Champions League 2021/2022
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Champions League 2021/2022
Monaco
Lyon
Tottenham
Real
4 ispadanja iz LP koja Pep nije smio dozvoliti, a ono sto je najgore izgleda da ne uci uopste iz gresaka
Lyon
Tottenham
Real
4 ispadanja iz LP koja Pep nije smio dozvoliti, a ono sto je najgore izgleda da ne uci uopste iz gresaka
Don't believe the hype.
Da skratimo taj Pep mit, jednostavno s onim rosterom City-a protiv ovog rostera Reala ti ne smiješ da ispadneš i tu sva priča prestaje. Volim ga, hvala mu, al' je dobrano podbacio. Nema više one Barce, sad da 2 milijarde u transfere gurne neće je napravit'.
Aman covjece, eto uspjeh osvojiti titulu u spaniji nekome ko se zove real ili barsa, pa to je fakat farsa, osim toga to su dva kluba koji imaju najveci monopol u svom okruzenju, nekad je to bio samo real, realu jedna titula u ligi je manje-vise svejedno , a u lp bas i nije, tako da ce biti i tu pritisak.emir18 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 01:17Ima Real super kup spremljen već, a itekako je dovoljno niko nije ni slutio da će osvojiti ligu sa +15 i igrati finale LP, proći PSG, Chelsea i City.qaa18 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 01:15Pa isti je k i realu, jel im liga dovoljna u ovakvoj sezoni i nakon izbacivanja naftasa, rusa i petrolejasa???
A liga im je bila smijesna od januara, tj bila je osvojena, bice pritiska na fasiste da osvoje i lp, nije da nece, a onda ide pjesma: svi su nasi snovi isti dok su oko nas fasisti.
Sve u svemu tranzicija prošla bolje nego je iko očekivao.
To sto su suci pogurali ne svirajuci faul na dinarumi, ne dodjeljivanjem ociglednih kartona kazemiru veceras i ppnostavanjem alonsu cistog gola za 0-4 je prica koja prati real oduvijek, bili i ostali povladjivani od sudaca i uefe, a u spaniji pod upravljanjem i patronatom fasistickog vodje franka vedrili i oblacili za njegove vladavine.
Imajuci sve to u vidu za real dosta toga nije uspjeh jer je zaradjeno na krvi neduznih zbog franka i na sudackoj nesposobnosti veliki broj puta a na racun kredita "velikih igraca".
CPOJ
Ovo je za timove koji igraju LP.
Čitao sam i ja da će Pep samljeti Real, pa evo smijem se već 2 sata

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Nail for Real
- Kontakt:

Redsima su se vec pocele tresti gace a City se ni ohladio kako treba nije

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Na stranu suludi eksperimenti sa sastavom, čovjek ne zna kad treba umrtvit utakmicu. Njegove ekipe nakon povoljnog rezultata sumanuto napadaju, a odbrambena linija stoji neobjašnjivo visoko. Čovjek nema pravu reakciju u ključnim momentima utakmice i to ga je koštalou svakoj važnoj utakmici LP.Felixians4 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 01:23branio sam guardiolu od istih,no to više ne radim još od ispadanja od monaca ili tottenhama. daleko od toga da ga ne držim za jednog od najutjecajnijih stručnjaka ako ne i po tome na prvom mjestu,otkad pratim,a to je iz dječačkih dana skoro 2 dekade,no što je previše,previše je.
ovdje je tema champions league,a on u bayernu i cityu ima sramotna i nevjerojatna ispadanja. s bayernom imao al-pari sastave suparnicima kada je pušio polufinala od španjolskog tria real madrid(0-5 ukupno),barca 3-5 ukupno te atleti na gol u gostima. ako su protivnici i bili jači,ni približno koliko je on vodio kvalitetnije sastave u odnosu na lyon,tottenham i monaco sa cityem. i što je najjače,masno u uzvratu je bio pred prolazom gotovo svaki put osim baš prve sezone s bavarcima protiv real madrida. no zato je danas imao prigodu konačno opet dočekati smjestiti ga mrskom rivalu,a kad ono... u 90. i 91.minuti primi komade za produžetak od mladog brazilca i u produžetku daruju penal,out,adios.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ja nekad znam trolati loše, ali ovo je vrh.qaa18 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 01:28Aman covjece, eto uspjeh osvojiti titulu u spaniji nekome ko se zove real ili barsa, pa to je fakat farsa, osim toga to su dva kluba koji imaju najveci monopol u svom okruzenju, nekad je to bio samo real, realu jedna titula u ligi je manje-vise svejedno , a u lp bas i nije, tako da ce biti i tu pritisak.emir18 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 01:17Ima Real super kup spremljen već, a itekako je dovoljno niko nije ni slutio da će osvojiti ligu sa +15 i igrati finale LP, proći PSG, Chelsea i City.qaa18 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 01:15
Pa isti je k i realu, jel im liga dovoljna u ovakvoj sezoni i nakon izbacivanja naftasa, rusa i petrolejasa???
A liga im je bila smijesna od januara, tj bila je osvojena, bice pritiska na fasiste da osvoje i lp, nije da nece, a onda ide pjesma: svi su nasi snovi isti dok su oko nas fasisti.
Sve u svemu tranzicija prošla bolje nego je iko očekivao.
To sto su suci pogurali ne svirajuci faul na dinarumi, ne dodjeljivanjem ociglednih kartona kazemiru veceras i ppnostavanjem alonsu cistog gola za 0-4 je prica koja prati real oduvijek, bili i ostali povladjivani od sudaca i uefe, a u spaniji pod upravljanjem i patronatom fasistickog vodje franka vedrili i oblacili za njegove vladavine.
Imajuci sve to u vidu za real dosta toga nije uspjeh jer je zaradjeno na krvi neduznih zbog franka i na sudackoj nesposobnosti veliki broj puta a na racun kredita "velikih igraca".

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Da je Pep imao igrace Reala a Ancelotti Citya očekivao bih prolaz u hendikepu Pepov. Dosta se igrača uzdize jer su u Pepovom sistemu a u dosta drugih ekipa nebi ni bili u prvih XI. Evo npr Dias nocas, lik je odigrao katastrofalno znači i diže ga se da je dobar stoper samo zbog toga sto Pepove ekipe imaju dosta visok posjed pa nema puno prilika da se vidi da lik nije nista bolji od Ederahazarder je napisao/la: ↑05 maj 2022, 01:27Da skratimo taj Pep mit, jednostavno s onim rosterom City-a protiv ovog rostera Reala ti ne smiješ da ispadneš i tu sva priča prestaje. Volim ga, hvala mu, al' je dobrano podbacio. Nema više one Barce, sad da 2 milijarde u transfere gurne neće je napravit'.
Prekorece se priča, kako kome odgovara, zanimljivonerkolfc je napisao/la: ↑05 maj 2022, 01:32Da je Pep imao igrace Reala a Ancelotti Citya očekivao bih prolaz u hendikepu Pepov. Dosta se igrača uzdize jer su u Pepovom sistemu a u dosta drugih ekipa nebi ni bili u prvih XI. Evo npr Dias nocas, lik je odigrao katastrofalno znači i diže ga se da je dobar stoper samo zbog toga sto Pepove ekipe imaju dosta visok posjed pa nema puno prilika da se vidi da lik nije nista bolji od Ederahazarder je napisao/la: ↑05 maj 2022, 01:27Da skratimo taj Pep mit, jednostavno s onim rosterom City-a protiv ovog rostera Reala ti ne smiješ da ispadneš i tu sva priča prestaje. Volim ga, hvala mu, al' je dobrano podbacio. Nema više one Barce, sad da 2 milijarde u transfere gurne neće je napravit'.

Lik je dobio sve što je htio, niko nema mogućnosti kao Pep, Kloop da ima ovakve novce bi dominirao godinama u EPL.
Umrtvio je lik utakmicu nakon gola, imao jos 2 zicera u 87oj minuti i onda se desio preokret. Prvi gol greska kompletne odbrane, od Cancela koji pusta Benzemu da vrati loptu u sredinu preko Diasa koji nije ispratio Rodryja i na kraju Edersona koji jednostavno nije smio dopustiti da mu Rodry pokupi loptu u petercu. Drugi gol opet greska stopera, prvo pic.koliki Asensio kaci centsrsut Danija i onda Rodry onako slabasan skace i daje gol glavom. U produzecima je ekipa jednostavno mentalno pala kao i bilo koja druga nakon onakvog preokreta. Chelseau i PSGu se desila ista stvar. Pep je sasvim korektno odradio ovaj dvomec, razliku je napravio mentalitet najveceg kluba galaksije kao i mnogo puta do sada.
Nek svako navija koga voli, al ja sam antifasista, samo sam ti iznio nekoliko cinjenica iz zivota tvog real madrida koje ti kao navijac bi trebao ali ipak ne znas, mozda jos nisi ucio u skoli o generalu franku, al uskoro ce to u 9. Razredu.emir18 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 01:30Ja nekad znam trolati loše, ali ovo je vrh.qaa18 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 01:28Aman covjece, eto uspjeh osvojiti titulu u spaniji nekome ko se zove real ili barsa, pa to je fakat farsa, osim toga to su dva kluba koji imaju najveci monopol u svom okruzenju, nekad je to bio samo real, realu jedna titula u ligi je manje-vise svejedno , a u lp bas i nije, tako da ce biti i tu pritisak.
![]()
![]()
![]()
CPOJ
Učili su nas u soli da smo nastali od majmuna pa to je i budali jasno da to nije slučaj, nemaš pojma o toj priči tako da smiri hormone malo, istraži to fino čovjek si imaš razum, pa dođi pričati o Franku i njegovoj ulogi u Madridu, nema potrebe da te educiram uradi to sam, odrastao si čovjek jel.qaa18 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 01:36Nek svako navija koga voli, al ja sam antifasista, samo sam ti iznio nekoliko cinjenica iz zivota tvog real madrida koje ti kao navijac bi trebao ali ipak ne znas, mozda jos nisi ucio u skoli o generalu franku, al uskoro ce to u 9. Razredu.emir18 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 01:30Ja nekad znam trolati loše, ali ovo je vrh.qaa18 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 01:28
Aman covjece, eto uspjeh osvojiti titulu u spaniji nekome ko se zove real ili barsa, pa to je fakat farsa, osim toga to su dva kluba koji imaju najveci monopol u svom okruzenju, nekad je to bio samo real, realu jedna titula u ligi je manje-vise svejedno , a u lp bas i nije, tako da ce biti i tu pritisak.
![]()
![]()
![]()
Ja pohađao 8 razreda, dobar fazon umalo ti je uspio

Ne okrecem ja pricu ja sam ovo pisao i u toku prve tekme. Madrid ima bolje igrace, to sto su Cityu skuplji meni nista ne znači.emir18 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 01:33Prekorece se priča, kako kome odgovara, zanimljivonerkolfc je napisao/la: ↑05 maj 2022, 01:32Da je Pep imao igrace Reala a Ancelotti Citya očekivao bih prolaz u hendikepu Pepov. Dosta se igrača uzdize jer su u Pepovom sistemu a u dosta drugih ekipa nebi ni bili u prvih XI. Evo npr Dias nocas, lik je odigrao katastrofalno znači i diže ga se da je dobar stoper samo zbog toga sto Pepove ekipe imaju dosta visok posjed pa nema puno prilika da se vidi da lik nije nista bolji od Ederahazarder je napisao/la: ↑05 maj 2022, 01:27Da skratimo taj Pep mit, jednostavno s onim rosterom City-a protiv ovog rostera Reala ti ne smiješ da ispadneš i tu sva priča prestaje. Volim ga, hvala mu, al' je dobrano podbacio. Nema više one Barce, sad da 2 milijarde u transfere gurne neće je napravit'.
Lik je dobio sve što je htio, niko nema mogućnosti kao Pep, Kloop da ima ovakve novce bi dominirao godinama u EPL.
Zanimljivo je kako se samo Pepu prigovara i ucitavaju ove stvari.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 01:27Monaco
Lyon
Tottenham
Real
Npr. Pochettinu na jednu od najskupljih ekipa Evrope koja je vec imala Marqinhosa, Veratija, Di Mariju, Neymara, Mbappea i slicne - gazda dovede Messija, Ramosa, Hakimija, Donarumu, Wijnalduma....i ispadnu u osmini od istog protivnika kao City.
Ne vidjeh ovaku pricu za Mauricia.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
I plus glup start Diasa koji bez razloga ulijeće igraču koji je leđima okrenut prema golu.Epidaurus je napisao/la: ↑05 maj 2022, 01:35Umrtvio je lik utakmicu nakon gola, imao jos 2 zicera u 87oj minuti i onda se desio preokret. Prvi gol greska kompletne odbrane, od Cancela koji pusta Benzemu da vrati loptu u sredinu preko Diasa koji nije ispratio Rodryja i na kraju Edersona koji jednostavno nije smio dopustiti da mu Rodry pokupi loptu u petercu. Drugi gol opet greska stopera, prvo pic.koliki Asensio kaci centsrsut Danija i onda Rodry onako slabasan skace i daje gol glavom. U produzecima je ekipa jednostavno mentalno pala kao i bilo koja druga nakon onakvog preokreta. Chelseau i PSGu se desila ista stvar. Pep je sasvim korektno odradio ovaj dvomec, razliku je napravio mentalitet najveceg kluba galaksije kao i mnogo puta do sada.
Odma prije penala pustaju Camavingu do sesnaesterca da vodi loptu.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 05 maj 2022, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Brat moj, Poce je dokazani luzer, a Pep pobjednik bar dok je vodio Barcu, bezveze ti je usporedba.let3 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 01:42Zanimljivo je kako se samo Pepu prigovara i ucitavaju ove stvari.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 01:27Monaco
Lyon
Tottenham
Real
Npr. Pochettinu na jednu od najskupljih ekipa Evrope koja je vec imala Marqinhosa, Veratija, Di Mariju, Neymara, Mbappea i slicne - gazda dovede Messija, Ramosa, Hakimija, Donarumu, Wijnalduma....i ispadnu u osmini od istog protivnika kao City.
Ne vidjeh ovaku pricu za Mauricia.
Poce je dobio 1 sezonu da uigra taj tim, to ne znam ko bi mogao uspjeti, lik nema autoritet, jedino Zidan na ime da bi uspio nešto.
Kako bolan brate, City na 8 od 11 pozicija ima boljeg igrača, ja kao kleti katalonac sam gledao skoro sve tekme Reala ove sezone i odbranu su im redovno razvlačili likovi renomea Nemanje Bilbije, ovo je City morao da završi u prvoj utakmici.nerkolfc je napisao/la: ↑05 maj 2022, 01:42Ne okrecem ja pricu ja sam ovo pisao i u toku prve tekme. Madrid ima bolje igrace, to sto su Cityu skuplji meni nista ne znači.emir18 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 01:33Prekorece se priča, kako kome odgovara, zanimljivonerkolfc je napisao/la: ↑05 maj 2022, 01:32
Da je Pep imao igrace Reala a Ancelotti Citya očekivao bih prolaz u hendikepu Pepov. Dosta se igrača uzdize jer su u Pepovom sistemu a u dosta drugih ekipa nebi ni bili u prvih XI. Evo npr Dias nocas, lik je odigrao katastrofalno znači i diže ga se da je dobar stoper samo zbog toga sto Pepove ekipe imaju dosta visok posjed pa nema puno prilika da se vidi da lik nije nista bolji od Edera
Hahahaha, tesko pada saznanje da si najbolji jer te diktator takvim ucinio, hahahaha sredivo im titule ko i don asim poslove za sda gradjanstinu.
Sta se ima istrazivati u istoriji zemlje crne rupe i fasizma, tamo istina nikad nije zivjela, sad mogu prodavati damu pod bubrege al je fakat da je real bio fasisticki klub kao sto su celsi psg i city plasticari sada, na tome su izgradili kao sto i ovi grade svoj legacy.
Sta se ima istrazivati u istoriji zemlje crne rupe i fasizma, tamo istina nikad nije zivjela, sad mogu prodavati damu pod bubrege al je fakat da je real bio fasisticki klub kao sto su celsi psg i city plasticari sada, na tome su izgradili kao sto i ovi grade svoj legacy.
CPOJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.