Јесте, ?, & је, све " у праву. А $ %.gavra je napisao/la:Sreca tvoja sto Sokolac nije daleko imas tamo jednu dobru ustanovu slobodno se obrati .Kako te Bog pogledao kad ti je internet dosau u kucu jer ti je to vjerovatno jedini kontakt sa ljudima i necu ti se vise obracati ne volim kontaktirati sa frustriranim osobama ,vjerovatno mrzis i sebe ,poznat mi je profil takvih ljudi pa svaka dalja rasprava je suvisna.", ово ' $ " (не ' ") - " " стварно ? не & - - & " ". % зато % " ? & ? " се $ $ " ", па - те ? $ " $ $ " $ своје ? савјете " " у % ?. ?. " % $ " о ' " $ ?.
Pozdrav i zelim ti svu srecu svijeta
Premijer liga BiH 2008/09
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premier liga BiH 2008/09
I ko se nad'o ale...
jojjj... kako mi je mrsko ovo citati...... a vidim neka dobra svađa.....

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- bistrikboy
- Kontakt:
Pa potrudi se i nauci jedno od dva pisma svog jezika 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
hehe.... mislis da ne znam.... pa u srednjoj su ti neke knjige 1/3 na cirilici....bistrikboy je napisao/la:Pa potrudi se i nauci jedno od dva pisma svog jezika
to sto se malo volim zezat, to je drugo.....

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Re: 30 kolo Premijer Lige BIH
Danas sam bio na treningu Zvijezde i osobno popriačo sa par prvotimaca, kažu mi da nema nikakve priče o namještanju, te da Zvijezda jedva čeka subotu da pokaže svoju snagu nad Orašjem.
Eto, mislim da ljudi nebi tek tako lagali, vjerovat ću im
P.S. Tri crnca (Nigerija) danas na treningu, dva napadača i golman, uskoro dolaze još trojica, ukupno 6...

P.S. Tri crnca (Nigerija) danas na treningu, dva napadača i golman, uskoro dolaze još trojica, ukupno 6...

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- bistrikboy
- Kontakt:
onda dobro,jer te i na faxu ceka dosta literature na cirilicilejla je napisao/la:hehe.... mislis da ne znam.... pa u srednjoj su ti neke knjige 1/3 na cirilici....bistrikboy je napisao/la:Pa potrudi se i nauci jedno od dva pisma svog jezika
to sto se malo volim zezat, to je drugo.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
sumnjam da na medicini ima toga......bistrikboy je napisao/la: onda dobro,jer te i na faxu ceka dosta literature na cirilici

Didier Drogba
Didier Drogba
Ajde dobro nije ovo čas bosanskog jezika i književnosti, nego tema posvećena Premijer Ligi Bosne i Hercegovine.
ma jojjjj.... malo se odluta.... sorryKnele je napisao/la:Ajde dobro nije ovo čas bosanskog jezika i književnosti, nego tema posvećena Premijer Ligi Bosne i Hercegovine.

Didier Drogba
Didier Drogba
Oprošteno ti je jer imaš lijepo imelejla je napisao/la:ma jojjjj.... malo se odluta.... sorryKnele je napisao/la:Ajde dobro nije ovo čas bosanskog jezika i književnosti, nego tema posvećena Premijer Ligi Bosne i Hercegovine.![]()
![]()
![]()
![]()

A sad ajmo diskutovati o, lično meni, najrealnijoj ligi na svijetu

- rob do bagro
- Kontakt:
nemas sta ni diskutovat o ovoj ligi jer je ona SHIT OD LIGE
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Modriča - Velež nerijeseno. mozda ce Iljo Kloc, nagovoriti ovog Jelica da Modrica pobijedi, ali realno prije ce biti nerijeseno.
Laktaši - Sloboda jedna opustena utakmica gdje su sva tri znaka u igri. mada ce Sloboda vjerovatno odmarati svoje glavne igrace za uzvrat kupa.
Željezničar - Travnik po logici pobjeda Zeljeznicara, ali bi se moglo desiti da se rezultat i ne mijenja do kraja i osluskuju ostali rezultati
Posušje - Široki pobjeda Sirokog bez puno pametovanja
Slavija - Sarajevo isto kao i Sloboda i u Slaviji ce vjerovatno odmarati neke igrace. Europu su izborili, a kup bi bio slag na tortu. ocekujem ipak pobjedu Slavije, mada me ne bi iznenadio i bilo koji drugi rezultat
Čelik - Borac do proslog kola je bilo prica, pustit ce Celik, nece pustiti. Celik svakako ne bi pustio i ocekujem sigurnu pobjedu na oprostaju Sabica od aktivne karijere
Zrinjski -Leotar pobjeda Zrinjskog bez puno price
Zvijezda- Orašje nadam se i ocekujem pobjedu Zvijezde.
Laktaši - Sloboda jedna opustena utakmica gdje su sva tri znaka u igri. mada ce Sloboda vjerovatno odmarati svoje glavne igrace za uzvrat kupa.
Željezničar - Travnik po logici pobjeda Zeljeznicara, ali bi se moglo desiti da se rezultat i ne mijenja do kraja i osluskuju ostali rezultati
Posušje - Široki pobjeda Sirokog bez puno pametovanja
Slavija - Sarajevo isto kao i Sloboda i u Slaviji ce vjerovatno odmarati neke igrace. Europu su izborili, a kup bi bio slag na tortu. ocekujem ipak pobjedu Slavije, mada me ne bi iznenadio i bilo koji drugi rezultat
Čelik - Borac do proslog kola je bilo prica, pustit ce Celik, nece pustiti. Celik svakako ne bi pustio i ocekujem sigurnu pobjedu na oprostaju Sabica od aktivne karijere
Zrinjski -Leotar pobjeda Zrinjskog bez puno price
Zvijezda- Orašje nadam se i ocekujem pobjedu Zvijezde.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Slažem se, sreća pa dođe još jedne "neizvjesne" sezone, gdje se eto ga "do zadnjeg kola ništa nije znalo"rob do bagro je napisao/la:nemas sta ni diskutovat o ovoj ligi jer je ona SHIT OD LIGE

Jedva čekam narednu sezonu, Zvijezda puno spremnija dočekuje novu sezonu i borit će se vjerovatno za Evropu.
Doveli smo nekih crnaca, dolazi vjerovatno i Jusuf Dajić, valjda znate o kome je riječ.
Neka ih ba, ali samo pod uslovom da imaju fudbalsku kvalitetu, ako imaju samo tu crnu boju kože, a fudbal im nije jača strana, doviđenja.spaletti je napisao/la:Grad crnacaKnele je napisao/la:Danas sam bio na treningu Zvijezde i osobno popriačo sa par prvotimaca, kažu mi da nema nikakve priče o namještanju, te da Zvijezda jedva čeka subotu da pokaže svoju snagu nad Orašjem.
P.S. Tri crnca (Nigerija) danas na treningu, dva napadača i golman, uskoro dolaze još trojica, ukupno 6...![]()
Ipak, ja se nadam da će se vratiti Jusuf Dajić ove sezone, to je veliki igrač koji je igrao u Videotonu i još jednom klubu u Mađarskoj, Tubize (Belgija), u Koreji itd...
- RK Gradacac
- Kontakt:
Zamolio bih sve tetkice na ovom forumu da kada iznesu neku informaciju da uz istu postave i link ili eventualno neki drugi pouzdani izvor. Jedino tako ce ovaj forum biti ozbiljan...
010 ISN'T JUST A CODE
Na koga se to tačno odnosilo?RK Gradacac je napisao/la:Zamolio bih sve tetkice na ovom forumu da kada iznesu neku informaciju da uz istu postave i link ili eventualno neki drugi pouzdani izvor. Jedino tako ce ovaj forum biti ozbiljan...
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ni na koga licno, nego opcenito na sve...
btw. odnosi se i na mene izmedju ostalog...
010 ISN'T JUST A CODE
Ja sam napisao nezvanično što saznam, tako da...Sve što bude zvanično i provjereno bit će objavljeno između ostalog na portalima, pa tek onda na forumu.RK Gradacac je napisao/la:Ni na koga licno, nego opcenito na sve...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
daj ba kakvo ispadanje Orasja iz lige,nema toga,odose nam bodovi u drugu ligu,necemo se tako igrat
..obustavljaj tu transu kantona kako znate i umijete,Orasje su nam zagarantovani bodovi,plus sat voznje i eto te na gostovanju,dok Velez,otelit se do Mostara,a odozdo nema boda da si ne znam ti ko,iscupaju se ove godine,sad im pustis,valja ih opet cupat slijedece sezone i tako u nedogled,da ce se oni slijedece godine borit za Evropu ili bar sami sebi osigurat opstanak pa hajd rekao bi ja i nek ostanu,al valja ih cupat i slijedece sezone,jos drzavne pare uzimaju,i nama skromnim budzetskim obveznicima uzimaju pare da ostanu u ligi
..Eagles i ostali,nedajte da se vase pare tako trose
..vise vas kosta Velez nego gostovanje do Orasja,al jbg sad ovo sto su meni razlozi ZA Orasje,vama su isti potpuno razlozi ZA Velez,bodovi,gostovanje(tj.ako vas puste na stadion
)

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ponavljam, nije se odnosilo na tebe, nego opcenito na sve.Knele je napisao/la:Ja sam napisao nezvanično što saznam, tako da...Sve što bude zvanično i provjereno bit će objavljeno između ostalog na portalima, pa tek onda na forumu.RK Gradacac je napisao/la:Ni na koga licno, nego opcenito na sve...
Evo kad vec trazis navest cu jedan primjer, recimo Rz88 napise kako je Velez vec kupio bod u Modrici i ako koga zanima da ga pita na PM

Pa gdje to ima? Ja da se pitam za ovakve stvari bi isao ban odmah!
Kad nesto pises napisi od koga si cuo ako nista, i napisi da je mahalska, a ne ja tvrdim, ja znam, bla bla bla...
010 ISN'T JUST A CODE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.