Champions League 2021/2022
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2021/2022
KDB će da sanja Tibu čitav život, oštetio ga je na svim poljima 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Shategabri
- Kontakt:
Utakmica se igra do kraja. 90 minuta + sudijsko.emir_ je napisao/la: ↑05 maj 2022, 10:11Bolje ispast u 1/2 finalu nego izgubit finale![]()
Ne kontam ovo likovanje sretnom preokretu. Real je taraba za City. Izbacili ih prije 2 godine. Hladno. 3 pobjede zaredom imali.
Razumijem skuzere da su odahnuli za finale bez City-a. S druge strane razumijem i simpatizere Reala. Prosli su bolje od sebe. Kako god. Prosli su.
Real je bolja ekipa od Cityja. City ima skuplje igrače i to je to.
Koševo Zapad
Shategabri je napisao/la: ↑05 maj 2022, 11:04Utakmica se igra do kraja. 90 minuta + sudijsko.emir_ je napisao/la: ↑05 maj 2022, 10:11Bolje ispast u 1/2 finalu nego izgubit finale![]()
Ne kontam ovo likovanje sretnom preokretu. Real je taraba za City. Izbacili ih prije 2 godine. Hladno. 3 pobjede zaredom imali.
Razumijem skuzere da su odahnuli za finale bez City-a. S druge strane razumijem i simpatizere Reala. Prosli su bolje od sebe. Kako god. Prosli su.
Real je bolja ekipa od Cityja. City ima skuplje igrače i to je to.

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
- Shategabri
- Kontakt:
Može se reći da je City od anonimnog kluba do redovnog učesnika Lige šampiona koji igra završnice fino napredovao.emir_ je napisao/la: ↑05 maj 2022, 10:20Mozda Chelsea i PSG to nije ali sinoc cista horuk sreca. Potkovana penalom kojeg City-u nikad ne bi svirao.
Ali to ne pije vode. Dalje ide ko da vise golova. Kako ih da, nebitno je. Ovo je 1/2 lige prvaka. Odlucuju cesto takve stvari.
Sama cinjenica da je City bio tu i na sudaru sa Realom je dokaz dobrog rada i 10otogodisnjeg rapidnog razvoja kluba.
Meni dosta. Vidimo se dogodine.![]()
Za trofeje treba baš krvariti i treba biti veliki klub.
City je sinoć igrao sa najvećim na njegovom hramu fudbala.
Inače odličan duel u obje utakmice, epsko polufinale

Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Ne znam šta je smiješno. Bolja ekipa. Bolji tim.Victor je napisao/la: ↑05 maj 2022, 11:08Shategabri je napisao/la: ↑05 maj 2022, 11:04Utakmica se igra do kraja. 90 minuta + sudijsko.emir_ je napisao/la: ↑05 maj 2022, 10:11Bolje ispast u 1/2 finalu nego izgubit finale![]()
Real je bolja ekipa od Cityja. City ima skuplje igrače i to je to.![]()
Ovi imaju skuplje igrače, međutim nemaju jednog Benzemu, Modrića.
I golman je Realov bolji. Što je najbitnije, vidjeli smo taj timski duh kod Citya kad je puklo i kad su primili gol. Raspad sistema.
Real se tri puta na svom stadionu suočio sa ispadanjem i nije se raspao.
Sad vidi jel glupo što se smiješ.
Koševo Zapad
Mentalitet je to.Victor je napisao/la: ↑05 maj 2022, 10:29Al ako mi ista ima mrsko to su ova nakva fudbalska filozofiranja...kaze nije sreca a uvaljali dvije frljoke. Onaj drugi go ne znaju ni oni kako su ga dali...ok svaka cast..al de bgt ohanite sa nakom pricom o taktici i ostalom....90 minuta ste niste javili gledali ste kako ih city gazi i onda ide prica kao sve je tk planirano da zabiju dva u 90![]()
![]()
![]()
Da nisu zabili drugi sad bi hvalili city i pepa, sto i treba biti tako, jedna frljoka ne moze promijeniti igru koja ae desavala na terenu
...a pep je kriv...jer valjda nije bilo 5:0 u zadnjih 5min
Mada sumnjam da ce iko ikada imati mentalitet pobjednika kao Chelsea '12. Jedinstvena ekipa po tom pitanju.
Samo Tibo Kurtoa.
Liverpool bi ispao vec od Intera da nisu imali sreće, tako da nemam nikakve brige za finale. Svakako dosta lakša ekipa za igrati nego City, pogotovo za trenutnu ekipu Reala.
Liverpool bi ispao vec od Intera da nisu imali sreće, tako da nemam nikakve brige za finale. Svakako dosta lakša ekipa za igrati nego City, pogotovo za trenutnu ekipu Reala.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Dva mjeseca poslije, Liverpool je imao sreće protiv Intera, here we go again. 

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Ma jok. Nije mi to cilj.

Nego mi je smijesna ova prica o nekakvom mentalitetu.
Eto pobjedjicki mentalitet je kada Foden i Fernandinho promase prazan gol, kada sudija oprosti Casemiru 2 zuta, kada City napravi 2 glupa penala i sl.
Prije toga kad Messi fuli penal, kad postignu gol nakon ociglednog faula, kada Mendy da loptu Benzemi...
Ako oni budu u poziciji njihovih protivnika prije finala u finalu bit ce prica nismo imali srece, bolja ekipa izgubila i sl.
Naravno da ima i do tog nekog mentaliteta ali smijesno ga je spominjati u ovolikoj mjeri.
Da je tako ne bi ih prosle 3 sezone izbacivali Ajax, City i Chelsea nego bi ih prosli.
Da dobiješ ovakva 3 protivnika u LP sve ti je potrebno, neki igraju protiv Salzburga, Benfice, Villarreala ne mogu proći, glupa priča totalno.
Slušam priču od Februara mjeseca svi žele Madrid u zrijebu, jbt ljudi nikako da shvate
Slušam priču od Februara mjeseca svi žele Madrid u zrijebu, jbt ljudi nikako da shvate

Zadnja izmjena: emir18, dana/u 05 maj 2022, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- wadethegreat
- Kontakt:
Ja ne znam da postoje vise plasticni navijaci od Barsinih i Realovih...
Za koga ti navijas brate, tj. Simpatizujes?wadethegreat je napisao/la: ↑05 maj 2022, 11:51Ja ne znam da postoje vise plasticni navijaci od Barsinih i Realovih...
Sve je to gloryhunting, simpatiziranje stranih klubova. Svi počnu jer u tom trenutku dok su djeca, mladi, taj klub rastura i ima top igrače. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
I takav će napasti malog emira što navija za City, a ne konta da je emir možda dijete pa je u tom trenutku odabrao City kao on Real u danima svog početnog gloryhuntinga. Ne isključujem i onu opciju koju mnogi potenciraju, da je emir ipak samo autističan lik, a ne mlad, ali ko zna. Niko nije ovdje počeo navijati za Real jer ga je babo vodio na Bernabeu i pričao mu o Di Stefanu dok ga je nosio na ramenima, tako da ti definitivno stoji ona da su realovci ipak najveći gloryhunteri.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ne znam brate, ja sam uz svog oca zavolio Real Madrid, tamo negdje u eri prvi galacticosa, prvi dres mi je bi od Figa, pa onda imao Carlosov, Iker mi bio najdraži igrač, u raju vazda volio na golu biti ko fol branim ko Iker, tako to dođe, dosta raje je počelo navijati za Milan zbog generacije Kaka-Sheva u taj vakat.joker90 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 12:10I takav će napasti malog emira što navija za City, a ne konta da je emir možda dijete pa je u tom trenutku odabrao City kao on Real u danima svog početnog gloryhuntinga. Ne isključujem i onu opciju koju mnogi potenciraju, da je emir ipak samo autističan lik, a ne mlad, ali ko zna. Niko nije ovdje počeo navijati za Real jer ga je babo vodio na Bernabeu i pričao mu o Di Stefanu dok ga je nosio na ramenima, tako da ti definitivno stoji ona da su realovci ipak najveći gloryhunteri.
Sarajevo je prva ljubav, i naravno i to je nasljeđe od oca, taj trenutak kad sam prvi puta ušao na Koševo nikad neću zaboraviti.
Što se tiče imenjaka, ne treba suditi, treba imati navijača različitih klubova na forumu zanimljivije je, možda je počeo navijati za City zbog Edina, svako ima svoj neki razlog.
Znao sam da će se pisati mitovi. Dominantni Inter sa nula suteva u okvir gola u prvom meču.
Bože me sačuvaj

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Pensioner26
- Kontakt:
Iduće sezone izrazito isključivi favoriti za osvajanje su City i PSG.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.