https://twitter.com/ESPNFC/status/15218 ... pHFg&s=19
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑04 maj 2022, 22:34Nema madrid za cim da zali,nadigrani su u potpunosti u oba meca
Veci otpor je pruzio villareal
Kako se zvao Atletiko tada?qaa18 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 03:33Eto ja ti navedem sve sto se moze pronaci o spanskpj ligi, o vezi franka i njegovih pulena tipa santiago bernabe i ti opet bilo je drugih takmicenja, neka takmicenja al ne mozes poreci malverzacije tog rezima i povezice s real madridom i pranje novca 2001. I razne druge nepravilnosti u toj zemlji pod diktaturom franka, znaci njegov rezim, ne mora biti direkt on al njegov rezim fasisticki rezim je ucinio da klub bude produzena ruka u evropi, pa atletiku su promjenili ime, pa barsu prisilili da izgubi u kupu nakon 3-0 u prvom mecu, pa di stefano itd itd, znaci radili su isto sto i roman nacista s celsijem i arapi naftasi sa sitijem i psgom a sad i njukom. To su cinjenice, kakva te mrznja chief spopala, bas meni bitno mrziti real ili celsi, osnivali su ih ljudi s plemenitim ciljem i idejom a to sto ih je vlast i politika uprljala je druga stvar, pa u komsiluku ste imali dinamo z aka croatia kad su rijeci oteli titulu, pa obilic u srbiji, kad je to bilo moguce prije 20 godina, mozes misliti sta je frankov rezim radio prije 70, 60, 50. To je cinjenica, ne mrznja.
Hit mi je "proslava" Carla i Marcela nakon drugog gola. Kao ono, očekivano. Treći gol u mreži Las Palmasa ili tako nešto
HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 23:242019
2020
2021
I sada ponovo
2022
Njemacka skola fudbala![]()
Kakav luzerski mentalitet, nije ni cudo sto te roditelji ne vole.emir_ je napisao/la: ↑05 maj 2022, 10:11Bolje ispast u 1/2 finalu nego izgubit finale![]()
Ne kontam ovo likovanje sretnom preokretu. Real je taraba za City. Izbacili ih prije 2 godine. Hladno. 3 pobjede zaredom imali.
Razumijem skuzere da su odahnuli za finale bez City-a. S druge strane razumijem i simpatizere Reala. Prosli su bolje od sebe. Kako god. Prosli su.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.