ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Jel ovo mali rus bojkotuje Wimbledon?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- OldFashioned
- Kontakt:
Jeste, tebi uzainat' da imaš šta konkretno kenjat'.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ti si meni full drag lik,ne znam sto te ostali ne podnose.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- OldFashioned
- Kontakt:
Likewise.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ako je tačno, Novak nastavlja self-destruction process. I onda će mitomani opet omalovažavati Rafine titule.
“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
Ne znam samo odakle vam ta glupost.
Vrv samo jos jedan izgovor za kenjat.
Vrv samo jos jedan izgovor za kenjat.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako je istina ovo je neviđena glupost. Lik sam sebe uništava u svakom pogledu, džaba ti je sve ako nemaš mozga a Nole iz dana u dan pokazuje da ga nema.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
zar to nije svejedno?
Rafa, Novak i Alcaraz na istoj strani. Biće krvi.

Zadnja izmjena: Hernandor, dana/u 30 apr 2022, 01:46, ukupno mijenjano 1 put.
“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
Eventualno 1/2 Novak bi igrao sa jednim od njih dvojice, ali Rafa prvi mec igra vjerovatno sa Kecmanovicem i ako nije na 100% mogao bi odmah i izletiti jer Kecmanovic igra fantasticno ove godine i sve je bolji i bolji

Nit ce Novak do 1/2 (nisam jos pogledao njegov zrijeb al svejedno) nit ce Rafa letit protiv Kecmanovica makar bio na 20%.
Pa on nije mogao dobiti ovakvog Djokovica sad u BGu, bas me iznenadio - negativno.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Felixians4
- Kontakt:
Momci koji su se na velikoj pozornici predtsavili na US Openu lanjskom,u finalu Munchena impresivnim predstavama od starta turnira protiv jakih suparnika. Botic v Rune. Danac nije zavrijedio pozivnicu tih jako ekstravagantnih organizatora očigledno u Madridu(prebacivanje sa dvorane na zemlju,plava zemlja itd iako je turnir baš nekako možda s najviše duše od 1000-ca za mene) kao ni Verdasco
Nadal: "I trained very little, my rib is quite disabling, the last two weeks have been painful and bad. I could not do almost anything. Madrid is going to be very tough for me, but I trust that I will be competitive at the French Open."
- Felixians4
- Kontakt:
Rune do titule u Munchenu(predaja Botica pri njegovom vodstvu u prvom setu),a u Madrid ne ide jer mu vrli organizatori nisu za shodno odlučili dati wild card. Sonego će imati što za reći sucu koji je pri 15-30 u zadnjem gameu na 6-4 5-3 za Drapera donio odluku da je ispravna serva Britanca. Lorenzo je bio uvjeren da je lopta vani što je kasnije i prikazano na kameri da je bio u pravu. Navodno će uvesti nelimitirani broj challengea,meni je cool ovako 3+1 ,a i da ponekad ima grešaka,pa hbg

Šta bih dao za finale ove dvojice na RG i W.

velika napetost, svijet iščekuje ATP listu u ponedjeljak ko ozebo sunce, nikad nije tako knap bilo ..... ko će biti ispred koga .... damir ili thiem na mjestu 160 

- Felixians4
- Kontakt:
4-4 - porazi od Dimitrova,BusteBotica,Lajovića. Ruud zemljani ove godine. Otkud to?
Dvostruki champ Madrida lovi zaostatak protiv Čilića. Ferrero,Ferrer... Bruguera. Alexander Zverev i njegovi
Dvostruki champ Madrida lovi zaostatak protiv Čilića. Ferrero,Ferrer... Bruguera. Alexander Zverev i njegovi

Moya se popišao po Muratu.

Loš Rafa za svoje standarde.
-
- Kontakt:
I takav lagano do seta. Bit će sutra zanimljivo protiv Alcaraza, mislim trebalo bi biti
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.