FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bice tesko biti prvak. Borac ima utakmicu manje ako dobije ima isto ko mi 41 boda.Sloboda ima 39 i sada igra protiv Zrinjskog. i mi jos protiv Borac, Sloboda i Zvijezda. 3 teske utakmice + Zeljo BL
To se sada jos ne zna. ali za 80% igrat ce sampion u lp. Zeljo, Zrinjski i sada Zvijezda igrali su. samo naravno kad smo mi bili sampioni nismo igrali. sto se gleda koeficijent lige.
sto vise sampion a tima + u19 tima sve bolje za nasu ligu.
sto vise sampion a tima + u19 tima sve bolje za nasu ligu.
Sjecam se toga da mi maleri samo nismo igrali , zato pitam.
Dzaba vam se nadat, onaj Gico je umobolna osoba, sta je danas uradio na utakmici Zvjezda 09 - Zrinjski je da natjera nekog na ubojstvo. Na stranu sve, al brate sto je previse previse je.
Borac to uzima nazalost.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
jel moguce da je sudijska lakrdija i u juniorima
pa borcu se silji u pionirskoj ligi haaha a ne u juniorskojBegovicRamiz je napisao/la: ↑05 maj 2022, 00:14jel moguce da je sudijska lakrdija i u juniorima

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- napoleon72
- Kontakt:
Boga mi nezadovoljstvo vlada zbog cijena ulaznica, mogla bi na derbiju premija bit 3-4 milje navijaca...
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
-
- Kontakt:
Kako nije, pa sve gdje postoji veći interes u korist Borca, a veći interes u ovom slučaju je nastupanje u omladinskoj UEFA ligi, naći će se i način da se Borac "zaštiti".
Meni za Vicka Gicka Dodicka Lucka najbolje ide ona recenica iz 1463.godine koja nazalost skoro pa savrseno objasnjava danasnju ujedinjenu sutnju prema doticnom i njegovoj vladavini i prema razjedinjenosti insana na trbinama, jeste recenica “Bosna šaptom pade”.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa brate, mora se dublje zavući ruka u džep za dosadašnje bravure naših balerinanapoleon72 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 09:00Boga mi nezadovoljstvo vlada zbog cijena ulaznica, mogla bi na derbiju premija bit 3-4 milje navijaca...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neće biti ispod 7Knapoleon72 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 09:00Boga mi nezadovoljstvo vlada zbog cijena ulaznica, mogla bi na derbiju premija bit 3-4 milje navijaca...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ma bit ce vise sigurno.Protiv Tuzle i Posusja je bilo oko 4000napoleon72 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 09:00Boga mi nezadovoljstvo vlada zbog cijena ulaznica, mogla bi na derbiju premija bit 3-4 milje navijaca...
Realno i narod malo preserava.Svi bi sve guzovace i za dj.Pa bio vam je prosli derbi besplatan ulaz,bio nam je na Grbavici besplatan ulaz,bilo protiv Igmana besplatno+i ovaj derbi su nam sa setom ulaznica maksimalno pojeftinili.Jel vam malo?
Ko nije clan karta ne treba nikad da bude ispod 15-20 KM
Ako vam je puno 8/14 KM za 2 utakmice(jedna je vjeciti derbi)onda ne znam.
Dobar termin,koliko vidim nema kise.Uz pobjedu sutra ocekujem na derbiju bar 7000 nasi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vasoski: April je bio loš, neka maj bude zlatan, a Velkoski nije izbačen iz kluba!
Tim povodom sutrašnji meč najavili su šef struke bordo kluba Aleksandar Vasoski te prvotimac Darko Lazić.
“Sutra je utakmica koju moramo dobiti. Takav pristup mora biti od prve minute. April je bio loš na rezulatskom planu, očekuje da maj bude zlatni. Motivisani smo i spremni da odigramo do kraja kako treba i poboljšamo utisak. Osim Avramovskog svi su zdravi, a sve naše misli su okrenute petku i meču sa Radnikom“, kazao je Vasoski u uvodom obraćanju.
Riječ je dobio i Lazić.
“Bitna utakmica zbog samopouzdanja pred utakmicu sa Željezničarom i finale Kupa. Moramo odigrati kvalitetno i naravno slaviti“.
Tri utakmice – tri poraza, bordo tim ne igra dobro, nije postigao ni pogodak.
“Normalno je izgubiti, loše odigrati, a mi smo u nekim utakmicama bolji, ali ne možemo da poentiramo kada je najpotrebnije. Možda je problem u psihologiji. Nadam se da je ta faza iza nas“.
Derbi je odmah narednog utorka.
“Imamo četiri dana da se odmorimo do derbija, nećemo čuvati igrače. Napravit ćemo neki miks, podijelit ćemo minutažu. Mi mislimo samo na sutra, potrebna nam je pobjeda za samopouzdanje. Nogometaš živi od samopouzdanja“.
Atmosfera u ekipi, Velkoski je suspendovan.
“Čitavu nedjelju smo govorili o disciplini. Krste je pogriješio, ja sam ga udaljio od ekipe zbog ponašanja, ali on nije izbačen iz kluba. Prvi sam mu čestitao kada je ušao u deset najboljih strijelaca, ali pravila su za sve ista. Do daljnjeg je udaljen iz ekipe, no nije izbačen iz kluba. Mislim da će uskoro opet biti sa nama“.
Dodao je da je Suljić spreman, te da zbog kartona neće biti Dala Varešanovića.
Tim povodom sutrašnji meč najavili su šef struke bordo kluba Aleksandar Vasoski te prvotimac Darko Lazić.
“Sutra je utakmica koju moramo dobiti. Takav pristup mora biti od prve minute. April je bio loš na rezulatskom planu, očekuje da maj bude zlatni. Motivisani smo i spremni da odigramo do kraja kako treba i poboljšamo utisak. Osim Avramovskog svi su zdravi, a sve naše misli su okrenute petku i meču sa Radnikom“, kazao je Vasoski u uvodom obraćanju.
Riječ je dobio i Lazić.
“Bitna utakmica zbog samopouzdanja pred utakmicu sa Željezničarom i finale Kupa. Moramo odigrati kvalitetno i naravno slaviti“.
Tri utakmice – tri poraza, bordo tim ne igra dobro, nije postigao ni pogodak.
“Normalno je izgubiti, loše odigrati, a mi smo u nekim utakmicama bolji, ali ne možemo da poentiramo kada je najpotrebnije. Možda je problem u psihologiji. Nadam se da je ta faza iza nas“.
Derbi je odmah narednog utorka.
“Imamo četiri dana da se odmorimo do derbija, nećemo čuvati igrače. Napravit ćemo neki miks, podijelit ćemo minutažu. Mi mislimo samo na sutra, potrebna nam je pobjeda za samopouzdanje. Nogometaš živi od samopouzdanja“.
Atmosfera u ekipi, Velkoski je suspendovan.
“Čitavu nedjelju smo govorili o disciplini. Krste je pogriješio, ja sam ga udaljio od ekipe zbog ponašanja, ali on nije izbačen iz kluba. Prvi sam mu čestitao kada je ušao u deset najboljih strijelaca, ali pravila su za sve ista. Do daljnjeg je udaljen iz ekipe, no nije izbačen iz kluba. Mislim da će uskoro opet biti sa nama“.
Dodao je da je Suljić spreman, te da zbog kartona neće biti Dala Varešanovića.
- napoleon72
- Kontakt:
Jest mi puno. Jesam clan al zivim na lokaciji geografski dijametralno suprotnoj ulici Marsala Tita, radim van grada Sarajeva. Radim u utorak i kako mislis da stignem i kupim kartu pa odem na utakmicu? 15 KM mi je puno jer zbog te lokacije mi je i Kosevo podaleko pa moram i goriva nasut. Jbg, nisam babin sin ni uhljeb na drzavnim jaslama nego gulim kod privatnika. Boli me qrac sto je vjeciti derbi, rekao bi covjek da se borimo za titulu sa Zeljom i da ce pobjednik i sampion lige nabit koeficijent pa naredne sezone igrat grupe LP protiv Reala, pa se neki hajp dize i cijene rastu. Bilo protiv Tuzle 5 hiljada jer je bilo 2000 djece, i ocekivali smo svi pobjedu i tijesnu borbu za trece mjesto. Sad nas i oni i Borac ohladise, ko ce ti doc na tekmu u ovim uslovima? Nabijem ih na qrac sebicni, sve od Ajle do Mirvica. Kae podrzi, dodji, malo nas je. Nek nas je malo, nek se Bogu zahvale pa ima jos bolesnika da gledaju i prate ovo.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Dakle opet ide odluka, slusa se reakcija pa onda ide korigovanje.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ide šok posjeta za derbi. Oj, Ajla, odnijela te voda...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MaroonBjelave
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 11:17Jest mi puno. Jesam clan al zivim na lokaciji geografski dijametralno suprotnoj ulici Marsala Tita, radim van grada Sarajeva. Radim u utorak i kako mislis da stignem i kupim kartu pa odem na utakmicu? 15 KM mi je puno jer zbog te lokacije mi je i Kosevo podaleko pa moram i goriva nasut. Jbg, nisam babin sin ni uhljeb na drzavnim jaslama nego gulim kod privatnika. Boli me qrac sto je vjeciti derbi, rekao bi covjek da se borimo za titulu sa Zeljom i da ce pobjednik i sampion lige nabit koeficijent pa naredne sezone igrat grupe LP protiv Reala, pa se neki hajp dize i cijene rastu. Bilo protiv Tuzle 5 hiljada jer je bilo 2000 djece, i ocekivali smo svi pobjedu i tijesnu borbu za trece mjesto. Sad nas i oni i Borac ohladise, ko ce ti doc na tekmu u ovim uslovima? Nabijem ih na qrac sebicni, sve od Ajle do Mirvica. Kae podrzi, dodji, malo nas je. Nek nas je malo, nek se Bogu zahvale pa ima jos bolesnika da gledaju i prate ovo.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FK Sarajevo je za sve navijače obezbijedio besplatan parking ispred istočne tribine stadiona, u saradnji sa Centrom za sport i rekreaciju.
Dva sata prije utakmice družimo se, igramo i zabavljamo u "Bordo kids korneru" koji je namijenjen za naše najmlađe navijače i u kojem vas očekuju brojna iznenađenja.
Na istom prostoru, baš kao i uoči prethodnih utakmica, biće postavljen štand na kojem će biti moguće obaviti učlanjenje ili obnoviti svoju članarinu, kao i kupiti neke od sjajnih proizvoda iz bogatog asortimana Bordo Fan Shop-a.
Svim osnovcima biće omogućen besplatan ulaz na zapadnu tribinu na ulaz A3, dok će ulaz na sjevernu tribinu biti besplatan za srednjoškolce.
SVI NA KOŠEVO!
Dva sata prije utakmice družimo se, igramo i zabavljamo u "Bordo kids korneru" koji je namijenjen za naše najmlađe navijače i u kojem vas očekuju brojna iznenađenja.
Na istom prostoru, baš kao i uoči prethodnih utakmica, biće postavljen štand na kojem će biti moguće obaviti učlanjenje ili obnoviti svoju članarinu, kao i kupiti neke od sjajnih proizvoda iz bogatog asortimana Bordo Fan Shop-a.
Svim osnovcima biće omogućen besplatan ulaz na zapadnu tribinu na ulaz A3, dok će ulaz na sjevernu tribinu biti besplatan za srednjoškolce.
SVI NA KOŠEVO!
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Hajdeee, rimljanin90 i 28 gostiju.