Kao navijac Intera, ovo Milan ako osvoji to ce biti jer su apsolutno zasluzili. Sramota je pisati o tim nekim namjestanjima ili cemu vec. To ce biti apsolutno zasluzena titula. Takodjer, ako bi kojim slucajem to Inter osvojio, isto ce biti zasluzeno. Ako Inter ne uspije stici zaostatak, bicu slobodan reci da to nije zbog Radua i Bologne, kljucan je bio poraz protiv Milana. To da smo pobijedili (a ni danas mi nije jasno kako smo izgubili), mi bi vjerovatno ovaj vikend slavili titulu. To je prelomilo sezonu.RoninX je napisao/la: ↑01 maj 2022, 19:04sanse da Milan ovo prokocka su ravne skoro pa nuli. jedina interova nada je da ce njihova koverta ka Atalanti biti deblja od one Milanove. jer ovaj rahljavi Milan bi vrlo lako mogao izgubiti of motivisane Atalante. ali to se nece desiti zbog tradicije namjestanja utakmica... doduse ja ne znam s kim uprava atalante gaji bolje odnose kroz historiju..mada ni to nista ne znaci, lazio je interova filijala oa je prodao milanu
kiks protiv bolonje je odlucio
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne možeš 30-38 utakmica imati sreću. Te osvojiti prvenstvo od 38 mečeva na sreću. Titule osvaja onaj ko je pokazao najviše i što je još važnije, ekipa koja se brzo vraćala nakon upadanja u "kanal". Jer svaki tim tokom sezone ima pad. Što kraće to traje, to se bolje odrazi na krajnji rezultat.
Milan i Inter su tu jer su bolji od ostalih već 35 mečeva. Osvojit će ona ekipa koja najviše pokaže u zadnja tri meča.
Milan i Inter su tu jer su bolji od ostalih već 35 mečeva. Osvojit će ona ekipa koja najviše pokaže u zadnja tri meča.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Mi smo se u 2 navrata vraćali u borbu za Scudetto i to pobjedama protiv direktnih rivala u gostima
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sa određenim korekcijama na ljeto. Milan bi naredne sezone trebao i lakše lomiti ove slabije ekipe, s kojima ima problem ove sezone.
Jer već svi znamo koliko su bolji kad igraju sa jačim ekipama i direktnim rivalima.
Jer već svi znamo koliko su bolji kad igraju sa jačim ekipama i direktnim rivalima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Bajrambarećula ljudi. Želim vam sve najbolje 

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Bajrambarecula drugovi i od mene, puno zdravlja srece i nafake vam zelim 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
bajram serif mubarek olsun pripadnicima islamske vjeroispovjesti
veliki zagrljaj za navijace juventusa, obzirom da im je klub zavrsio na smetljistu istorije
veliki zagrljaj za navijace juventusa, obzirom da im je klub zavrsio na smetljistu istorije
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Njima bi najbolje bilo da odmah urade još jednu smjenu generacija. Teško da mogu biti gori od ovih.
I od mene Bajram Šerif Mubarek Olsun!
I od mene Bajram Šerif Mubarek Olsun!
Il Club più titolato al mondo!
Kako je samo pala Atalanta
nije da se bunimo 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- FabioMiretti
- Kontakt:
hvala navijacima barcelone na dobrodoslici
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- TheTruth34
- Kontakt:
Kako Carlo preslusa Pepa aferim, a pojedini tvrde kako je Max bolji od Carla 

Zadnja izmjena: milanist, dana/u 05 maj 2022, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
To sto pojedini milanisti mozda imaju amneziju zadnjih 10 godina je shvatljivo, **** pratio se empoli, vicenca, regina, teska vremena. Ali hajde da se podsjetimo:
'16-'17 bruka i otkaz u Bayernu
'18-'19 bruka i cirkus u Napulju
'19-'21 dovoljno je reci da je trenirao everton
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.