Ko je Topalovic

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Ko je Topalovic
Tacnije 8.igrac, Sinadinovic i Sertovic su jos imali ugovore ali nisu zaigrali osim pripremnih utakmica
I ja sam zaboravio jos i Lobareva, znaci 9.igrac.
Zato sto i nije bila trica nego opticka varka, udarila od prednja stranu obrucaboomerang5 je napisao/la: ↑04 maj 2022, 18:54Ima li ko ko je gledao utakmicu da mi pojasni ovaj finis. Napad za slobodu, svirana tehnicka sparsima- haj sto nije priznata trica za produzetak, nego posljje slobodnog bacanja napad za sparse wtf.. btw ovaj alikadicev sut je itekako potsjetio na posusje, milimetar je falio za gostujuci break odmah u prvom kolu
I ja sam mislio da je trica, ali mi je cudno bilo sto niko ne slavi i ne trazi da se priznaju poeni.boomerang5 je napisao/la: ↑04 maj 2022, 20:47Aha onda mi se krivo uciniloa sto nije bio napad za slobodu, jer koliko sam shvatio, tehnicka je svirana dok je jos posjed bio za slobodu ?
Ne mozes imati u rosteru vise od 8 stranaca registrovano u isto vrijeme, Sinadinovic, Lobarev, Vujasinovic, Dupree, Smith, Latkovic i Crnic nisu bili tu na pocetku sezone, a ni svi oni zajedno u isto vrijeme u klubu.