Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Liverpool8
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
The Reds team in full is: Reina, Carragher, Skrtel, Agger, Kelly, Johnson, Gerrard, Lucas, Maxi, Meireles, Kuyt. Subs: Gulacsi, Aurelio, Suarez, Jovanovic, Kyrgiakos, Ngog, Poulsen.
Opet igramo sa tri centralna beka?
Opet igramo sa tri centralna beka?
Suarez na klupi.....
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
rekao sam da cemo da igramo sa 3 stopera al mi nije jasno zasto El Pistolero ne igra u prvoj ovako se na nadam nicemu 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
- Kontakt:
Sa LFC tv sastav:The Reds team in full is: Reina, Carragher, Skrtel, Agger, Kelly, Johnson, Gerrard, Lucas, Maxi, Meireles, Kuyt. Subs: Gulacsi, Aurelio, Suarez, Jovanovic, Kyrgiakos, Ngog, Poulsen.
Nije mi jasno sto Suareza nema
Nije mi jasno sto Suareza nema

Zadnja izmjena: YNWA Liverpool man, dana/u 06 feb 2011, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Krv nije crvena bez razloga!!
Liverpool FC
Sarajevo
Liverpool FC
Sarajevo
Ma 'ladno uzimamo bodove ovdje, ovo vise nije obicna utakmica, ako sad ne budemo imali motiva-necemo nikad. 

I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
- el pistolero
- Kontakt:
pobjeda 100% suarez zabija isto 100%. gledat cemo pokisle face igraca chelsea 100% prolazim na kladi 100 %

The Reds team in full is: Reina, Carragher, Skrtel, Agger, Kelly, Johnson, Gerrard, Lucas, Maxi, Meireles, Kuyt. Subs: Gulacsi, Aurelio, Suarez, Jovanovic, Kyrgiakos, Ngog, Poulsen.
Suarez je na klupi.
Suarez je na klupi.

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Luis Suarez aims to keep scoring for Liverpool. Suarez scored on his debut against Stoke last Wednesday and is hoping that was merely the first of many more to come. "It went through my mind after the game against Stoke that now I have scored my first goal the pressure has eased a little," said our number 7. "As a striker, you do think about scoring goals but that is not going to worry me now. "I hope that I can settle in here very quickly both on and off the pitch. "But I have never been the type of person to let pressures off the field affect my game. As soon as I step out on the park the only thing I concentrate on is the next 90 minutes. It has always been like that for me from an early age. "It didn't matter whether I was playing for a junior team at Nacional in Uruguay or for the national team or Ajax. "The reason I chose Liverpool was because this has always been a club I have equated with the Champions League. "I am not suggesting we are definitely going to qualify this year, but the expectation is there. "You can never say what will happen in football. We know we are a few points behind "Chelsea are in fourth place, but our hopes and expectations are that we will be fighting to get a place in the top four. "All kinds of results can happen in English football, so it gives us hope that it could happen."
Nije mi jasno što Suarez ne igra od prve minute. Mislim da ćemo izgubiti. Nadam se da griješim. 

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
ocekivano, tek je dosao u Liverpool, a nismo pod nekim pritiskom, pa da on mora odmah igrati....znaci isto igramo kao i protiv stokea, samo ce sad gerrard igrati defanzivnije, a maxi na njegoov mjesto, a carra ce igrati umjesto grka, nadao sam se da ce grk igrati, ali mozda je umoran od prosle tekme, pa nije ni ovo lose, onako chelsea mora napasti, njima su daleko potrebniji bodoviLily je napisao/la:The Reds team in full is: Reina, Carragher, Skrtel, Agger, Kelly, Johnson, Gerrard, Lucas, Maxi, Meireles, Kuyt. Subs: Gulacsi, Aurelio, Suarez, Jovanovic, Kyrgiakos, Ngog, Poulsen.
Suarez je na klupi.
RtoX je napisao/la:Gazi gazi gazi strumfoveee strumfoveeeeeeee:::DDDDDDDD

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Dakle Torres počinje od prve minute za CSKA.
Sudi nam sudija koji navija za Everton.
Igramo malo u izmjenjenom sastavu, dvije promjene koliko sam vidio. Umjesto slabog Arelija Maxi i umjesto Kyrgiakosa Carra.
Vidjećemo ko će se sve pozdraviti sa Torresom a ko ne.
Bojim se crvenog kartona, jer tenzije su svakako velike a sudija nas mrzi.
Zadovoljan sam sa remijem, ali naravno da priželjkujem pobjedu barem 0-1, autogol ili go Reine, nije bitno.
Long live the King
Igramo malo u izmjenjenom sastavu, dvije promjene koliko sam vidio. Umjesto slabog Arelija Maxi i umjesto Kyrgiakosa Carra.
Zadovoljan sam sa remijem, ali naravno da priželjkujem pobjedu barem 0-1, autogol ili go Reine, nije bitno.
Long live the King
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Isti sam sastav stavio samo što sam mislio da će Fabio umjesto Maxija. GO GO REDS !
Nabacajte linkova !
Pozdraviće se svi sa Torresom, 100%.

Nabacajte linkova !

Pozdraviće se svi sa Torresom, 100%.

pa šta ima veze što navija za Everton, to vam je plus, pomoćiće komšijamaRizah je napisao/la:Dakle Torres počinje od prve minute za CSKA.
Long live the King
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Očekivao sam da neće igrati u prvoj iz razloga Čelzijevih štopera, dok se Terry izmori, taman će Suarez uletiti i kakvu kontru zabiti, ista stvar protiv Stokea. Wilkinson ga nije mogao stići, još je Suarez bio s loptom.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Nisam baš izrazito sretan što Suarez nije u prvoj postavi,ali šta je tu je.
AJMO LJUDI,AJMO SVI NA NOGE!YNWA
AJMO LJUDI,AJMO SVI NA NOGE!YNWA
You'll never walk alone.
- TheScouser
- Kontakt:
Ko je sudija danas? Ne mogu nikako naci tu informaciju...?
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
jest mi zao sto Suarez nece poceti utakmicu 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Andre Marriner.TheScouser je napisao/la:Ko je sudija danas? Ne mogu nikako naci tu informaciju...?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.