Sve je to ok ali ovo je toliko naivno odrađeno da ti poskupljuješ karte nakon 3 poraza zaredom u ligi... Hajde i to poskupljenje na stranu ovi paketi nisu loša stvar ali ko će ići do titove, prave se kao da svi navijači Sarajeva žive u SG-u. Otvorit štand na Otoci i na Ilidži pa onda i nekako a ne ovo da idem gore potrošiti gorivo i još parking plaćat. Sljedeće godine ću uzeti polusezonsku i to je to.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 maj 2022, 14:29Uzmes brate polusezonsku i miran si pola godine,ne moras nista trcati po karte maksuz,nema srkleta.A kad podjelis sa brojem utakmica na koje mozes otici(u ovom slucaju 35:9)karta za svaku utakmicu izadje te malo jace od 3.5KMnapoleon72 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 11:17Jest mi puno. Jesam clan al zivim na lokaciji geografski dijametralno suprotnoj ulici Marsala Tita, radim van grada Sarajeva. Radim u utorak i kako mislis da stignem i kupim kartu pa odem na utakmicu? 15 KM mi je puno jer zbog te lokacije mi je i Kosevo podaleko pa moram i goriva nasut. Jbg, nisam babin sin ni uhljeb na drzavnim jaslama nego gulim kod privatnika. Boli me qrac sto je vjeciti derbi, rekao bi covjek da se borimo za titulu sa Zeljom i da ce pobjednik i sampion lige nabit koeficijent pa naredne sezone igrat grupe LP protiv Reala, pa se neki hajp dize i cijene rastu. Bilo protiv Tuzle 5 hiljada jer je bilo 2000 djece, i ocekivali smo svi pobjedu i tijesnu borbu za trece mjesto. Sad nas i oni i Borac ohladise, ko ce ti doc na tekmu u ovim uslovima? Nabijem ih na qrac sebicni, sve od Ajle do Mirvica. Kae podrzi, dodji, malo nas je. Nek nas je malo, nek se Bogu zahvale pa ima jos bolesnika da gledaju i prate ovo.
Ja nisam uzeo tu kartu samo iz razloga sto volim skupljati karte iz svake sezone.
Razumijem tebe i slicne.Jbg nije jednostavno kad daleko zivis,i ja sam nekada zivio 25km od stadiona(hvala Bogu sad je puno blize),ali i prije sam se trudio da stignem na sto vise utakmica.
Meni je glupo sto se konstantno trazi dlaka u jajetu.Prvo je bilo radni dan,hajd dobro to donekle razumijem.I ja nekada moram dobro se poturditi i raditi par dana vise sati da bi dobio taj dan slobodan.Onda i kad se stavi utakmica vikendom izgovor je termin.Pa onda vrijeme.A evo sada izgovor su cijene karata koje su cak jeftinije u ovom setu nego sto bi pojedinacno platili.
Ne razumijem,jel raja konta ako su izgubili 3 utakmice da ce sad mjesec dana biti slobodan ulaz??Mora i klub od necega da opstane.Kad nema Evrope od cega ako ne od karata?
Svi bi svake godine pehare i svaki rok po 5 pojacanja klase Avramovskog a dodju samo na Evropske i derbi.Cak i derbi im vise nije interesantan.Bitno je da je 30k doslo protiv Celtica...
Koliko god da lose igraju ja cu uvijek doci.Ove sezone samo sam fulio prvo kolo protiv Tuzle City.Neki dan poslije Tuzle sam odlucio da je to to ove sezone ali posto nisam propustio Ljubic i Igman 2x radnim danom,necu ni ove 2 i dat cu podrsku do kraja sezone.Naravno svako ko je u mogucnosti i financijskoj i zbog posla isto je duzan.
Problem nisu ljudi koji daleko zive nego oni koji su 5 min od stadiona i opet traze izgovore.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Cijene su odlicne ovako i treba da bude, samo treba pruziti mogucnost penzionerima da uz cek od penzije dobiju jeftinije sezonske ulaznice, studentima uz potvrdu sa faxa, a djeci iz osnovnih i srednjih skola ostaviti besplatan ulaz ili one junior karte od 2KM
Do smrti odani!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Posljedice užasnog suđenja: Velimir Drinić nije smio da izađe sa Gradskog stadiona, policija ga izvela poslije nekoliko časova
SRAMNA ULOGA SUDIJE DRINIĆA Kad sudija preuzme glavnu ulogu
KAKO JE DRINIĆ MASAKRIRAO MRKONJIĆKI FUDBAL?
Odlične reference kada se ukuca na google ime i prezime ovog arbitra

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- hotonjskimaher
- Kontakt:
spremnij od Seedorfamnon46 je napisao/la: ↑04 maj 2022, 19:16https://prnt.sc/fiTduCkkAKhO jao jao jaoBegovicRamiz je napisao/la: ↑04 maj 2022, 18:59gledaj Secerovica i sportiste
spremniji ljudi dolaze kod mene na termin
trut bio i ostao a nije da nismo mogli zakljuciti kad u Armeniji nije mogao igrati vise od 70 minuta
izvini Ramicu
Maroon Brothers 1946
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kakvog igrača smo se odrekli..

Opet odluke, dopisi i ostalo se koriguje i frizira nakon feedbacka javnosti.
Koji smo mi cirkusanti jbo nas patak.
Koji smo mi cirkusanti jbo nas patak.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Osttribine
- Kontakt:
Sezonama unazad uzimam sezonsku do korone, pa evo i ove sezone ovu polusezonsku, i fkt kad podijelis sa brojem utakmica izadje te bagatela cijena. Tajming za poskupljenje ulaznica je katastrofa, vidjecemo na kraju ali sve su šanse najlosija sezona FKS u istoriji PLBiH. Stvarno vuku poteze za šamara, mogli su sacekati kraj sezone i fino korigovati i cijene sezonskih ulaznica ali i pojedinacnih ulaznica za narednu sezonu.
- napoleon72
- Kontakt:
Upravo tako, nije toliki problem u samoj cijeni koliko u bezobrazluku i poskupljenju koje dolazi par kola pred kraj sezone. Jos neki kazu, isplati se kad uzimas u paketu. Ono jest kad gledas tu matematiku, al je nelogicno i bezobrazno usred sezone dignut cijenu ulaznice za 100% pa onda ponudit neki "paket" gdje slabiju tekmu gledas za iste pare kao i prije a ova jaca je mnogo skuplja, pa et ispao si dobrica koja je dala popust na paket. Kako da ne. Svrha paketa ulaznica je da dovedes ljude na slabiju tekmu a ne da ih otjeras sa obje.
I ponavljam, postoje navijaci srednjoskolci koji su vec kupili paket za sjever i fakticki dzaba bacili pare jer imaju besplatan ulaz protiv Radnika. Kao sto je bilo raje koja je kupila kartu za Igman. Nikad gore i gluplje ljude u upravi nismo imali. Al dobro, bicemo najbolji klub na Balkanu za dvije godine, valja se strpit.malo.
I ponavljam, postoje navijaci srednjoskolci koji su vec kupili paket za sjever i fakticki dzaba bacili pare jer imaju besplatan ulaz protiv Radnika. Kao sto je bilo raje koja je kupila kartu za Igman. Nikad gore i gluplje ljude u upravi nismo imali. Al dobro, bicemo najbolji klub na Balkanu za dvije godine, valja se strpit.malo.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Protiv igmana su se karte mogle refundirati. Vjerujem da ce moci i ove. Navio si se ko tetka kakva, ohani malo.napoleon72 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 18:34Upravo tako, nije toliki problem u samoj cijeni koliko u bezobrazluku i poskupljenju koje dolazi par kola pred kraj sezone. Jos neki kazu, isplati se kad uzimas u paketu. Ono jest kad gledas tu matematiku, al je nelogicno i bezobrazno usred sezone dignut cijenu ulaznice za 100% pa onda ponudit neki "paket" gdje slabiju tekmu gledas za iste pare kao i prije a ova jaca je mnogo skuplja, pa et ispao si dobrica koja je dala popust na paket. Kako da ne. Svrha paketa ulaznica je da dovedes ljude na slabiju tekmu a ne da ih otjeras sa obje.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Samo treba pljuvat cirkusante keli, ovako si i za Blitvara govorio dobro je, samo nek ne puca!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- napoleon72
- Kontakt:
Idi brani Ajlu ko i Blitvara sto si zivotom braniokeli je napisao/la: ↑05 maj 2022, 19:04Protiv igmana su se karte mogle refundirati. Vjerujem da ce moci i ove. Navio si se ko tetka kakva, ohani malo.napoleon72 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 18:34Upravo tako, nije toliki problem u samoj cijeni koliko u bezobrazluku i poskupljenju koje dolazi par kola pred kraj sezone. Jos neki kazu, isplati se kad uzimas u paketu. Ono jest kad gledas tu matematiku, al je nelogicno i bezobrazno usred sezone dignut cijenu ulaznice za 100% pa onda ponudit neki "paket" gdje slabiju tekmu gledas za iste pare kao i prije a ova jaca je mnogo skuplja, pa et ispao si dobrica koja je dala popust na paket. Kako da ne. Svrha paketa ulaznica je da dovedes ljude na slabiju tekmu a ne da ih otjeras sa obje.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Treba li uz člansku kartu i neki dokument, nez da li cu sutra stici kupiti ovaj set pa da pošaljem brata, moze li on uzeti na moju clansku
Može, ja danas 4 seta kupio sa 4 različite članske.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Može ti brat uzeti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Sve poskupljuje pa tako i karte, sve je povezano tako i troškovi štampanja.Osttribine je napisao/la: ↑05 maj 2022, 17:30Sezonama unazad uzimam sezonsku do korone, pa evo i ove sezone ovu polusezonsku, i fkt kad podijelis sa brojem utakmica izadje te bagatela cijena. Tajming za poskupljenje ulaznica je katastrofa, vidjecemo na kraju ali sve su šanse najlosija sezona FKS u istoriji PLBiH. Stvarno vuku poteze za šamara, mogli su sacekati kraj sezone i fino korigovati i cijene sezonskih ulaznica ali i pojedinacnih ulaznica za narednu sezonu.
Najbolje da karte dijele džaba, uz kartu da dobiješ sendvič i baklavu. J.bote naši navijači bi sve a da ništa ne daju za klub.napoleon72 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 12:08Ma cirkus, evo i ovo za karte, srednjoskolcima dzaba sjever
A licno poznajem srednjoskolca koji je juce otisao u klub da kupi paket sjevera za derbi. Oooooj Ajla majku ti yebem retardiranu...

- napoleon72
- Kontakt:
Jah, eno poskupile karte svim klubovima, Stupcanicu ides gledat za 15 KM, jbg kume, inflacija
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
- napoleon72
- Kontakt:
Navijaci daju i previse. 6000 se uclanilo, dolaze po kisi, snijegu, vjetru, oluji, dolaze na treninge, idu od mora do Save, od Drine do Une, nema grada u Evropi u koji navijaci za klubom nisu otisli. Ne gurajte nikom rijeci u usta, niko ne trazi dzaba karte nit je uopste fazon u cijeni, nego u bezobrazluku i glupim "marketinskim" potezima.fks74 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 20:52Najbolje da karte dijele džaba, uz kartu da dobiješ sendvič i baklavu. J.bote naši navijači bi sve a da ništa ne daju za klub.napoleon72 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 12:08Ma cirkus, evo i ovo za karte, srednjoskolcima dzaba sjever
A licno poznajem srednjoskolca koji je juce otisao u klub da kupi paket sjevera za derbi. Oooooj Ajla majku ti yebem retardiranu...![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946