FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko se lose vodi klub govori cinjenica da su navijaci cak neocekivano podijeljeni u vezi s ovim postupkom iako su krletu do neki dan yebavali mrtve.
Tacno da me neko pita sta bi mijenjao u FKS ne bih znao odgovoriti, mozda sve osim grba i boje (a i grb bez ljiljana nije nesto). Uzas
Tacno da me neko pita sta bi mijenjao u FKS ne bih znao odgovoriti, mozda sve osim grba i boje (a i grb bez ljiljana nije nesto). Uzas
NEMA NAZAD
Isto mislim, Kup nam je biti ili ne biti.Dadox je napisao/la: ↑03 maj 2022, 23:09Ma Ismir ce nazalost dici sidro ako se kup ne uzme, jer ce klosari traziti njegovu glavu, bit ce vjerovatno opet incidenata sa samaranjem igraca, upadnjem u kamp, to ce havaraija biti..Moliti Boga da se kup uzme, jer mislim da ta tekma buducnost kluba odredjuje.
puna podrska za trenera ,nek se zna ko je glavni i puna podrska za covjeka koji svoje pare ulaze u u najgoru ligu na svijetu,samo mislim da su prenaglili sa ovim cinom,da je to moglo puno ljepse napraviti,makar zbog nekih buducih pojacanja i igraca
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
najveca greska Mirivica je sto je napravio instagram profil. Njemu treba reci da mi imamo najgoru bagru od navijaca . Ne treba mu u zivotu da gleda komentare tipa da se legende ne diraju i da treba Mirvic da ode 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Šteta, falit ce nam Krle za finale kupa. Tu su Hebib i Meeeerso..ali kapiten je kapiten
- JavierBosnia
- Kontakt:
Evo potvrde karata za derbi
Pojedinačne ulaznice za derbi u prodaji od subote 7. maja 
Cijene ulaznica za članove:
Sjever 5,00 KM
Istok 12,00 KM
Zapad 15,00 KM
BORDO VIP 100,00 KM
Pojedinačne ulaznice za nečlanove:
Sjever 10,00 KM
Istok 15,00 KM
Zapad 20,00 KM
Jug 10,00 KM
Junior - 2,00 KM
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Karte sve skuplje a igra sve goraJavierBosnia je napisao/la: ↑04 maj 2022, 10:00Evo potvrde karata za derbi
Sjever 5,00 KM
Istok 12,00 KM
Zapad 15,00 KM
BORDO VIP 100,00 KM
Sjever 10,00 KM
Istok 15,00 KM
Zapad 20,00 KM
Jug 10,00 KM
Junior - 2,00 KM
Set ulaznica je isplativ onda dosta.A sam derbi ko derbi su skupe karte .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- JavierBosnia
- Kontakt:
Gdje je isplativ, raja sto je mogla na obje sa 16 otici sad moze jedva na derbi s tim parama
Ne znam cemu podizanje cijena za derbi kao da se odlucuje o prvaku, umjesto da pred desetak hiljada ljudi ispratimo momke u Zenicu, ovako upitno dosta
Da se ogradim ja imam polusezonsku, ali ovako generalno gledajuci zbog ukupnog broja govorim.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Skroz ok cijene onog seta ulaznica sto su objavili s obzirom na cijene karata za derbi
Kupovinom seta ulaznica clanovi ce ustediti:
Sjever(umjesto 5+5 placaju 8 KM)-2 KM usteda
Istok(umjesto 8+12 placaju 15 KM)-5 KM usteda
Zapad(umjesto 10+15 placaju 20 KM)-5 KM usteda
Neclanovi:
Sjever(umjesto 5+10 placaju 12 KM)-3 KM usteda
Istok(umjesto 8+15 placaju 20 KM)-3 KM usteda
Zapad(umjesto 10+20 placaju 25 KM)-5 KM usteda
Kupovinom seta ulaznica clanovi ce ustediti:
Sjever(umjesto 5+5 placaju 8 KM)-2 KM usteda
Istok(umjesto 8+12 placaju 15 KM)-5 KM usteda
Zapad(umjesto 10+15 placaju 20 KM)-5 KM usteda
Neclanovi:
Sjever(umjesto 5+10 placaju 12 KM)-3 KM usteda
Istok(umjesto 8+15 placaju 20 KM)-3 KM usteda
Zapad(umjesto 10+20 placaju 25 KM)-5 KM usteda
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 04 maj 2022, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kome ovo nije jasno? Krste na papiru Legenda kluba, Krste u zadnje vrijeme ego mahnitan losih igri sa i dalje zarom ali dzaba proslo vrijeme.
Prica da Krste bi bio ravan nuli da nije bilo Rahmanovica, Tartara itd. je tacan prikaz ogranicenosti i gluposti koja nazalost vlada ako ne vecinom onda polovinom.
Zasluzio je da se oprosti i ide ako je dobre glave u omladinski pogon da se kali za neku buducnost sa ciljem da postane nas najtrofeniji trener u buducnosti.
Zasto da se stane iza trenerea? pa valjda zato sto ih promjenismo 3 u kratko vrijeme a igra i krcobolja ostala ista.
Uprava veliki minus, ovo se moralo i trebalo ljepse upakovati za doobrobit kluba i navijaca koji su ponavljam sa ovim gesto opet podjeljeni. Copy-paste sabrine uprave. Dokazivanje neko u javnosti sa djelima koje bacaju mrlju na klub i ime na kojem zadnjih goodina pravis kult oko kluba je mizerna glupost i kao takva moze samo balavcima i slicnima ovo biti 'primjer' za sve ostale i neko busanje u prsa.
Ozbiljna firma se ne vodi ovako majkamu stara.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja bi bio ok sa ovim poskupljenjem jer je prihvatljiva cijena za one koji imaju clansku. Ali s obzirom da nikad nece rijesiti da to snizenje mogu dobiti ispred samog stadiona, onda je ovo čista glupost. Ne pada mi na pamet da idem do Titove pa onda na stadion. Eto reći ćemo da sam ja samo lijen otići do fanshopa, a sta će ljudi koji dolaze iz drugih gradova, pa bukvalno u minut pred pocetak udju na utakmicu? Ljudi potrose ogroman novac dok se snađu za prevoz, još moraju platiti karte po većoj cijeni. Glupost.JavierBosnia je napisao/la: ↑04 maj 2022, 10:15Gdje je isplativ, raja sto je mogla na obje sa 16 otici sad moze jedva na derbi s tim parama
Ne znam cemu podizanje cijena za derbi kao da se odlucuje o prvaku, umjesto da pred desetak hiljada ljudi ispratimo momke u Zenicu, ovako upitno dosta
Da se ogradim ja imam polusezonsku, ali ovako generalno gledajuci zbog ukupnog broja govorim.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dugo nešto gluplje nisu uradili. Mislim da će biti najslabije posjećen derbi možda i u historiji.
ISTINA ZA VEDRANA!
Kao za clana ok. Kao za podrsku klubu 'ljubav za tebe mmjere nema'. Kao nije jasno zasto je skuplje, vjerovatno radi putina,z slova, inflacije, gas...JavierBosnia je napisao/la: ↑04 maj 2022, 10:15Gdje je isplativ, raja sto je mogla na obje sa 16 otici sad moze jedva na derbi s tim parama
U startu da se razumijemo apsolutno mi nije milo za cijene ali isto tako adresa kritike prije da ce biti miniStar federacije fadil armani odjelo i stanje drzave odnosno ne snalazenje iste u kriznim vremenima. Trebalo se barem za derbi ostaviti kako jeste ali jbg.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma smijesno majke mi. Valjda je fazon paketa da slabiju tekmu gledas po nizoj cijeni nego inace, a ne da ti u paketu slabija tekma ostaje ista a ovu jacu dignes u nebesa sa cijenama. Trebalo je ici ka tome da te u paketu cijene za Radnik izadju 3, 5 i 7 KM (odnosno u paketu ulaznica placas sjever 8, istok 13, zapad 17). Derbi ostaje po starim cijenama jer je to tekma gdje zelis da privuces raju, a Radnik k'o Radnik, petkom ne bi ni doslo vise od 2 milje, al neko bi mozda kupio paket pa za te tri markice dosao i na Radnik kad vec ima kartu. Ovo je apsolutno promasena politika. Ja evo prvi sad kontam doci samo na Radnik, jer do fanshopa ne mogu stici radi posla da kupim paket ili jeftiniju kartu za derbi, a sto @GiS kaze, popust mi ne vrijedi pred stadionom. A qrac cu placat 25 KM da gledam dvije tekme, jos dva put gorivo, pa ne radim u Microsoftu.JavierBosnia je napisao/la: ↑04 maj 2022, 10:15Gdje je isplativ, raja sto je mogla na obje sa 16 otici sad moze jedva na derbi s tim parama
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- PapirnaMarka
- Kontakt:
E čuj Novalić kriv jer su karte skuplje ahahahahahahahahahah šta sve čovjek neće pročitati.Cokituki je napisao/la: ↑04 maj 2022, 10:27Kao za clana ok. Kao za podrsku klubu 'ljubav za tebe mmjere nema'. Kao nije jasno zasto je skuplje, vjerovatno radi putina,z slova, inflacije, gas...JavierBosnia je napisao/la: ↑04 maj 2022, 10:15Gdje je isplativ, raja sto je mogla na obje sa 16 otici sad moze jedva na derbi s tim parama
U startu da se razumijemo apsolutno mi nije milo za cijene ali isto tako adresa kritike prije da ce biti miniStar federacije fadil armani odjelo i stanje drzave odnosno ne snalazenje iste u kriznim vremenima. Trebalo se barem za derbi ostaviti kako jeste ali jbg.

Ako ne osvojimo Kup kojim slučajem mislim da bi masoni trebali biti krivi, jer su pogurali Velež koji ima petokraku na grbu, a derbi ako ne uzmemo glavni i isključivi krivac je Nedim Sladić, jer je najavio da će puhnuti vjetar sa jugoistoka, a puhnuo je sa jugozapada, pa je trava otišla na kontra stranu od onog za šta smo se pripremali.
oni ocekuju da ce neki penzioner dati 12 km za kartuSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑04 maj 2022, 10:08Karte sve skuplje a igra sve goraJavierBosnia je napisao/la: ↑04 maj 2022, 10:00Evo potvrde karata za derbi
Sjever 5,00 KM
Istok 12,00 KM
Zapad 15,00 KM
BORDO VIP 100,00 KM
Sjever 10,00 KM
Istok 15,00 KM
Zapad 20,00 KM
Jug 10,00 KM
Junior - 2,00 KM

Plus kisa

FC United Of Manchester !
- napoleon72
- Kontakt:
I trebali su Manijacima dat 1500 besplatnih ulaznica, vratit zbog proslog derbija.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
UPRAVA NAPOLJE
Isplativ u smislu toga kolike su cijene za derbi na to aludiram.JavierBosnia je napisao/la: ↑04 maj 2022, 10:15Gdje je isplativ, raja sto je mogla na obje sa 16 otici sad moze jedva na derbi s tim parama
A vec sam rekao da su za derbi karte preskupe.Dalo bi se o njima raspravljati cak i da je Evropska utakmica a kamoli ovako
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, hazarder, napoleon72 i 45 gostiju.