku u Hrvatsku ako mi je auto na ocu?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ja kolko znam da ne treba. Ionako se korisnik vozila smatra vlasnikom(npr ako napravis neko sra.nje sa vozilom dok upravljas sa njim ili na granici nesto prevozis, onda vlasnik nema veze sa tim tj. ne mozes se vadit na njega). Ako je vozilo ukradeno, logicno je(bar bi trebalo) da osteceni tj onaj kome je ukradeno prijavi u MUP. MUP ubaci u potrazne djelatnosti podatke o vozilu(sve ima u IDDEEI), koje se vezu na Interpol i na granicama imas citace tablica koje signaliziraju "problem" sa autom. Kod nas kad ulazis u BiH ne treba punomoc ima preko 12 13 godina. Vjerovatno ni u inostranstvu jer se zakonska regulativa prepisuje
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
-
- Kontakt:
Mislio sam da ide na bolje poslije operacije , ali nažalost nije ...Čeka ga Džeks i Joca Ubica , Avdulja nema ... Ni Armandija nema , nije to taj Kafe Zale ...
Poslednji pozdrav Iliji Bokseru - NAJJAČI !!!
Lik koji je proslavio Kafe Zale sa ovim :

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ja sam ih prestao gledati ima par mjeseci,jednostavno ni blizu kao sto je nekad bilo.Zao mi je zbog Boksera.bombaysaphire je napisao/la: ↑06 maj 2022, 10:15Mislio sam da ide na bolje poslije operacije , ali nažalost nije ...Čeka ga Džeks i Joca Ubica , Avdulja nema ... Ni Armandija nema , nije to taj Kafe Zale ...
Poslednji pozdrav Iliji Bokseru - NAJJAČI !!!
Lik koji je proslavio Kafe Zale sa ovim :
![]()
![]()
![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ASD, jasmin10, lol89 i 18 gostiju.