Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
Megamon
-
Kontakt:
L_blancos je napisao/la:CB82 je napisao/la:Paaaajoooooo hočeš mi odgovoriti Pajooooo
Da ti predvidim odgovor,
Sto zbog sudijskih kradja, sto zbog kostolomaca i vise sile zvana Fifa i Uefa Arsenal je bio na jedvite jade sprijecen da osvoji titule.. Al ni to ne moze umanjiti dominaciju, i sprijeciti buduce pohode na titulu na svim frontovima..

Zasto vi unazad 5-6 godina ne mozete da prodjete osminu finala CL-a?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
VolimLiverpool
-
Kontakt:
Postao/la VolimLiverpool » 06 feb 2011, 16:43
-Paja je napisao/la:Monolog je napisao/la:-Paja je napisao/la:Najsmjesnije od svega je sto ovaj Monolog misli da je on argumentovano zacepio nekome usta ne bi ti mogao argumentovano zacepiti usta polazniku predskolskog a kamoli nama navijacima vise rase.
Pijan, drogiran, na*rkan i ne znam kakav još, tebi i
navijačima više rase 
mogu argumentovano začepiti usta. Dakako, dokazah vam to nebrojeno mnogo puta, al'
objektivna dominacija i kočijaški navijači to ne žele priznati.

Nego, da l' to znači da navijači ovog londonskog kluba ne idu ni u predškolsku, jer vam bez po' muke začepim usta? Khm...
Pa mozes kad si pijan i nadrogiran nisi bas svoj pa sigurno i mislis da si nekome argumentovano zacepio usta, pijani svasta misle recimo antialenat
Barton kad se napije sigurno misli da je Zidane ali u realnom svijetu normalnih ti si naroljan i nemas blage veze.

You'll never walk alone.
-
-Paja
-
Kontakt:
Naravno veliki broj postova na ovoj temi je tu zato sto su se nakupile frustracije navijaca ostalih poluklubova tu vidimo i smijesne fanove homoseksualno orjentisanog kluba iz katalonije, i ostalih spansih poluprofesionalaca kojih dugo nije bilo ali sad su tu jer je nas dominantni kolektiv odigrao nerjeseno.
Dio Arsenala
-
niccolo
-
Kontakt:
Monolog je napisao/la:chily-rz je napisao/la:Diaby sent off,dva penala i ponisten gol RVP-a u 92 minut
Utakmicu si mog'o gledati, a ne čitati izvještaj na nekom portalu. Diaby je dobio crveni zbog UDARANJA Bartona, penal
prvi sam vidio tek sinoć(to sam i jučer napis'o), a drugi penal je čist k'o suza. Gol RVP-a u 92. minuti je iz offside-a dubokog 5 metara. Da, u pravu si, nepravedno je poništen gol.
A gol Besta koji je poništen je baš išao u korist Newcastle-a.
Naravno, isfrustriran sam i stoga dolazim ovdje da se naslađujem i tako liječim komplekse.

Evo je prijatelju... kako bi ti shvatio ovu recenicu da sam je ja napisao?
-
L_blancos
-
Kontakt:
Zasto vi unazad 5-6 godina ne mozete da prodjete osminu finala CL-a?
To su neke stvari koje ti ne mozes shvatiti..
Tek tako da te uputim, vec neko vrijeme Masoni su se utjelovili u sudacku svijetsku federaciju, a oni su jos od vremena faraona bili nastrojeni kontra kraljeva..
Ajd to nije toliki problem, nego izgleda da su usli i u sami klub i pokusavaju da ga sruse..
Ali nedamo se

-
CB82
-
Kontakt:
-Paja je napisao/la:Naravno veliki broj postova na ovoj temi je tu zato sto su se nakupile frustracije navijaca ostalih poluklubova tu vidimo i smijesne fanove homoseksualno orjentisanog kluba iz katalonije, i ostalih spansih poluprofesionalaca kojih dugo nije bilo ali sad su tu jer je nas dominantni kolektiv odigrao nerjeseno.

Zadnja izmjena:
CB82, dana/u 06 feb 2011, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
Lesinari j*bo vas mladić
-
BluesForever
-
Kontakt:
Postao/la BluesForever » 06 feb 2011, 16:50
Mislim realno nisu ondje postojala dva penala hajde jedan što je sviro ali dva i to pogotovo onaj drugi gdje nije uopšte postojao penal gdje su svakodnevnica u EPL oni zracni dueli onaj jedva doceko da se baci da sudija svira penal.Trebao je sudija iskljuciti i Bartona kako je išao na Diyabiya ja sam mislio da ce mu slomiti nogu al ako sudija nije iskljucio Bartona onda je trebao iskljuciti Nolana sto posto. Ja mislim kad je Newcastle dao prvi ili drugi gol kad je krenuo da od golmana uzme loptu kada mu nije htio dati loptu golman isto ga je udario Nolan kao i Diyabi Bartona.Sada dali je sudija to vidio ili nije htio da vidi
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
-
Bošnjanin_89
-
Kontakt:
Postao/la Bošnjanin_89 » 06 feb 2011, 16:51
-Paja je napisao/la:Najjaci je ovaj fan periferaca koji se eto cudi sto se mi zalimo nema veze nepostojeci penali, prekrsaji, crveni, ponisteni i priznati golovi koga briga za to, sportski duh poguran od sudije je bitan

Ti bi da se zalis na odluke sudijske, da je bilo pravde ove sezone tvoj poluklub bi se trebao boriti za Europa ligu a ne za titulu.
Ja se ne zalim na sudjenje jer za razliku od tebe mogu podnijeti neuspjeh, a ne konsruisuci teorije zavjere traziti izgovore za neuspjehe "dominatne" ekipe koja nije sposobna protiv grupe "antitalenata" sacuvati vodstvo od 4-0.. Ovako pateticne izgovore mogu pisati samo frustrirani navijaci usljed dugorocnog nedostatka trofeja voljenog im kluba..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
-
VolimLiverpool
-
Kontakt:
Postao/la VolimLiverpool » 06 feb 2011, 16:52
BluesForever je napisao/la:Mislim realno nisu ondje postojala dva penala hajde jedan što je sviro ali dva i to pogotovo onaj drugi gdje nije uopšte postojao penal gdje su svakodnevnica u EPL oni zracni dueli onaj jedva doceko da se baci da sudija svira penal.Trebao je sudija iskljuciti i Bartona kako je išao na Diyabiya ja sam mislio da ce mu slomiti nogu al ako sudija nije iskljucio Bartona onda je trebao iskljuciti Nolana sto posto. Ja mislim kad je Newcastle dao prvi ili drugi gol kad je krenuo da od golmana uzme loptu kada mu nije htio dati loptu golman isto ga je udario Nolan kao i Diyabi Bartona.Sada dali je sudija to vidio ili nije htio da vidi
Udario ga je i gore nego što je Diaby Nolana.
Pa kako suci neće vidjeti,pomoćni stajao kraj njega ondje.

You'll never walk alone.
-
-Paja
-
Kontakt:
Bošnjanin_89 je napisao/la:-Paja je napisao/la:Najjaci je ovaj fan periferaca koji se eto cudi sto se mi zalimo nema veze nepostojeci penali, prekrsaji, crveni, ponisteni i priznati golovi koga briga za to, sportski duh poguran od sudije je bitan

Ti bi da se zalis na odluke sudijske, da je bilo pravde ove sezone tvoj poluklub bi se trebao boriti za Europa ligu a ne za titulu.
Ja se ne zalim na sudjenje jer za razliku od tebe mogu podnijeti neuspjeh, a ne konsruisuci teorije zavjere traziti izgovore za neuspjehe "dominatne" ekipe koja nije sposobna protiv grupe "antitalenata" sacuvati vodstvo od 4-0.. Ovako pateticne izgovore mogu pisati samo frustrirani navijaci usljed dugorocnog nedostatka trofeja voljenog im kluba..
Naravno da se ne moze sacuvati vodstvo kad golove za inferiornog protivnika postize sudija.
Dio Arsenala
-
Megamon
-
Kontakt:
L_blancos je napisao/la:Zasto vi unazad 5-6 godina ne mozete da prodjete osminu finala CL-a?
To su neke stvari koje ti ne mozes shvatiti..
Tek tako da te uputim, vec neko vrijeme Masoni su se utjelovili u sudacku svijetsku federaciju, a oni su jos od vremena faraona bili nastrojeni kontra kraljeva..
Ajd to nije toliki problem, nego izgleda da su usli i u sami klub i pokusavaju da ga sruse..
Ali nedamo se

Naravno ocekivao sam slican odgovor
Al' i ove sezone protivnik vam je Lyon pa rezultat se vec da naslutiti.
Sest godina nije malo
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
Bošnjanin_89
-
Kontakt:
Postao/la Bošnjanin_89 » 06 feb 2011, 16:56
-Paja je napisao/la:
Naravno da se ne moze sacuvati vodstvo kad golove za inferiornog protivnika postize sudija.

naravno sudija, sudija i samo sudija, nista onda neka vam Wenger umjesto djecurlije kao pojacanja pocne dovoditi sudije.. Pateticno...
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
-
L_blancos
-
Kontakt:
Naravno ocekivao sam slican odgovor
Al' i ove sezone protivnik vam je Lyon pa rezultat se vec da naslutiti.
Sest godina nije malo
Inace Mou je doveden jer je poznat po svom Anti-masonskom stilu gdje svojim ponasanjem izaziva reakciju kod svih masona sirom svijeta.. Samim tim dolazi i rezultat..
-
-Paja
-
Kontakt:
Bošnjanin_89 je napisao/la:-Paja je napisao/la:

naravno sudija, sudija i samo sudija, nista onda neka vam Wenger umjesto djecurlije kao pojacanja pocne dovoditi sudije.. Pateticno...
Nece, Wenger igra posteno a recimo i da hoce kazu da Funguson ni za kakve pare ne da Webba, Dowda i Masona.
Dio Arsenala
-
Arnelinho
-
Kontakt:
Monolog je napisao/la:@Arnelinho,
Gdje ste vi tu oštećeni s moje strane? To što ti očekuješ da ja budem tu non-stop i brišem spam čim nastane, to je tvoj problem. Iako nisam ljubitelj Arsenalovih navijača, nikad nikog nisam oštetio(smiješno zvuči, al' pitaj @Paju). Dakako, ja sam neprofesionalan i iskorištavam ovu funkciju(

), jer odgovaram navijačima Arsenala te ih lijepo upitam kada su dobili poruku od drugih forumaša, prije ili nakon što su ih nazvali JADNICIMA?! Pogledaj postove i vidi ko je sve prvi počeo, to barem nije teško. Što se tiče ovog
posla, pošaljite poruku adminu ili globalnim moderatorima pa nek oni provjere moj (ne)rad.
ovo je tema arsenala i iskjuciv privilegij da je obogatimo imamo mi,navijaci arsenala,naravno privilegij ukljucuje i spamanje,ostali kvaziforumasi imaju teme svojih voljenih timova pa neka tam blate arsenal.Ovde vriedjaju,unutar svojih zidova mogu,a kad ovde vrijedjaju ocekujem da ces sankcionisati.Ja te necu prijavljivati,iz razloga sto ni ja ne bih bio bolji moderator,ono gore shvati kao dobronamjernu kritiku,koja proba da t ukaze na propuste i greske.

I da,objektivno,iskoristajes prednosti administratora.Smanji,covjece

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
-
Arnelinho
-
Kontakt:
Monolog je napisao/la:Napis'o sam da nisam vidio prvi penal(NISAM VIDIO SITUACIJU), a ne da nisam vidio prekršaj Koscyelnog nad Bestom(to ćeš shvatiti ukoliko dobrano iščitaš moj post).
niccolo je napisao/la:A sto se tice ovog spominjanja Arsenalovih navijaca i njihovih bezobrazluka, i spominjanja tvog slobodnog vremena , sve se to da srediti pravovremenom reakcijom
Ti izgleda ne znaš šta ja mogu uraditi? Samo mogu izbrisati post i to je to. Dakle, jučer sam SAMO brisao postove u kojima su navijači Arsenala psovali drugim navijačima(to ti mogu potvrditi svi oni koji su se u tom trenutku nalazili na ovoj temi). Bosco je otišao jer je
žrtva. Dakle, JAVNO je vrijeđao jednog forumaša, a onda od mene tražio da kaznim istog jer mu je nešto napisao u privatnoj poruci.

Nisam u mogućnosti čitati privatne poruke, a i da jesam, ne'am mogućnost banovanja korisnika, tako da...Eh, nakon što postavih @Boscu lagano pitanje (kad je dobio tu poruku), on je rek'o:
"Zbogom ss.ba forume".
niccolo je napisao/la:A ti budi covjek pa priznaj svoje greske i budi objektivan, pusti se toga sta ce forumasi misliti.E da objektivnost i jednak kriterij, to je juce falilo i sudiji
Kada sam ja pozivao navijače Arsenala da budu objektivni, isti su me razapeli. Dakle, objektivan sam koliko i oni.

tebi tvoja pozicija nedozvoljaje da se ponasas kao navijaci arsenala.To je isto kao da jedan hodza ili pop pocnu da vise na vutri...daj molim te,uozbilji se i reci da si pretjerao i ne bi bilo na odmet javno se izvinuti

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
-
enobarca
-
Kontakt:
...posto ti PAJA toliko vjerujes u svoj klub i u pobijedu protiv barce ja ti nudim opkladu...ako arsenal prodje dalje postavicu za avatar sliku od arsenala i U POTPIS NAPISATI OVAJ TEKST:"ARSENAL JE NAJBOLJI KLUB NA SVIJETU I IZBACIO JE POLUKLUB IZ BARCELONE ZA KOJI JA NAZALOST NAVIJAM"...a ako barca prodje dalje ti ces uraditi sve suprotno,objasnit' cu ti jer ne cinis mi se previse bistar...stavices za avatar sliku od barce i za potpis ces napisati:"BARCA JE NAJBOLJI KLUB NA SVIJETU I IZBACILA JE POLUKLUB IZ LONDONA ZA KOJI JA NAZALOST NAVIJAM"...E TO JE TO,PRIHVACAS LI???

-
Portillo
-
Kontakt:
enobarca je napisao/la:...posto ti PAJA toliko vjerujes u svoj klub i u pobijedu protiv barce ja ti nudim opkladu...ako arsenal prodje dalje postavicu za avatar sliku od arsenala i U POTPIS NAPISATI OVAJ TEKST:"ARSENAL JE NAJBOLJI KLUB NA SVIJETU I IZBACIO JE POLUKLUB IZ BARCELONE ZA KOJI JA NAZALOST NAVIJAM"...a ako barca prodje dalje ti ces uraditi sve suprotno,objasnit' cu ti jer ne cinis mi se previse bistar...stavices za avatar sliku od barce i za potpis ces napisati:"BARCA JE NAJBOLJI KLUB NA SVIJETU I IZBACILA JE POLUKLUB IZ LONDONA ZA KOJI JA NAZALOST NAVIJAM"...E TO JE TO,PRIHVACAS LI???

hahaha, djes ga to pitat. Ja sam mu to napiso jedno 100x i svaki put je lukavo zaobisao odgovoriti na to
Pathetic!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
-
enobarca
-
Kontakt:
Portillo je napisao/la:enobarca je napisao/la:...posto ti PAJA toliko vjerujes u svoj klub i u pobijedu protiv barce ja ti nudim opkladu...ako arsenal prodje dalje postavicu za avatar sliku od arsenala i U POTPIS NAPISATI OVAJ TEKST:"ARSENAL JE NAJBOLJI KLUB NA SVIJETU I IZBACIO JE POLUKLUB IZ BARCELONE ZA KOJI JA NAZALOST NAVIJAM"...a ako barca prodje dalje ti ces uraditi sve suprotno,objasnit' cu ti jer ne cinis mi se previse bistar...stavices za avatar sliku od barce i za potpis ces napisati:"BARCA JE NAJBOLJI KLUB NA SVIJETU I IZBACILA JE POLUKLUB IZ LONDONA ZA KOJI JA NAZALOST NAVIJAM"...E TO JE TO,PRIHVACAS LI???

hahaha, djes ga to pitat. Ja sam mu to napiso jedno 100x i svaki put je lukavo zaobisao odgovoriti na to
Pathetic!
...ma vidim i ja da on izbjegava odg...
-
Megamon
-
Kontakt:
Portillo je napisao/la:enobarca je napisao/la:...posto ti PAJA toliko vjerujes u svoj klub i u pobijedu protiv barce ja ti nudim opkladu...ako arsenal prodje dalje postavicu za avatar sliku od arsenala i U POTPIS NAPISATI OVAJ TEKST:"ARSENAL JE NAJBOLJI KLUB NA SVIJETU I IZBACIO JE POLUKLUB IZ BARCELONE ZA KOJI JA NAZALOST NAVIJAM"...a ako barca prodje dalje ti ces uraditi sve suprotno,objasnit' cu ti jer ne cinis mi se previse bistar...stavices za avatar sliku od barce i za potpis ces napisati:"BARCA JE NAJBOLJI KLUB NA SVIJETU I IZBACILA JE POLUKLUB IZ LONDONA ZA KOJI JA NAZALOST NAVIJAM"...E TO JE TO,PRIHVACAS LI???

Pathetic!
Zar se ti nisi kladio sa Faraonom jucer u kiks Manchestera?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.