Svaka cast,ni ne sjecam se toga.Iz tog finala ostao mi je brat Karius u sjecanju i Baleove makazice

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Svaka cast,ni ne sjecam se toga.Iz tog finala ostao mi je brat Karius u sjecanju i Baleove makazice
A sjecas se 2017. kad se Dani povrijedio u polufinalu protiv Atletica, ulazi Nacho, kaze komentator sad ce biti prilike po njegovoj strani obzirom da je Nacho jedan od sporijih igrača. Oduvao nekog jadnika u sprintu odmah u sljedecem napadu.
tenpenny je napisao/la: ↑04 maj 2022, 17:03Super za Rudija ali ove sezone klub s takvim budjetom da ostane na ovim stoperima je neozbiljno za Real.Mogli su da biraju s parama koje imaju.Jest ovako super poso djaba ti dodje klasa ali opet....HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑04 maj 2022, 16:57Potpisao je Perrez babuku Rudigera,trebalo bi biti bolje iduce sezonetenpenny je napisao/la: ↑04 maj 2022, 16:46
Da bas losa odbrana.Ne znam samo kako su dopustili toliki pad u klasi nakon Varanea i Ramosa da imaju ovo sad sto imaju.Lose odradjen prelazni rok bas a imali su i zimu da to poprave.Ova odbrana sto kazes moze uvijek primiti dosta golova.Nadam se da ipak Real moze proci.
Ove sezone nemaju sta traziti u finalu LP sa ovom odbranom
@L-Train
Na stoperskoj poziciji,mala je razlika izmedju alabe i nacha
Ovaj playoff iznenadjujuce zdrav, mada me ne bi iznenadilo da veceras zakuka.
On uvijek fino odigra kad ovako uskoči. Nije top klasa, ali je tip igrača koji bi dobrodošao svakoj ekipi na svijetu.
E jbo ga Walker,mogo je odmoriti do vikendaHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑04 maj 2022, 19:40Vrijeme je da Pep kupi novog stopera za 70 milki
Man City Starting XI vs Real Madrid: Ederson; Walker, Dias, Laporte, Cancelo; Rodri, De Bruyne, Bernardo; Mahrez, Foden, Jesus
Sanse za prolaz skocile sa 98.2 % na 99.2 %
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.