Ma malo je to Ismir htio uljepšati, razumijem i njega u jednu ruku. I Krste se brani ovdje ko da je ne znam ti ko, i on je znao pokazati srednjak, pa se preslo preko toga. Ja ga ne volim jer da je ikakva legenda znao bi kad treba stati, a to je trebao uraditi poslije utakmice s milsamijem, fulas penal koji ti izbaci tim, a boli njega qurac, ceka kraj iduce sezone da ode, ne bi se sam sjetio. Merso nije ni blizu ko prije ali kad udje zna bar koliku toliku prevagu donijeti nekad, ovaj to ne radi vec odavno, a itekako ima veze s time sto samo onaj kabel pusi po cijele daneDadox je napisao/la: ↑03 maj 2022, 22:53Vjerujem i ja brate da je tako, nego za Ismirov komentar, sta mu se treba jos pravdat sto je odstranjen, ko ga yebe, titulu nam izbio klanovima, kakav on i dobar covjek, profesionalac bla bla, nosio ga djavoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 maj 2022, 22:49Vasoski je odlucio za suspenziju, niko drugi. Ismir se u to nije mijesao kao ni niko iz kluba bar sta ja znam. Ja cak sumnjam na to da ima dosta ovih lijencuga kojima se ne svidja sistem Vasoskog pa hajde da ga zayebemo. Nemam nikakav info nego isključivo pretpostavljam.Dadox je napisao/la: ↑03 maj 2022, 22:43Malo je Ismir kontradiktoran, nahvali Krleta u komentaru, k'o brata rodjenog, a covjek suspendovan zbog narusavanja mira u ekipi i bezobrazluka, samo da sutra ne bude, "Krste se pokajao za sve, ponovo je u ekipi..." Al' i ovo je crnjak, dodje njegov Makedonac za trenera, on se posvadja sa svojim![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Da dodam, onaj ko nam je mijesao one kuglice za kup ove godine, treba ga pocastit platama od Krleta i Hebiba..Tri drugoligasa i jedan potencijalni(Sloboda), bar to finale da nas je pogledalo 
Legendu koji voli klub, zaboli ona stvar da ne udje sekundu jednu za citavu sezonu, a sto se shisa tice, ja ih ne pusim jer su stetne, ludilo mozga da fudbaler pusimto cudoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 maj 2022, 22:58Ma malo je to Ismir htio uljepšati, razumijem i njega u jednu ruku. I Krste se brani ovdje ko da je ne znam ti ko, i on je znao pokazati srednjak, pa se preslo preko toga. Ja ga ne volim jer da je ikakva legenda znao bi kad treba stati, a to je trebao uraditi poslije utakmice s milsamijem, fulas penal koji ti izbaci tim, a boli njega qurac, ceka kraj iduce sezone da ode, ne bi se sam sjetio. Merso nije ni blizu ko prije ali kad udje zna bar koliku toliku prevagu donijeti nekad, ovaj to ne radi vec odavno, a itekako ima veze s time sto samo onaj kabel pusi po cijele daneDadox je napisao/la: ↑03 maj 2022, 22:53Vjerujem i ja brate da je tako, nego za Ismirov komentar, sta mu se treba jos pravdat sto je odstranjen, ko ga yebe, titulu nam izbio klanovima, kakav on i dobar covjek, profesionalac bla bla, nosio ga djavoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 maj 2022, 22:49
Vasoski je odlucio za suspenziju, niko drugi. Ismir se u to nije mijesao kao ni niko iz kluba bar sta ja znam. Ja cak sumnjam na to da ima dosta ovih lijencuga kojima se ne svidja sistem Vasoskog pa hajde da ga zayebemo. Nemam nikakav info nego isključivo pretpostavljam.
-
- Kontakt:
Citam komentare na Ismirovo pravdanje. Hladno je neki lik napisao "da je Krste uradi za klub vise nego će Ismir za 15 godina".
Drugi pise "da je Sarajevo za njega prevelik zalogaj", a Ismir odgovara "da je skup ali ne prevelik". Ne znam sto ovo Ismiru treba, od ulaganja u klub u kojem navijači to ne cijene do rasprave sa navijacima... rasprava mi je mahalska, ulaganje borba sa vjetrenjačama
Drugi pise "da je Sarajevo za njega prevelik zalogaj", a Ismir odgovara "da je skup ali ne prevelik". Ne znam sto ovo Ismiru treba, od ulaganja u klub u kojem navijači to ne cijene do rasprave sa navijacima... rasprava mi je mahalska, ulaganje borba sa vjetrenjačama
Evo i oni tebe selame!
Koliko je sigurno da je to ismir ?obrijanopile je napisao/la: ↑03 maj 2022, 23:01Citam komentare na Ismirovo pravdanje. Hladno je neki lik napisao "da je Krste uradi za klub vise nego će Ismir za 15 godina".
Ma Ismir ce nazalost dici sidro ako se kup ne uzme, jer ce klosari traziti njegovu glavu, bit ce vjerovatno opet incidenata sa samaranjem igraca, upadnjem u kamp, to ce havaraija biti..Moliti Boga da se kup uzme, jer mislim da ta tekma buducnost kluba odredjuje.
-
- Kontakt:
Ja ne znam, ali mislim da bi demantovao da nije on. Ne treba mu ovo. Mada sam siguran da ima ovde " navijaca" koji bi jedva dočekali da se Ismir povuče, i mislim da to moguća opcija.fks74 je napisao/la: ↑03 maj 2022, 23:09Koliko je sigurno da je to ismir ?obrijanopile je napisao/la: ↑03 maj 2022, 23:01Citam komentare na Ismirovo pravdanje. Hladno je neki lik napisao "da je Krste uradi za klub vise nego će Ismir za 15 godina".
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 03 maj 2022, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma on je. Ima covjek preveliku zelju da napravi nešto od nas, ma da mislim da je mogao bolji odabir ljudi oko sebe napravitiobrijanopile je napisao/la: ↑03 maj 2022, 23:11Ja ne znam, ali mislim da bi demantovao da nije on. Ne treba mu ovofks74 je napisao/la: ↑03 maj 2022, 23:09Koliko je sigurno da je to ismir ?obrijanopile je napisao/la: ↑03 maj 2022, 23:01Citam komentare na Ismirovo pravdanje. Hladno je neki lik napisao "da je Krste uradi za klub vise nego će Ismir za 15 godina".
A s obzirom da se svađa s papcima, neće dugo izdrzati. Očekujem da će brzo biti transparent ICOIS okacen na tribinama, ko sto je BBB za Mamica.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Treba se ponasati profesionalno do kraja svog mandata u sarajevu a ne ko kakav carsijaner u pokusaju. Uostalom po cemu se njemu daju toliki epiteti da je neko vele ime u nasem timu. Zbog broja nastupa? Osvojenih titula u kojima je imao sporednu ulogu osim one iz 2015.? Ako je to tako ajmo onda sve igrace ukivati u zvijezde krenuvsi od krleta, hebe, dupovca itd. I ovakva se sad neka podjela pravi neki brane krleta neki odluku vasoskog da ga suspenduje a da je za isti razlog suspendovan cmiljanic, kobiljar, secerovic ili neki treci ne bi se uopste halabuka ovakva digla. Necu vise nijedan komentar u vezi trenutno terminskog igraca koji bi svakom treneru prosipao autoritet, ne samo vasoskom, jer eto osjetio je da je alfa u svlacionici. Smijesno mi da ga brani neko.haris004 je napisao/la: ↑03 maj 2022, 22:01Ružna je poruka koja će izać u javnost poslije ovakvog saopštenja. Igrač koji je godinama tu otjeran kao zadnji ker. Igra užasno, nije za naše ekipe, nije trebalo ni produžit mu prošli ugovor ali kad je već tu mogli su barem njeg istrpit do kraja sezone.keli je napisao/la: ↑03 maj 2022, 20:53Znaci citam i ne vjerujem sta citam. Ili su slijepi ili kontriraju u inat. Ne vidim trece.bordobijeli je napisao/la: ↑03 maj 2022, 20:51Zanimljivo koliko ovdje sad brane Velkoskog. Zašto ??
Zato sto ocito ovdje ima pojedinaca koji su baš dušmani kluba, sta god klub uradi oni su kontra i imaju neku kritiku.
Lično da sam igrač nikad ne bih igrao ovu ligu. Kakva je poruka akademcima, dok dobro igraš sve super kad ostariš nabit ćemo te nogom kao zadnjeg kera.
Konkretno za Velkoskog je trebalo objavit službeno igra zadnju sezonu u našoj ekipi (pa i navesti da ima problema sa stručnim štabom ako se već moralo iznosit i da nije u planovima trenera), priredit mu neku oproštajnu utakmicu i sve 5.
Apsolutno promašena politika vođenja kluba otkako je Ismir došao, sve u najboljoj namjeri vjerujem ali tako neplanski i ho-ruk.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Samo sto je Mamic vece mahalac od Ismira. Mamic je uspio u svemu oko Dinama jer nije dozvolio "navijacima" da se miješaju u klub, a Ismir radi suprotno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 maj 2022, 23:15Ma on je. Ima covjek preveliku zelju da napravi nešto od nas, ma da mislim da je mogao bolji odabir ljudi oko sebe napravitiobrijanopile je napisao/la: ↑03 maj 2022, 23:11Ja ne znam, ali mislim da bi demantovao da nije on. Ne treba mu ovo
A s obzirom da se svađa s papcima, neće dugo izdrzati. Očekujem da će brzo biti transparent ICOIS okacen na tribinama, ko sto je BBB za Mamica.
Evo i oni tebe selame!
Ako se čovjek povuče onda nas treba pobiti. Nismo onda zaslužili klub nikako.obrijanopile je napisao/la: ↑03 maj 2022, 23:11Ja ne znam, ali mislim da bi demantovao da nije on. Ne treba mu ovo. Mada sam siguran da ima ovde " navijaca" koji bi jedva dočekali da se Ismir povuče, i mislim da to moguća opcija.fks74 je napisao/la: ↑03 maj 2022, 23:09Koliko je sigurno da je to ismir ?obrijanopile je napisao/la: ↑03 maj 2022, 23:01Citam komentare na Ismirovo pravdanje. Hladno je neki lik napisao "da je Krste uradi za klub vise nego će Ismir za 15 godina".
Podrzavam Ismira, ali mu je preglupo ovo raspravljanje. Uvijek se nadje budala, nemoguce je da se sa svima slazes, stoga je besmisleno da se nadmudruje. Izgleda pritome kao frajer koji sve prima k srcu previse.
A sto se tice njegovog eventualnog odlaska, ni ne treba nam neko ko nakon prve prepreke ozbiljnije odustaje.
A sto se tice njegovog eventualnog odlaska, ni ne treba nam neko ko nakon prve prepreke ozbiljnije odustaje.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Isti taj ismir bi mogao manje koristiti te drustvene mreze, a ne ko tetka kakva prepirati se i rjeckati sa kojekakvim budalama. Svaka cast na svemu sto radi ali totalno neprofesionalno
1946-1987
Porazavajuca je cinjenica koliko plitkih ljudi ima medju nama.
Cak pojedinci i mrskaju lika koji je ulozio milione i vidi se da mu je stalo do ovoga svega. A istim tim pojedincima, cast izuzetcima, je problematicno dati 10 KM za ulaznicu.
Cak pojedinci i mrskaju lika koji je ulozio milione i vidi se da mu je stalo do ovoga svega. A istim tim pojedincima, cast izuzetcima, je problematicno dati 10 KM za ulaznicu.
- FKS -
Ismir se okružio prevarantima i kuravama, nije svjestan da će ga presvući ko levata.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- JavierBosnia
- Kontakt:
Bio je i Avramovski u najavu za Tuzlu pa ga nije bilo u rosteru. Nije to nikakav problem, neki to povezuju odmah i sa pocetnim sastavom cak ako se nadje na obicnoj slici gdje se najavljuje utakmica. Nas je igrac, sta fali? Treba i Traku i drugog Ramica i Buljubasica staviti tu i tamo na neku sliku da se ne vrti 10ak istih
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- ElCartel11
- Kontakt:
Pozdrav od mene, Mortema, Alfreda, Vanje, GiSa i Jokera.
Malo smo se opustili od svakodnevni stresovi.
Malo smo se opustili od svakodnevni stresovi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ma Sizifov posaovedinjo98 je napisao/la: ↑03 maj 2022, 23:29Podrzavam Ismira, ali mu je preglupo ovo raspravljanje. Uvijek se nadje budala, nemoguce je da se sa svima slazes, stoga je besmisleno da se nadmudruje. Izgleda pritome kao frajer koji sve prima k srcu previse.
nema potrebe za tim i da nisu navijaci naci ce se neki zayebanti s laznih profila koji ce se sprdati
Bezveze nešto guglam maloprije i naletim na jednu zanimljivost. Naime, imamo bolji koeficijent od šampiona Turske i Švicarske, Trabzonspora i Züricha 

Pet i tih plus godina si stariji od mene, a očigledno je da je pisana riječ sranjeSamozdravlje je napisao/la: ↑03 maj 2022, 20:41Senner je napisao/la: ↑03 maj 2022, 19:39Brat moj, problem u klubu je da se rijetko do sada, a trebalo je, primjeti kada je igrač na zalasku karijere i da ne može više pružati partije koje se od njega očekuju.Samozdravlje je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:19
Q
Haram mu bilo sto mi je ogadio Klub, haram mu svaka marka koju je uzeo od FKS. Pisali ovdje "kao da je sa Mihrivoda - biva rodjen".
Sta je uradio od 2017- 5 godina. Sad bi se moglo naprijed i da odem po clansku.
Znam nije primjereno poslije Ramazana i uz Bajram, ali jace od mene. Svi njegovi postovaoci nek mi halale. Mrs iz Kluba UBLEHO .
Tada, u maniru velikih klubova, pokloniš mu mjesto na zapadu, buket cvijeća i uokvirena sliku, može i SPA bon i to je to.
Svi zadovoljni i kreneš dalje, a ne ovako da se pljuje igrač koji je ipak odigrao finih utakmica za klub i koji je ostavio trag u klubu.
Ovo je primjer kako se to ne radi!!!!
Doduše nije Mirvić kriv, kriva je ranije tal uprava koja je radila sve da se ugradi u ugovor sa igračima tipa, Hebibović, Ahmetović, Krle i ostali...
Treba očistiti KAMIONE govana koje je bivša uprava na čelu sa lezbačom ostavila, nije sve tako jednostavno kako nam se čini, ****...
Idemo dalje, zbiti redove i pokušati uzeti taj Kup momci![]()
Postovana Pitarcino.
U mojih 50+ god. navijanja za FKS je bilo puno losijih rezultata i nisu me odvojili od Koseva. Nikad, ali bas nikad nisam opsovao igraca FKS koliko god bio los(a cega sam se sve naslusao). Necu ni ove psovati Velkoskog i Oremusa,necu ni njih psovati, nisu oni krivci sto su dobili ugovore na 2 god. Mene je s Koseva otjerala podrska navijaca ovoj dvojici i produzenje ugovora na jos 2 godine. To se odnosi i na Ahmeta i Hebibovica.
Evo predsjednik kluba daje podrsku Velkoskom, on finansira i ima veca prava od mene. Ipak i ja imam pravo na svoj izbor. Ne priznam nikom da je volio FKS vise od mene do juna 2021 g. Tad su produzeni ugovori ovim 32+ god. i to na 2 god.(ne 6 mj.).
Molim te nabroj 10 dobrih utakmica za period 2017-22 g. Da ne bi Rahmanovica, Kovacevica, Deraca Dresa i tad potentnog Ahmetovica ostao bi prazan CV mnogih nazovi igraca i "legendi". LP
Sa citiranjem tvog posta sam aludirao na sistem u klubu koji ne postoji, barem do sada.
Što se tiče podrške "kapitenu" aka Vicko, mislim da svaki iole ozbiljan pitar ima isto razmišljanje kao ti. Igranje u prvoj postavi: Hebibovića, Vicka i Ahmeta je sve osim igre kakvu želimo ali mi smo se slabo šta pitali i prije, a Boga mi i sada.
U svakom slučaju produženje ugovora gore navedenim igračima je pljačka i za to neko treba odgovarati, a hoće li vidjeti ćemo...