I to znaš na kojem stadionu?Pensioner26 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 16:01Zanimljivo da je zadnji ko je dobio Reala u finalu bio upravo Liverpool.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
I to znaš na kojem stadionu?Pensioner26 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 16:01Zanimljivo da je zadnji ko je dobio Reala u finalu bio upravo Liverpool.
Ma nisu meljali 20 minuta loptu kako Pep voli , odmah frljoka.kad_kako je napisao/la: ↑05 maj 2022, 17:13Prvi gol Reala 'horuk frljoka'!? Camavinga prima loptu na 20m, Benzema odmah pokazuje rukom da mu je proslijedi naprijed sto ovaj odlicno radi pasom u prostor gdje je samo Benzema moze stici... ovaj lijevom precizno loptu ubacuje pred gol za Rodryga...
Kako je ovo frljoka Bokte mazo?
Pored dva emira iz razlicitih tabora?
Cekamo narednu sezonu posebno ako babuka privoli Stepha da svrati na sezonu
Ni meni nije jasno.kad_kako je napisao/la: ↑05 maj 2022, 17:13Prvi gol Reala 'horuk frljoka'!? Camavinga prima loptu na 20m, Benzema odmah pokazuje rukom da mu je proslijedi naprijed sto ovaj odlicno radi pasom u prostor gdje je samo Benzema moze stici... ovaj lijevom precizno loptu ubacuje pred gol za Rodryga...
Kako je ovo frljoka Bokte mazo?
Morali bi kohabitirati zajedno sa @brokulom na temi,ne bi bilo lako
Navika je da se pljuje Grealish a sinoc najbolji igrac kod Citya. Jedini je i u 120oj pokusavao organizovati neki napad.kad_kako je napisao/la: ↑05 maj 2022, 16:49Ovo sam bas htjeo da komentarisem... vidim vecina pise 'Grealish fulao zicere' a lik u dva slucaja odlicno sutirao. Kao sto kazes jednom mu sa linije skidaju loptu koja je prosla golmana a druga Thibo fenomenalno brani sut koji bi rijetko koji golman odbranio.TheShed je napisao/la: ↑05 maj 2022, 02:34Što je najgore Grealish je u svojim prilikama dobro šutirao. Kod prve prilike Mendy izbija loptu s gol linije, a kod druge prilike Courtois fantastičnom odbranom spašava gol. Čestitke Realu na prolazu, nadrealno je da su se protiv tri različita protivnika vratili iz nokdauna.![]()
Teško je skinuti ljagu s jednog igrača kada se uzme na zub. Maguire je očiti primjer. On sada kada bi odigrao 100 zaredom vrhunskih partija, ljudi će mi traziti dlaku u jajetu. Pogotov ako koštaš koliko su ova 2ica koštali.Kaunas je napisao/la: ↑05 maj 2022, 17:40Navika je da se pljuje Grealish a sinoc najbolji igrac kod Citya. Jedini je i u 120oj pokusavao organizovati neki napad.kad_kako je napisao/la: ↑05 maj 2022, 16:49Ovo sam bas htjeo da komentarisem... vidim vecina pise 'Grealish fulao zicere' a lik u dva slucaja odlicno sutirao. Kao sto kazes jednom mu sa linije skidaju loptu koja je prosla golmana a druga Thibo fenomenalno brani sut koji bi rijetko koji golman odbranio.TheShed je napisao/la: ↑05 maj 2022, 02:34Što je najgore Grealish je u svojim prilikama dobro šutirao. Kod prve prilike Mendy izbija loptu s gol linije, a kod druge prilike Courtois fantastičnom odbranom spašava gol. Čestitke Realu na prolazu, nadrealno je da su se protiv tri različita protivnika vratili iz nokdauna.![]()
Titula EPL bi mozda mogla da zalijeci to srce
Ma daj ba, kakav Griliš realno.
Pep da moze poceo bi utakmicu sa 9 veznih igraca.Frajer se jezi na napadacetotasef1 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 18:33Jel City doveo Pepu Grealisha kao pojacanje ili je to bila izricita zelja Pepa jer mi Grealish nije nikako al nikako tip igraca za Pepa i njegov sistem. Potrosis 100+ miliona da pojacas rotaciju na krilnoj poziciji a nemas klasicnu devetku u ekipi ,defanzivnog veznog kao i zamjenu za Mendija za kojeg znas da nece igrati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.