FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Velimir Drinić sudi sutra.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
Ma cirkus, evo i ovo za karte, srednjoskolcima dzaba sjever

A licno poznajem srednjoskolca koji je juce otisao u klub da kupi paket sjevera za derbi. Oooooj Ajla majku ti yebem retardiranu...
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pozivamo sve da dolaskom na utakmicu protiv FK Radnik obilježimo godišnjicu povratka na sjever i nastanka parole koja je i danas vodilja naše tribine, a ona glasi: "Mi nikad odustati nećemo!". Parola je sama po sebi dovoljan poziv.
MNON

MNON

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Kako ce znat ko je srednjoskolac ko nije,morajul djeca knjizice nositnapoleon72 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 12:08Ma cirkus, evo i ovo za karte, srednjoskolcima dzaba sjever
A licno poznajem srednjoskolca koji je juce otisao u klub da kupi paket sjevera za derbi. Oooooj Ajla majku ti yebem retardiranu...

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- napoleon72
- Kontakt:
Vjerovatno ce se opet popunjavat obrazac dole ispod istoka, kao sto su protiv Tuzle.popunjavali ovi iz osnovnih skola, pa s tim papirom na taj ulaz gdje je dzaba.miky_hz je napisao/la: ↑05 maj 2022, 12:40Kako ce znat ko je srednjoskolac ko nije,morajul djeca knjizice nositnapoleon72 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 12:08Ma cirkus, evo i ovo za karte, srednjoskolcima dzaba sjever
A licno poznajem srednjoskolca koji je juce otisao u klub da kupi paket sjevera za derbi. Oooooj Ajla majku ti yebem retardiranu...![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Moraju sa razrednicom, ako nema razrednice neka druga profosorica ili profesor uz saglasnost razrednice da budu umjeso nje.miky_hz je napisao/la: ↑05 maj 2022, 12:40Kako ce znat ko je srednjoskolac ko nije,morajul djeca knjizice nositnapoleon72 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 12:08Ma cirkus, evo i ovo za karte, srednjoskolcima dzaba sjever
A licno poznajem srednjoskolca koji je juce otisao u klub da kupi paket sjevera za derbi. Oooooj Ajla majku ti yebem retardiranu...![]()
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Samo da dodam otvoren je i besplatan parking kod rampe ulaza na ginekologiju i pedijatriju.MortemHz je napisao/la: ↑05 maj 2022, 11:54FK Sarajevo je za sve navijače obezbijedio besplatan parking ispred istočne tribine stadiona, u saradnji sa Centrom za sport i rekreaciju.
Dva sata prije utakmice družimo se, igramo i zabavljamo u "Bordo kids korneru" koji je namijenjen za naše najmlađe navijače i u kojem vas očekuju brojna iznenađenja.
Na istom prostoru, baš kao i uoči prethodnih utakmica, biće postavljen štand na kojem će biti moguće obaviti učlanjenje ili obnoviti svoju članarinu, kao i kupiti neke od sjajnih proizvoda iz bogatog asortimana Bordo Fan Shop-a.
Svim osnovcima biće omogućen besplatan ulaz na zapadnu tribinu na ulaz A3, dok će ulaz na sjevernu tribinu biti besplatan za srednjoškolce.
SVI NA KOŠEVO!
Pa eto ko neće gužvu na platou ispred stadiona, da znate.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Nisam propustio tekmu ove sezoni ni u kupu ni u ligi ali mi se sutra nikako ne ide na tekmu hahahahahahaha. A zbog cijena karti jos manje i na derbi. Najvjerovatnije cu otici u kafić i pogledati tekme, bar me duplo manje izađe.
Al stvarno , evo kupis sad paket za Sjever izadje te 8 KM ustedis 2 KM , Istok 15 KM usteda 1KM, Zapad te isto izadje 20 KM za 2 tekme. Ovo je za clanove dobar potez , jos besplatno za osnovce i srednjoskolce , mozda je los tajming zbog rezultata za neclanove ali sve u svemu ok cijene za paket clanovima.
Nema knjižica više samo uvjerenjamiky_hz je napisao/la: ↑05 maj 2022, 12:40Kako ce znat ko je srednjoskolac ko nije,morajul djeca knjizice nositnapoleon72 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 12:08Ma cirkus, evo i ovo za karte, srednjoskolcima dzaba sjever

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ljudi dragi polusezonska 35 KM za istok kupis i miran ne dotice te ovo
- JavierBosnia
- Kontakt:
Gdje je polusezonska? Sa njom te ovog proljeca utakmica dodje manje vise 3.5 KMSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑05 maj 2022, 13:22Nisam propustio tekmu ove sezoni ni u kupu ni u ligi ali mi se sutra nikako ne ide na tekmu hahahahahahaha. A zbog cijena karti jos manje i na derbi. Najvjerovatnije cu otici u kafić i pogledati tekme, bar me duplo manje izađe.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Evo nas vrli trener rece da smo bolji bili i od kita citya i bojca, a izgubili. Najavio je zlatni maj daj boze, al ja bi prije rekao da cemo mi bit 7 na tabeli 29 uz tesko kantanje u finalu kupa..
Krste situacija je dogovorena i rezisirana jer trener kao sto rece nezna sto gubi kad totalno dominira protivnika, pa eto sad da utegne disciplinu.. krsto je igrac pudlica Ismirov kad mu kazu da cisti kopacke on radi, kad mu narede da pokupi smece oko stadiona on to radi covjek je alatka i sve drugo osim igraca
Ubacit dzenana da vodi utakmicu u kupu bh, ovog siptara poslat da pravi ajvar i kifle
Krste situacija je dogovorena i rezisirana jer trener kao sto rece nezna sto gubi kad totalno dominira protivnika, pa eto sad da utegne disciplinu.. krsto je igrac pudlica Ismirov kad mu kazu da cisti kopacke on radi, kad mu narede da pokupi smece oko stadiona on to radi covjek je alatka i sve drugo osim igraca
Ubacit dzenana da vodi utakmicu u kupu bh, ovog siptara poslat da pravi ajvar i kifle
da se borimo za titulu ove cijene su ok ali posto smo rupa jedna obicna ovo je presmjesno. Ako nista trebali su penzionerima dati besplate karte. Ko Mirvica savjetuje blago nam se. Ko moze neka dodje i dati podrsku momcima
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ma ovo je cirkus s ovim terminima više... Ne mogu da vjerujem da klubovi nisu ni pokušali da se pobune protiv ovoga. Yebi ga, lakše napisati malo nas je...
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Uzmes brate polusezonsku i miran si pola godine,ne moras nista trcati po karte maksuz,nema srkleta.A kad podjelis sa brojem utakmica na koje mozes otici(u ovom slucaju 35:9)karta za svaku utakmicu izadje te malo jace od 3.5KMnapoleon72 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 11:17Jest mi puno. Jesam clan al zivim na lokaciji geografski dijametralno suprotnoj ulici Marsala Tita, radim van grada Sarajeva. Radim u utorak i kako mislis da stignem i kupim kartu pa odem na utakmicu? 15 KM mi je puno jer zbog te lokacije mi je i Kosevo podaleko pa moram i goriva nasut. Jbg, nisam babin sin ni uhljeb na drzavnim jaslama nego gulim kod privatnika. Boli me qrac sto je vjeciti derbi, rekao bi covjek da se borimo za titulu sa Zeljom i da ce pobjednik i sampion lige nabit koeficijent pa naredne sezone igrat grupe LP protiv Reala, pa se neki hajp dize i cijene rastu. Bilo protiv Tuzle 5 hiljada jer je bilo 2000 djece, i ocekivali smo svi pobjedu i tijesnu borbu za trece mjesto. Sad nas i oni i Borac ohladise, ko ce ti doc na tekmu u ovim uslovima? Nabijem ih na qrac sebicni, sve od Ajle do Mirvica. Kae podrzi, dodji, malo nas je. Nek nas je malo, nek se Bogu zahvale pa ima jos bolesnika da gledaju i prate ovo.
Ja nisam uzeo tu kartu samo iz razloga sto volim skupljati karte iz svake sezone.
Razumijem tebe i slicne.Jbg nije jednostavno kad daleko zivis,i ja sam nekada zivio 25km od stadiona(hvala Bogu sad je puno blize),ali i prije sam se trudio da stignem na sto vise utakmica.
Meni je glupo sto se konstantno trazi dlaka u jajetu.Prvo je bilo radni dan,hajd dobro to donekle razumijem.I ja nekada moram dobro se poturditi i raditi par dana vise sati da bi dobio taj dan slobodan.Onda i kad se stavi utakmica vikendom izgovor je termin.Pa onda vrijeme.A evo sada izgovor su cijene karata koje su cak jeftinije u ovom setu nego sto bi pojedinacno platili.
Ne razumijem,jel raja konta ako su izgubili 3 utakmice da ce sad mjesec dana biti slobodan ulaz??Mora i klub od necega da opstane.Kad nema Evrope od cega ako ne od karata?
Svi bi svake godine pehare i svaki rok po 5 pojacanja klase Avramovskog a dodju samo na Evropske i derbi.Cak i derbi im vise nije interesantan.Bitno je da je 30k doslo protiv Celtica...
Koliko god da lose igraju ja cu uvijek doci.Ove sezone samo sam fulio prvo kolo protiv Tuzle City.Neki dan poslije Tuzle sam odlucio da je to to ove sezone ali posto nisam propustio Ljubic i Igman 2x radnim danom,necu ni ove 2 i dat cu podrsku do kraja sezone.Naravno svako ko je u mogucnosti i financijskoj i zbog posla isto je duzan.
Problem nisu ljudi koji daleko zive nego oni koji su 5 min od stadiona i opet traze izgovore.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, Tatamata1946 i 41 gost.