FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zasto SKoreja suti o problemima u klubu ? Suspenzije, qrcobolja, neposlusnost treneru...a puk nista ne zna ! SKoreja
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Cokituki je napisao/la: ↑04 maj 2022, 10:19Kome ovo nije jasno? Krste na papiru Legenda kluba, Krste u zadnje vrijeme ego mahnitan losih igri sa i dalje zarom ali dzaba proslo vrijeme.
Prica da Krste bi bio ravan nuli da nije bilo Rahmanovica, Tartara itd. je tacan prikaz ogranicenosti i gluposti koja nazalost vlada ako ne vecinom onda polovinom.
Zasluzio je da se oprosti i ide ako je dobre glave u omladinski pogon da se kali za neku buducnost sa ciljem da postane nas najtrofeniji trener u buducnosti.
Zasto da se stane iza trenerea? pa valjda zato sto ih promjenismo 3 u kratko vrijeme a igra i krcobolja ostala ista.
Uprava veliki minus, ovo se moralo i trebalo ljepse upakovati za doobrobit kluba i navijaca koji su ponavljam sa ovim gesto opet podjeljeni. Copy-paste sabrine uprave. Dokazivanje neko u javnosti sa djelima koje bacaju mrlju na klub i ime na kojem zadnjih goodina pravis kult oko kluba je mizerna glupost i kao takva moze samo balavcima i slicnima ovo biti 'primjer' za sve ostale i neko busanje u prsa.
Ozbiljna firma se ne vodi ovako majkamu stara.
[/quot
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- LutakSutko
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Neki izgleda ovdje ocekuju da se svaki detalj iznosi u javnost i nekome da se polazu racuni. Pricate li vi svoje probleme iz kuce, iz firme? Svadju sa djevojkom?
Problema, nesuglasica, bojkota, nezadovoljstva je bilo i bit ce, samo treba se nauciti nositi s tim i rjesavati to na najbolji nacin - a pravdanje navijacima i polaganje racuna ne mislim da je jedan od nacina
Problema, nesuglasica, bojkota, nezadovoljstva je bilo i bit ce, samo treba se nauciti nositi s tim i rjesavati to na najbolji nacin - a pravdanje navijacima i polaganje racuna ne mislim da je jedan od nacina
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- napoleon72
- Kontakt:
Kako god, mislim da se svi slazemo da uprava apsolutno nikakvu strategiju nema i da se odluke donose na ho-ruk. I to nisu jasno donesene nego se ispipava puls navijacima, ako ne planu, uredu je. Ako pop.izde, ponisti odluku i tjt.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
A pojedinim bas treba puno da popi.zde. Za svaki potez se nadje dezurni kriticar. Kao da sjede i smisljaju za sta mogu pametovat.napoleon72 je napisao/la: ↑04 maj 2022, 12:44Kako god, mislim da se svi slazemo da uprava apsolutno nikakvu strategiju nema i da se odluke donose na ho-ruk. I to nisu jasno donesene nego se ispipava puls navijacima, ako ne planu, uredu je. Ako pop.izde, ponisti odluku i tjt.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Pricao sam jednom sa nekim tipom sto radi negdje na zapadu u nekoj skoli koja svake godine gubi skoro 40% nastavnika i 99% idu u druge skole gdje su bolji kantoni gdje vise placaju itd. Rezultati te skole su da je najbolja skola u tom (siromasnom mjestu od 22 skole) ta skola kotira najbolje..
Al on kaze nemamo problem da nas nastavnici napuste svake godine (ugovor im je na jednu skolsku godinu ako nisi doktor nauke,) jer imamo strategiju koju koristimo (sistem) kad zaposljavamo nove nastavnike i zadnjih 6 godina nismo imali fule..
E tu je nas najveci problem posle FINANSIJA..
Kad smo mi pricjenili da igrac nece valjat sledece godine, ili obrnuto
Sjecam se da je cimirot imao jos 5 mjeseci ugovor kad smo ga prodali..
Jedino kovacevic, al on je bio pod prvim ugovorom sigurno nebi produzio ugovor.
Ahmet
Krste
Oremus
Heba
Sve fule a realno ti igraci su prije produzetka ugovori pokazali da nemogu bit ni medju 50 igraca u nasem timu. Ok bivsa uprava produzila zeznula situaciju, raskini ugovor na stetu kluba dogovorom sporazumo ne sporazumom
Al tipovi saban dal dizdarevic vec trebaju bit dogovoreni i 1 juna da produze ugovor na jos 3 godine, ako nece odmah trazit juniore na tim mjestu i njima davat mjesto ove polahko sklanhat
Jedini malo sto se poboljsalo jeste da kad prebace juniora u prvi tim ugovor godina i onda 4 to pozdravljam
Al on kaze nemamo problem da nas nastavnici napuste svake godine (ugovor im je na jednu skolsku godinu ako nisi doktor nauke,) jer imamo strategiju koju koristimo (sistem) kad zaposljavamo nove nastavnike i zadnjih 6 godina nismo imali fule..
E tu je nas najveci problem posle FINANSIJA..
Kad smo mi pricjenili da igrac nece valjat sledece godine, ili obrnuto
Sjecam se da je cimirot imao jos 5 mjeseci ugovor kad smo ga prodali..
Jedino kovacevic, al on je bio pod prvim ugovorom sigurno nebi produzio ugovor.
Ahmet
Krste
Oremus
Heba
Sve fule a realno ti igraci su prije produzetka ugovori pokazali da nemogu bit ni medju 50 igraca u nasem timu. Ok bivsa uprava produzila zeznula situaciju, raskini ugovor na stetu kluba dogovorom sporazumo ne sporazumom
Al tipovi saban dal dizdarevic vec trebaju bit dogovoreni i 1 juna da produze ugovor na jos 3 godine, ako nece odmah trazit juniore na tim mjestu i njima davat mjesto ove polahko sklanhat
Jedini malo sto se poboljsalo jeste da kad prebace juniora u prvi tim ugovor godina i onda 4 to pozdravljam
Tako je !
Po mogucnosti Vas dvojicu staviti jednog kao investitora drugog kao direktora, mislim da ce nam biti bolje i necemo gledati Hebiba i ostale , sigurno ce jeftinije karte biti i bit ce nas na utakmicama kao na forumu , samo ožežite.
-
- Kontakt:

Ko je rekao da je direktno kriv sto su poskupile karte? Kriv je debilu radi situacije u federaciji, radi stranke iz koje je i situacije u drzavi, akciza, ulje jestivo skuplje nego u europi... pa dodes do karti.PapirnaMarka je napisao/la: ↑04 maj 2022, 10:39E čuj Novalić kriv jer su karte skuplje ahahahahahahahahahah šta sve čovjek neće pročitati.Cokituki je napisao/la: ↑04 maj 2022, 10:27Kao za clana ok. Kao za podrsku klubu 'ljubav za tebe mmjere nema'. Kao nije jasno zasto je skuplje, vjerovatno radi putina,z slova, inflacije, gas...JavierBosnia je napisao/la: ↑04 maj 2022, 10:15
Gdje je isplativ, raja sto je mogla na obje sa 16 otici sad moze jedva na derbi s tim parama
Ne znam cemu podizanje cijena za derbi kao da se odlucuje o prvaku, umjesto da pred desetak hiljada ljudi ispratimo momke u Zenicu, ovako upitno dosta
Da se ogradim ja imam polusezonsku, ali ovako generalno gledajuci zbog ukupnog broja govorim.
U startu da se razumijemo apsolutno mi nije milo za cijene ali isto tako adresa kritike prije da ce biti miniStar federacije fadil armani odjelo i stanje drzave odnosno ne snalazenje iste u kriznim vremenima. Trebalo se barem za derbi ostaviti kako jeste ali jbg.![]()
![]()
![]()
Ako ne osvojimo Kup kojim slučajem mislim da bi masoni trebali biti krivi, jer su pogurali Velež koji ima petokraku na grbu, a derbi ako ne uzmemo glavni i isključivi krivac je Nedim Sladić, jer je najavio da će puhnuti vjetar sa jugoistoka, a puhnuo je sa jugozapada, pa je trava otišla na kontra stranu od onog za šta smo se pripremali.
Retardu zeleni retardirani. Drugi put nesto kazi konkretno kad vec trosis rijeci debilu.
Debili iz uprave su trebali dati 1500 besplatnih ulaznica Manijacima
-
- Kontakt:
Najjaci su ovi fb navijaci,kao u fazonu "Krle Horde su uz tebe itd" a lik se lagano utalio sa Sabrom za ugovor sto znaci da otima pare od kluba jos dvije godine a kao voli klub i on i bivsaholyman je napisao/la: ↑04 maj 2022, 07:50Koliko se lose vodi klub govori cinjenica da su navijaci cak neocekivano podijeljeni u vezi s ovim postupkom iako su krletu do neki dan yebavali mrtve.
Tacno da me neko pita sta bi mijenjao u FKS ne bih znao odgovoriti, mozda sve osim grba i boje (a i grb bez ljiljana nije nesto). Uzas

-
- Kontakt:
Hahaha, ma ja poskupila nabavna cijena papiru, toneru...
za hebibovica, secerovica, bagarica dati tolike pare da gledas bravure debila hahahahaha
za hebibovica, secerovica, bagarica dati tolike pare da gledas bravure debila hahahahaha
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

I najpametnije bi bilo da bace 15.000 KM od karata u šaht samo iz inata jer su oni nama besplatno dali. Nije problem sto su ovi kontali da ce prodati 10.000 karti i ne bi zavisili od nas , druga stvar je to sto se jedu jer nisu uspjeli ni malo vise od pola prodat. Ne znam kako nasim pada na pamet da im naplate ulaz

- PapirnaMarka
- Kontakt:
Veće akcize na ulaznice sad. Svakakvih debila ima Bože sačuvaj, još pokušava frajer okrenuti na to da zelena go.vna podržavam. Pa valjda ako je sve poskupilo, a cilj ti je da privučeš publiku, trebaš dati jeftinije ulaznice, a ne skuplje... Jedino ako imaju suprotan cilj razumijem ovaj potez.
Nije normalan svako ko misli da prosječan navijač može izdvojiti ovolike pare za par utakmica u 15 dana. Evo nek je neko aktivan član, ako će na istok i ako će kupiti onaj paket, a planira ići i u Zenicu treba mu 40 maraka samo za karte, ako nije član 50 mu treba. Ako će na zapad u startu mu treba preko 50, a ako nije član gotovo 70 samo za karte.
A gdje su tu još i troškovi prevoza na ove utakmice? Gorivo samo od sebe nikad skuplje, valja otići do Zenice, pojesti, popiti nešto, makar da košpe i sok uzmeš trošak je. Ako hoćeš da pogledaš par utakmica Sarajeva (koje godinama unazad gore nije bilo), moraš biti spreman da u 15 dana potrošiš 100 maraka za taj luksuz.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 32 gosta.