Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
u najavi vladimir stefan nadja masa stevan i milica u kadru bez ogrlice
Cista ljubomora kolega. Mala je najljepsa i najbolja osoba. Isti razlozi kao kad su meni pokusali kantu namjestiti.L-Train je napisao/la: ↑03 maj 2022, 23:50Ramiz joj je ukazao na to,ali nazalost mala je naivna.Bundesliga je napisao/la: ↑03 maj 2022, 23:47Nadji je najbolje da ode od ovih smecara. Sta imas biti s njima.
Nadamo se.
Jesi i ti plakao kao Nađa?Justin je napisao/la: ↑04 maj 2022, 00:04Cista ljubomora kolega. Mala je najljepsa i najbolja osoba. Isti razlozi kao kad su meni pokusali kantu namjestiti.L-Train je napisao/la: ↑03 maj 2022, 23:50Ramiz joj je ukazao na to,ali nazalost mala je naivna.Bundesliga je napisao/la: ↑03 maj 2022, 23:47Nadji je najbolje da ode od ovih smecara. Sta imas biti s njima.
To je toJustin je napisao/la: ↑04 maj 2022, 00:04Cista ljubomora kolega. Mala je najljepsa i najbolja osoba. Isti razlozi kao kad su meni pokusali kantu namjestiti.L-Train je napisao/la: ↑03 maj 2022, 23:50Ramiz joj je ukazao na to,ali nazalost mala je naivna.Bundesliga je napisao/la: ↑03 maj 2022, 23:47Nadji je najbolje da ode od ovih smecara. Sta imas biti s njima.
slabi obojeQUARTERBACK je napisao/la: ↑04 maj 2022, 00:03u najavi vladimir stefan nadja masa stevan i milica u kadru bez ogrlice
znaci branko ili mina uzeli hahahaha
Šta fali Maši, većinu borbi je imala protiv Nike i opet ima dobar procenat.forgempp je napisao/la: ↑04 maj 2022, 00:07Nadamo se.
Nađa i kao najmlađa pa nije namazana kao ostali, jeste malo nesigurna (zato sto su joj oni to ubacili u glavu), a bolja jei korisnija i od Branka, Stevana, Mine, po meni i od Maše koja uživa povisok status a nije bas toliko sjajna.
A opcenito meni i najljepsa i kao osoba najbolja.
Pravi muskarci nikad ne placu. Njoj se moze oprostiti buduci da je gluplji spol.
bombonica, neiskvarenaforgempp je napisao/la: ↑04 maj 2022, 00:07Nadamo se.
Nađa i kao najmlađa pa nije namazana kao ostali, jeste malo nesigurna (zato sto su joj oni to ubacili u glavu), a bolja jei korisnija i od Branka, Stevana, Mine, po meni i od Maše koja uživa povisok status a nije bas toliko sjajna.
Ma ne fali nista, ali nije ni blizu Milice i nije miljama daleko od Nađe da bi je tako pozicionirali u timu.Mokes je napisao/la: ↑04 maj 2022, 00:09Šta fali Maši, većinu borbi je imala protiv Nike i opet ima dobar procenat.forgempp je napisao/la: ↑04 maj 2022, 00:07Nadamo se.
BegovicRamiz je napisao/la: ↑04 maj 2022, 00:11Branko se qurci nesto lik je mozda malo jaci od Nadje i on i debeli Stevan sto se tice %
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 15 gostiju.