Izvinjavam se na malom kašnjenju finalne tabele i Atp/race listi bilo je obaveza jučer Kao što već znamo @arelinho je uzeo prvu titulu u karijeri i još jednom mu čestitamo na tome. Čestitamo i ostalim osvajačima bodova naravno a ostalima više sreće u Madridu iduće sedmice. Došlo je i do promjene na broju 1 ATP liste gdje su se zarotirali @Maestro i @Sylar koji nije uspio odbraniti finale iz prošle godine i izgubio je 720 bodova a @maestro je postao novi/stari broj 1. Na race listi je stanje ostalo slično a svoje prve bodove ove sezone je uzeo i naš stari lisac @Edin TM87. Odmorite se malo pa se vidimo u ponedjeljak u Madridu, parovi prvog kola će biti postavljeni u petak ili subotu čim izađe žrijeb.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Samo da se ispravim u vezi roka za tipovanje prvog kola. Neki mečevi počinju već sutra a ne u ponedjeljak tako da imajte na umu da tipujete do 14:00 sutra(nedjelja) jer tada počinje Evans Delbonis kako vidim. I sretno svima
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nego jel moze kakva nagrada za mene jedini sam pogodio Evansa, svi ste tipovali na Aguta i to sam skinuo i 2-1
Bit će sutra tabele uradjene
Izvinjavam se na malom kasnjenju obaveze sustigle
#Punoljetstvo
Alcaraz Norrie zamijenili Zverev Musetti a Nadal je zamijenio crveni par Novaka i Murraya
#Punoljetstvo
Pisao sam ranije već TB se radi tek na kraju turnira a do tada ste abecedno poredani
U suštini jesi prvi al eto svakako je nebitno prije finala
#Punoljetstvo