Sumnjam da mozemo dobit zrinjski znamo kako nam "ide" protiv njih godinama, mislim da su nam sanse do kraja sloga, borac i zeljo (vise sloga i borac).
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ma sramota je reci da nemamo sanse,prejaka su ekipa to sve stoji..
Ma ne zelim reci da nemamo sanse, ali s obzirom kakvi su nam rezultati sa njima u historiji sumnjam da cemo i sad pobjediti ali opet sretno momcima, razumijes vjerovatno sta hocu reci.admirrx je napisao/la: ↑04 maj 2022, 19:56ma sramota je reci da nemamo sanse,prejaka su ekipa to sve stoji..
Sigurno da ce igrat malo pod rucnom,jer im je ubrzo gradski derbi sa Velezom(derbi je derbi,iako nema nikakvog znacaja rezultatski a pogotovo ovaj Zrinje i Veleza)i sam Bilbija je rekao „. Ako nista idemo barem da ne izgubimo”
Nema nam harijaBeduin je napisao/la: ↑04 maj 2022, 19:55A jesu se vala ufrkali ovdje i vec se znalo da nas Savez hoce izbaciti, da nam se smjesta, zasto se Uprava ne oglasava (a ljudi dan-dva prije izasli u javnost da je sve uredno), a bice da se s razlogom nisu oglasavali i odmah kukali i prozivali te na sebe samo navlaciti dodatni pritisak Saveza i prostor za opsteukciju.
Sad je do igraca i Uprave da isprati platama opstanak. A onda cemo vidjeti sta dalje.
Al sam ja tebi trn u okucrvenocrnitz je napisao/la: ↑05 maj 2022, 06:34Nema nam harijaBeduin je napisao/la: ↑04 maj 2022, 19:55A jesu se vala ufrkali ovdje i vec se znalo da nas Savez hoce izbaciti, da nam se smjesta, zasto se Uprava ne oglasava (a ljudi dan-dva prije izasli u javnost da je sve uredno), a bice da se s razlogom nisu oglasavali i odmah kukali i prozivali te na sebe samo navlaciti dodatni pritisak Saveza i prostor za opsteukciju.
Sad je do igraca i Uprave da isprati platama opstanak. A onda cemo vidjeti sta dalje.![]()
a ovi iz saveza se "prepali" kad su vidjeli da im se "spremaju" "veliki" protesti ovih nas 5-6 navijaca pa odma ide licenca
![]()
Za malo ne reko gdje si mi, suzdrzat cu se. Ne moze sve dok siris negativu a kad ima bilo sta pozitivno uvuces se u rupu, a sad opet u rupu pa suti do sutra oko 20h ili ces mozda da produzis boravak u rupici do daljneg, vidjet cemo stakorcicuharry_90 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 10:18Al sam ja tebi trn u okucrvenocrnitz je napisao/la: ↑05 maj 2022, 06:34Nema nam harijaBeduin je napisao/la: ↑04 maj 2022, 19:55A jesu se vala ufrkali ovdje i vec se znalo da nas Savez hoce izbaciti, da nam se smjesta, zasto se Uprava ne oglasava (a ljudi dan-dva prije izasli u javnost da je sve uredno), a bice da se s razlogom nisu oglasavali i odmah kukali i prozivali te na sebe samo navlaciti dodatni pritisak Saveza i prostor za opsteukciju.
Sad je do igraca i Uprave da isprati platama opstanak. A onda cemo vidjeti sta dalje.![]()
a ovi iz saveza se "prepali" kad su vidjeli da im se "spremaju" "veliki" protesti ovih nas 5-6 navijaca pa odma ide licenca
![]()
moze li ti proci pisanje da mene ne spomenes?
Najbolje u pp, čita ovo svako, a neprijatelja imamo i previše.simonknows je napisao/la: ↑05 maj 2022, 14:12Je li rano možda da počnem pogađati produženja ugovora ili da ostavim za kasnije, čisto da bude zanimljivije?![]()
Produzenje ugovora ovakvim igracima samo dusmani mogu.simonknows je napisao/la: ↑05 maj 2022, 14:12Je li rano možda da počnem pogađati produženja ugovora ili da ostavim za kasnije, čisto da bude zanimljivije?![]()
Bolje nek ganjaju ugovore sa sponzorima.simonknows je napisao/la: ↑05 maj 2022, 14:12Je li rano možda da počnem pogađati produženja ugovora ili da ostavim za kasnije, čisto da bude zanimljivije?![]()
Otprilike se i zna vec ko ostaje ko idesimonknows je napisao/la: ↑05 maj 2022, 14:12Je li rano možda da počnem pogađati produženja ugovora ili da ostavim za kasnije, čisto da bude zanimljivije?![]()
Tu ti nisam sigurno,al znam da u oku jesam.. ne znam gdje sam se uvukao u rupu,pokazi mi slobodno.. i sta je bilo pozitivno u vezi Slobode proslih mjeseci,osim ovog jucerasnjeg dobijanja licence? I da,ako mozes normalno komunicirati bez tih stakorcica itd..koliko vidim ja tebe nit ikog ovdje ne vrijedjam..crvenocrnitz je napisao/la: ↑05 maj 2022, 13:13
Za malo ne reko gdje si mi, suzdrzat cu se. Ne moze sve dok siris negativu a kad ima bilo sta pozitivno uvuces se u rupu, a sad opet u rupu pa suti do sutra oko 20h ili ces mozda da produzis boravak u rupici do daljneg, vidjet cemo stakorcicu
Salji u pp, nama obicnim smrtnicimasimonknows je napisao/la: ↑05 maj 2022, 14:12Je li rano možda da počnem pogađati produženja ugovora ili da ostavim za kasnije, čisto da bude zanimljivije?![]()
Koliko znam Balica nema ni sutra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.