De samo pogledaj videa kako smo izvodili peterac pa ponovi to
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: English Premier League

Do 14. maja borba za sve moguće.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Sezona Citya 18/19 je takođe bila brutalna. Ko zna šta bi bilo da Llorente nije dao onaj kontroverzni gol.
41:34
Kad se sjetim da je Cakir otisao da gleda VAR. Pustaju mu snimak gdje se najmanje vidi i covjek prizna go. To je Kloppova titula nad Tottenhamom poslije.
4-IN-A-ROW
Ekipa je sve umornija, na klopovom mjestu odustao bih od lige i maksimalno se posvetio dvjema finalnima utakmicama, koje ce same po sebi biti teske a kamoli jos kad znas da su to celsi i city.
City nece kiksati u ligi, a potrosnja protiv totenhema ,wolvesa i ville bi bila ogromna ako izvede najjaci tim, nego lagano odmori prvi tim i bori se za trofeje koje mozes osvojiti a ne ovaj koji nije u opticaju.
Vjv bi vecina dala oba kupa za epl al sad je tako kako je, tako klopinjo sto se mene tice ligu ti halalim, al donesi bar jedan kup.
City nece kiksati u ligi, a potrosnja protiv totenhema ,wolvesa i ville bi bila ogromna ako izvede najjaci tim, nego lagano odmori prvi tim i bori se za trofeje koje mozes osvojiti a ne ovaj koji nije u opticaju.
Vjv bi vecina dala oba kupa za epl al sad je tako kako je, tako klopinjo sto se mene tice ligu ti halalim, al donesi bar jedan kup.
CPOJ
Pa Klopp rotira koliko može, ne treba bacati ništa u vodu, ovo da se uspije bilo bi neprevazideno i potpisali bi se na kraju sezone kao najbolji tim koji je igrao u Engleskoj ikad.
Ma nema teorije. EPL će uzeti City.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Tako riskiras da izgubiš sve 3 tituleqaa18 je napisao/la: ↑03 maj 2022, 23:30Ekipa je sve umornija, na klopovom mjestu odustao bih od lige i maksimalno se posvetio dvjema finalnima utakmicama, koje ce same po sebi biti teske a kamoli jos kad znas da su to celsi i city.
-
- Kontakt:
qaa18 je napisao/la: ↑03 maj 2022, 23:30Ekipa je sve umornija, na klopovom mjestu odustao bih od lige i maksimalno se posvetio dvjema finalnima utakmicama, koje ce same po sebi biti teske a kamoli jos kad znas da su to celsi i city.

Protiv Tottenhama treba odmoriti najbolje igrače.
-
- Kontakt:
Baš brutalna sezona Liverpoola, odigrati će sve moguće utakmice u sezoni
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
A veoma lahko se moze desiti da sezonu zavrse samo sa 1 pokalom i to onim najmanje vrijednim - to je car fudbala koliko god da si dobar nema opuštanja do zadnje sekunde.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑04 maj 2022, 01:08Baš brutalna sezona Liverpoola, odigrati će sve moguće utakmice u sezoni
- Marsal
- Kontakt:
Ne mora fudbal, da hoćeš makar ti nastradat.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Pensioner26
- Kontakt:
Pazi Burnleya i sezone 60/61. Kako bih volio da ostanu umjesto Evertona.
Šta kaže gore čovjek, nek se Liverpul okane titule, a bod zaostaju. Svašta ćeš i pročitati.
Bolje da finale kupova batale.
Bolje da finale kupova batale.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Tanka je linija izmedju osvajanja svega moguceg i sezonu zavrsit s liga kupom
Ne mozes pobijediti ako nisi u finalima. E glupe vam price. Pa sta su trebali, ispast ranije pa da im sezona ne bude flop?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ejh koliko je Klopp do sad izgubio finala
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Znam samo da Chelsea ima bolju sezonu od Liverpoola.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.